Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-25@06:54:28 GMT

ایران در خط مقدم مبارزه با افراطی‌گری

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۸۶۴۵۸

شیخ «عادل الترکی» با بیان اینکه ایران در خط مقدم جبهه مقابله با افراطی گری ایستاده است، گفت: اجلاس محبان اهل بیت (ع) برای تقویت وحدت میان مسلمانان برگزار شد.به گزارش بلاغ، اجلاس محبان اهل بیت (ع) و مسأله تکفیری ها طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته با مشارکت شخصیت های سیاسی و دینی از بیش از ۹۰ کشور جهان در تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت کنندگان در این اجلاس بر لزوم تقویت وحدت میان مذاهب مختلف اسلامی تأکید کرده و تصریح کردند که القاء وجود اختلافات عمیق و حقیقی میان شیعیان و اهل تسنن از جمله توطئه های دشمنان به شمار می رود. در این اجلاس همچنین در خصوص مسأله فلسطین نیز بحث و تبادل نظر انجام شد و همگان تأکید کردند که مسأله فلسطین اصلی ترین و مهمترین مسأله جهان اسلام است. 

شرکت کنندگان در اجلاس محبان اهل بیت (ع) و مسأله تکفیری ها همچنین به خطرات ناشی از فعالیت های برخی کشورهای منطقه در قبال کشورهای جهان اسلام هشدار دادند. ازجمله کشورهایی که شخصیت های دینی و مذهبی از آن به عنوان خطری برای جهان اسلام یاد کردند، عربستان سعودی بود. حاضران در اجلاس محبان اهل بیت (ع) جملگی از مقامات ریاض به عنوان تهدیدی برای جوامع اسلامی یاد کردند و بر لزوم اتخاذ تدابیری برای مقابله با توطئه های آن برای مسلمانان، تأکید کردند.

در همین ارتباط گفتگویی را با شیخ «عادل الترکی» عضو جمعیت علمای مسلمان لبنان ترتیب داده ایم که مشروح آن از نظر می گذرد؛

*ارزیابی شما از اجلاس محبان اهل بیت (ع) و مسأله تکفیری ها که اخیرا در تهران برگزار شد چیست؟ این اجلاس چه اهدافی را می تواند در زمینه روشنگری پیرامون مسأله وحدت میان مسلمانان و لزوم مقابله خطرات تکفیریها، داشته باشد؟

یکی از اهداف اصلی برگزاری اجلاس محبان اهل بیت (ع) این است که این پیام را به جوامع اسلامی مخابره کند که ایران در خط مقدم تقویت وحدت میان اقشار مختلف امت اسلامی ایستاده است. واقعیت این است که ایران با تمامی امکانات و ظرفیت های در نزد خود از تقویت وحدت میان امت اسلامی حمایت می کند و هیچگاه از این حمایت دست نکشیده است. 

از بیش از ۹۰ کشور جهان، شخصیت ها و علمای دینی در اجلاس محبان اهل بیت (ع) شرکت کرده اند و این مسأله در نوع خود کم نظیر است. ما به دنبال آن هستیم که برگزاری چنین اجلاسی با حضور علماء و شخصیت های دینی ـ مذهبی به تحکیم هرچه بیشتر وحدت و همبستگی میان مسلمانان به ویژه شیعیان و اهل تسنن منجر شود. 

*ما امروز می بینیم که عربستان سعودی اقدامات را انجام می دهد که برای جوامع اسلامی خطر بزرگی به شمار می رود. یکی از این اقدامات، عادی سازی روابط رژیم سعودی با رژیم صهیونیستی است. این عادی سازی در شرایطی اتفاق می افتد که رژیم صهیونیستی دشمن شماره یک جوامع اسلامی و امت اسلامی محسوب می شود. ارزیابی شما از این مسأله چیست؟ 

ما همه می دانیم که رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلامی است و در دشمنی با امت اسلامی هیچ استثنایی قائل نمی شود. لذا ما اقدام رژیم سعودی در عادی سازی روابط با تل آویو را قاطعانه محکوم می کنیم. امت اسلامی به فضل و اراده خداوند با چنین اقداماتی تجزیه و تقسیم نخواهد شد. در هر صورت، اینکه القاء می شود اسرائیل دوست امت اسلامی محسوب می شود، یک پروژه صهیونیستی ـ آمریکایی است که باید به طُرُق مختلف با آن مقابله صورت پذیرد. 

در نقطه مقابل، دشمنان به دنبال آن هستند تا جمهوری اسلامی ایران را به جای اسرائیل به عنوان دشمن امت اسلامی معرفی کنند. ما خطاب به این دشمنان می گوییم که شما شکست خواهید خورد همانگونه که پیشتر  از این هم شکست خورده بودید و از شکست های پیشین خود درس و عبرت نگرفتید. 

ما خطاب به این دشمنان می گوییم که شما هیچگاه تصور نمی کردید که در زمینه نبرد با تروریست های تکفیری داعش، ورق برگردد و تکفیریها متحمل شکست سنگینی شوند اما این اتفاق افتاد. اکنون نیز ورق برخواهد گشت و عادی سازی روابط رژیم سعودی با صهیونیستها به ضرر این رژیم تمام خواهد شد و نه به سود آن. دشمن صهیونیستی دشمن امت اسلامی باقی خواهد ماند. 

*به نظر شما با توجه به شرایطی که امروز بر جوامع اسلامی حاکم است، امت اسلامی قادر خواهد بود بر تفکر وهابیت و ایدئولوژی وهابی گری و افراطی گری سیطره پیدا کند؟

ان شاء الله با تقویت وحدت میان امت اسلامی  می توان انتظار سیطره کامل بر تفکر افراطی گری و وهابیت را داشت. همانگونه که امت اسلامی خسارت سنگینی را به تروریست های داعش در عرصه نظامی وارد آورد از این پس نیز می تواند با تقویت وحدت خود به پروژه تکفیری ضربه سنگینی را بزند. 

*شما نقش ایران در مواجهه با ایدئولوژی وهابیت و افراطی گری را چگونه ارزیابی می کنید؟ 

تبعا موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال تفکر افراطی گری یک موضع اساسی است. ایران همواره در راستای مقابله با ایدئولوژی وهابیت گام برداشته است. ایران توانسته است با حمایت مالی و تسلیحی از محور مقاومت پیروزی بزرگی را در مقابل حامیان این تفکر به دست آورد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقام‌های عالی امنیتی در سن‌پترزبورگ آغاز به کار کرد

به گزارش قدس آنلاین، گفته می‌شود دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس های امنیتی و اطلاعاتی بیش از یکصد کشور جهان در این نشست حضور یافته‌اند.

سخنرانی ویدیویی ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه آغازگر رسمی این اجلاس خواهد بود.

قرار است دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ضمن سخنرانی در این اجلاس و نشست مرتبط با گروه بریکس، دیدارهای جداگانه‌ای نیز با برخی همتایان خود داشته باشد.

احمدیان پیش از این، روز سه‌شنبه در نخستین روز سفر به سن‌پترزبورگ، با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی جمهوری عراق دیدار کرد.

هیات اعزامی کشورمان با حضور فعال در نشست های جانبی این اجلاس، دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در موضوعات مهم امنیتی در منطقه و جهان را تبیین و تشریح خواهند کرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در بدو ورود به فرودگاه بین‌المللی پولکووا سن پترزبورگ گفت که در سخنرانی خود در اجلاس مقام‌های امنیتی کشورها و نیز نشست مرتبط با گروه بریکس، موضوعاتی همچون لزوم احقاق حق مردم فلسطین و جمهوری اسلامی ایران در برابر وحشی‌گری رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود.

احمدیان خاطرنشان کرد:‌ این ۲ اجلاس از این منظر مورد توجه جمهوری اسلامی ایران هستند که وجه اشتراک آنها، تلاش برای تقویت نگاه چندجانبه‌گرایانه و مقابله با انحصار غربی در حوزه امنیت و دیگر عرصه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص امنیتی منطقه و حوادثی که امروز در دنیا می‌گذرد، از جمله مسأله فلسطین، ظلمی که به مردم غزه می‌شود و تجاوزهایی که رژیم صهیونیستی به کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران داشته است، نگاه ویژه‌ای به این اجلاس داریم و تلاش می کنیم نگاه خودمان را در این اجلاس بیان کنیم و شرایطی را برای احقاق حق مردم فلسطین و جمهوری اسلامی ایران فراهم آوریم.

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز به همراه برخی مقام‌های عالی رتبه اطلاعاتی و امنیتی، احمدیان را در این اجلاس همراهی می‌کند.

در محورهای اصلی اجلاس سن‌پترزبورگ قرار است موضوعاتی ازجمله مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت های غیرقانونی و دفاع غیرنظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

در اجلاس سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین "تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی (تهدیدها و فرصت ها)"، "حفظ هویت ملی و ارزش های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی"، "همکاری های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی" و "مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی" برگزار شود.

همچنین درحاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش های جدید و انرژی هسته ای نیز برپا شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند
  • دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقام‌های عالی امنیتی در سن‌پترزبورگ آغاز به کار کرد
  • سردار دادگر: بصیرت و دشمن شناسی علمای اهل سنت شایسته تحسین است
  • تقویت روابط ایران و پاکستان مطلوب برخی بیگانگان نیست
  • روابط ایران و پاکستان فراتر از همسایگی و متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است