Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > گیلان - فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا از برداشت های غیر اصولی شن و ماسه از معدن روستای گیلده این شهرستان انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یونس رنجکش در پی درخواست و مکاتبه اعضای شورای اسلامی و دهیاری و جمعی از مردم منطقه گیلده آستارا در خصوص برداشت بی رویه و غیر اصولی از معدن این روستا با حضور در منطقه از نزدیک وضعیت برداشت این معدن را ارزیابی و آن را نگران کننده توصیف کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن انتقاد شدید از نوع برداشت از این معدن و عدم نظارت های کافی افزود: اینگونه شیوه های برداشت که چندین سال است انجام میگیرد، موجب خسارت به محیط زیست منابع طبیعی و تهدید امنیت مردم منطقه شده است.

وی اضافه کرد: از اینکه دستگاه‌های اجرایی مسئول تاکنون در این زمینه سکوت اختیار کرده‌اند جای سوال دارد و باید پاسخگو باشند .

وی ادامه داد: مردم انتظار دارند که هر گونه برداشت از منابع حوزه جغرافیای سکونت آنان موجب رشد و توسعه یافتگی منطقه و ایجاد فرصت های جدید برای کیفیت بخشی به زندگی آنان شود اما منفعت طلبی های برخی از بهره برداران خسارت های جبران ناپذیری را برای مردم به ارمغان می آورد.

فرماندار آستارا ضمن تشکر از مدیر کل جدیدصنعت، معدن و تجارت گیلان در خصوص برنامه ریزی ها برای ساماندهی برداشت های غیر اصولی از معادن در گفت و گوی تلفنی با فرهاد دلق پوش خواستار عدم صدور تمدید مجوز برای معدن در این منطقه شد.

رنجکش همچنین در این بازدید در گفتگو های تلفنی جداگانه با مدیران کل محیط زیست و منابع طبیعی استان گیلان خواستار اعزام گروه‌های کارشناسی جهت ارزیابی و بررسی وضعیت برداشت از این معدن و جلوگیری از ادامه تخریب ها در منطقه شد.

فرماندار آستارا همچنین تاکید کرد: منطقه توریستی گیلده با جاذبه های زیبای طبیعی آن و جاده ای که منتهی به آب گرم علی داشی می‌شود یکی از مناطق بی نظیر طبیعت گردی است و تردد گردشگران را به همراه دارد و تخریب جاده مسیر تردد این منطقه به دلیل کارکردهای غیر اصولی برداشت معدن زیانهای را به توسعه گردشگری آستارا وارد می کند.

وی همچنین خواستار نظارت های بیشتر دستگاه های نظارتی در این زمینه و پاسخگویی دستگاه های مسئول شد.

رنجکش اضافه کرد: با توجه به مشاهدات انجام شده مکاتباتی نیز با دستگاههای اجرایی مرتبط انجام خواهد گرفت تا نظارت ها در برداشت از معادن در شهرستان بیشتر شود.

در این بازدید ساکنان منطقه و اعضای شورای اسلامی ضمن تشکر از فرماندار آستارا در خصوص پیگیری های انجام گرفته خواستار توقف در خصوص ادامه برداشت از این معدن شدند. آنان اظهار داشتند که ۱۵ سال است از این معدن برداشت می شود و به خاطر مخاطرات زیست محیطی و تخریب های آن چندین سال است مکاتبات مختلفی با مراجع مربوطه داشته اند اما تاکنون کسی پاسخگو نبوده است.

46

کلید واژه‌ها : استان گیلان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۷۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون خسارت بودن رانش زمین در روستای کشکک رامیان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان علی جوان حاذق خواه فرماندار شهرستان رامیان گفت: صبح دیروز بر اثر بارندگی‌های شدید و قابل توجه مسیر ورودی روستای کشکک رامیان سست شد و دچار رانش شد، اما خسارتی در پی نداشت.

او افزود: مسیر ورودی روستای کشکک رامیان در سال ۹۶ نیز به طول ۵۰ متر دچار رانش شده بود که پس از آن کار دیواره سازی آن به همت اداره کل راه و شهرسازی استان انجام شده بود.

فرماندار رامیان گفت: امروز مسئولان بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و مدیریت بحران از این منطقه بازدید کردند قرار شد کار مطالعاتی برای ترمیم و راه‌های جلوگیری از رانش انجام شود.

 براساس اعلام هواشناسی ۱۰۴ میلی‌متر بارش از رامیان گزارش شده است.

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • انتقاد شدید میرسلیم از سفر رئیسی به پاکستان
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • بدون خسارت بودن رانش زمین در روستای کشکک رامیان
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور