Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: غربی‌ها می‌خواهند افکار عمومی را از شکست مفتضحانه داعش در عراق و سوریه دور کنند به همین دلیل پروپاگاندا و جنگ روانی علیه ایران و جبهه مقاومت به راه انداخته اند. حجت‌الاسلام حسن نوروزی، نماینده مردم رباط کریم در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به بیانیه دفتر ترامپ مبنی بر اینکه هماهنگی های لازم میان آمریکایی‌ها و فرانسوی‌ها علیه حزب الله و لبنان ایجاد شده است، اظهار داشت: همراهی فرانسه با آمریکا علیه جبهه مقاومت و حزب الله لبنان قطعاً به ضرر این کشور تمام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در جریان جنگ تحمیلی شاهد بودیم که فرانسوی‌ها به کمک‌های مالی و مشاوره ای رژیم بعث اقدام کردند و هواپیماهای جنگی در اختیار انها قرار دادند اما همان زمان که جمعیت ایران ۳۰ میلیون نفر بود، فرانسوی‌ها از همراهی با سیاست های خصمانه آمریکایی ها چه نفعی بردند که این بار بخواهند با همراهی آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت سودی عایدشان شود.
نوروزی با بیان اینکه سیاست‌های خصمانه فرانسوی‌ها اعتبار بین المللی و منطقه‌ای این کشور را از بین می‌برد، درباره تصورات برخی غربگراها مبنی براینکه حضور فرانسه در برجام می تواند تضمینی برای اجرای این توافقنامه از سوی غربی‌ها باشد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در شرایط فعلی هیچ نیازی به فرانسوی‌ها ندارد. مسیر ما مشخص است. ما می‌توانیم با اتکا به قدرت داخلی و با تکیه بر کمک های جبهه مقاومت مشکلات‌مان را حل کنیم.
وی در پایان با بیان اینکه تصمیمات خصمانه غرب علیه حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران آن‌ها را به هلاکت می‌برد، خاطرنشان کرد: غربی ها می‌خواهند افکار عمومی را از شکست مفتضحانه داعش در عراق و سوریه دور کنند به همین دلیل پروپاگاندا و جنگ روانی علیه ایران و جبهه مقاومت به راه انداخته اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| اولین تانک ارتش آمریکا؛ زره‌پوشی با طراحی رنو

آفتاب‌‌نیوز :

تانک M۱۹۱۷ با استاندارد‌های امروزی تانک قابل توجهی نبود. اما زمانی که برای اولین بار معرفی شد تانک بسیار توانمند و شگفت انگیزی به شمار می‌رفت. این خودرو زرهی شش و نیم تنی به یک مسلسل پشتیبانی پیاده نظام ۳۷ میلیمتری یا یک مسلسل ۰.۳۰ میلیمتری مجهز می‌شد که هر دو روی یک سکوی گرد قرار می‌گرفتند.

این تانک دارای یک برجک با چرخش ۳۶۰ درجه بود که به آن امکان می‌داد در همه جهات تیراندازی کند. همچنین این تانک از یک زره فولادی ۱.۵ سانتیمتری با رویه تقویت شده سود می‌برد که از خدمه محافظت می‌کرد.

موتور گازوئیلی با قدرت ۴۲ اسب بخار نیروی لازم برای حرکت این تانک ۶.۵ تنی را فراهم می‌کرد، بنابراین انتظار نداشته باشید که این تانک با سرعتی فراوان در جاده حرکت کند.

با این وجود، سرعت ۹ کیلومتر بر ساعت این تانک در زمان خود کافی بود، به ویژه از آن جهت که یک خودرو زرهی برای پشتیبانی پیاده نظام و نه یک پیشقراول برای پیشروی در نظر گرفته می‌شد.

از آنجایی که M۱۹۱۷ یک نسخه تحت لیسانس از تانک فرانسوی Renault FT با تغییراتی بود که بر اساس استاندارد‌های آمریکایی‌ها روی آن اعمال شده بود و البته طراحی اولیه آن نیز بهبود یافته بود، این تانک تفاوت‌هایی اندک با نسخه فرانسوی داشت.

برخی از این تغییرات شامل یک مسلسل کالیبر ۰.۳۰ بود که از مهمات آمریکایی استفاده می‌کرد، جایگزینی موتور رنو با یک موتور Buda، قرار دادن اگزوز در سمت چپ تانک و استفاده از چرخ‌های فولادی دارای پولی هرز گرد.

از آنجایی که M۱۹۱۷ یک تانک آمریکایی تحت لیسانس تانک فرانسوی Renault FT بود، می‌توانید بگویید که هر دو تانک میراث یکسانی دارند. با این وجود می‌توانید نشانه‌هایی از طراحی این دو تانک را در تانک‌های مدرن ببینید. برای مثال تقریباً تمام تانک‌های اصلی امروزی مانند تانک ام ۱ آبرامز، دارای برجک گردان ۳۶۰ درجه‌ای هستند.

یک تانک مدرن امروزی، تانک آلمانی لئوپارد ۲ نیز از موتوری استفاده می‌کند که در قسمت عقب نصب شده است. این ویژگی اولین بار در تانک Renault FT/M۱۹۱۷ دیده شد که ساختار آرایشی مشابهی داشت، برخلاف تانک‌های سنگین سری مارک بریتانیا که در آن‌ها موتور در داخل بخش حضور خدمه قرار می‌گرفت.

اگر چه تانک M۱۹۱۷ هرگز در میدان نبرد شلیک نکرد و هیچ وقت با حریف قابلی روبرو نشد، همچنان یک طراحی قابل توجه داشت. این تانک به عنوان مبنایی برای تانک‌های مدرن عمل کرد و پیشگام طراحی تانک و تولید آن در ایاللات متحده بود. بدون M۱۹۱۷ نمی‌توانستیم تانک‌های افسانه‌ای مانند ام ۴ شرمن یا ام ۶۰ پتن را داشته باشیم.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی مرکزیت جبهه مقاومت است
  • ایستادگی مردم مظلوم فلسطین به برکت جبهه مقاومت است
  • تجمع بانوان اصفهانی برای دفاع از مقاومت مردم فلسطین
  • افزایش حجاب در فرانسه با وجود سخت‌گیری‌های دولتی
  • رونمایی از یک بلوغ واقعی
  • عکس| اولین تانک ارتش آمریکا؛ زره‌پوشی با طراحی رنو
  • اتهام رسانه فرانسوی به کیلیان امباپه و ستاره رئال
  • نمایش اقتدار مقاومت عراق پس از «طوفان الاقصی»
  • کاری که صدام بی‌اعصاب با بمب‌های شیمیایی کرد
  • گزارشی کامل از جنایات شیمیایی صدام علیه ایران / رتبه دوم جهانی بالاترین شهدای میکروبی و شیمیایی + عکس