Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۱۹۶ خود امتیازات مورد نیاز برای تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزشی و پژوهشی را به شرح زیر تصویب کرد.

تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی

مربیان برای تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برخوردار، باید ۳۰ تا ۴۵ درصد از امتیازات مندرج در ستون های ۳، ۷، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ از جدول شماره ۶-۱ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مربیان در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی غیر برخوردار، برای تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی، باید ۱۵ تا ۳۰ درصد از امتیازات مندرج در ستون های ۳، ۷، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ از جدول شماره ۶-۱ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

در پژوهشگاه و مراکز پژوهشی، نیز کسب ۲۰ تا ۳۵ درصد از امتیازات مندرج در ستون های ۳، ۵، ۷، ۹، ۱۱ از جدول شماره ۶-۲ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری کافی است.

امتیازات استادیاران برای تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی

استادیاران، در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برخوردار، باید برای تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی، ۶۰ تا ۸۰ درصد از امتیازات مندرج در جدول ۶-۱ (به استثنای حداقل امتیازات مندرج در ستون ۹) آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴، برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

همچنین استادیاران در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی غیربرخوردار، باید ۳۰ تا ۴۵ درصد از امتیازات مندرج در جدول شماره ۶-۱ (به استثنای حداقل امتیازات مندرج در ستون ۹) آئین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

استادیاران در پژوهشگاه ها و مراکز پژوهشی، برای تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی باید ۳۰ تا ۴۵ درصد از امتیازات مندرج در جدول شماره ۲-۶ (به استثنای حداقل امتیازات مندرج در ستون ۶) آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی

مربیان در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برخوردار، برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی، باید ۵۵ تا ۷۰ درصد از امتیازات مندرج در ستون های ۳، ۷، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ از جدول شماره ۶-۱ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقا به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

همچنین مربیان در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی غیر برخوردار، برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی، باید ۴۰ تا ۵۵ درصد از امتیازات مندرج در ستون های ۳، ۷، ۱۲، ۱۰، ۸، ۱۴ از جدول شماره ۶-۱ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

مربیان در پژوهشگاه و مراکز پژوهشی، نیز برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی باید ۴۵ تا ۶۰ درصد از امتیازات مندرج در ستون های ۳، ۵، ۷، ۹، ۱۱ از جدول شماره ۶-۲ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی استادیاران

در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برخوردار، استادیاران برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی باید حداقل امتیازات لازم برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری از جدول شماره ۶-۲ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقا به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

استادیاران در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی غیر برخوردار، برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی باید ۵۵ تا ۷۰ درصد از جدول شماره ۶-۱ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری را کسب کنند.

همچنین استادیاران در پژوهشگاه و مراکز پژوهشی، برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی باید ۵۵ تا ۷۰ درصد از حداقل امتیازات لازم برای ارتقاء به مرتبه دانشیاری از جدول ۶-۲ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ را کسب کنند.

تبصره ۱: درصد امتیازات لازم برای هریک از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی با رعایت بازه های مذکور حسب مورد توسط وزارت علوم تعیین و ابلاغ می شود.

تبصره ۲: مرجع تایید کننده امتیازات برای تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی، کارگروه علمی هیأت اجرایی جذب موسسه و برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی کمیسیون تخصصی هیات ممیزه ذی ربط است.

تبصره ۳: کسب حداقل ۰/۳۵، امتیاز به ازای هر نیمسال تحصیلی / شش ماهه سال اول (حسب مورد برای عضو هیات علمی آموزشی/پژوهشی) موضوع بندهای ۲-۱ و ۳-۱ جداول ۲-۱ و ۳-۱ آیین نامه ارتقای مرتبه مصوب ۱۸ اسفند ۹۴ برای هر دوره تبدیل وضعیت استخدامی الزامی است.

تبصره ۴: کسب حداقل امتیاز کیفیت تدریس (میانگین ۱۶ از ۲۰) برای عضو هیات علمی آموزشی در هر دوره تبدیل وضعیت استخدامی الزامی است.

تبصره ۵: کل فعالیت های افراد از ابتدای استخدام پیمانی برای تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی، قابل محاسبه است.

تبصره ۶: کسب امتیاز مربوط به ستون ۹ جدول شماره ۶-۱ برای تبدیل وضعیت استخدامی عضو هیأت علمی آموزشی از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی، مشروط به دایر بودن و دانش آموخته داشتن در دوره کارشناسی ارشد رشته متقاضی در موسسه محل خدمت است.

تبصره ۷: دانشیاران به صرف گذراندن حداقل ماندگاری در وضعیت رسمی آزمایشی (۲سال) و با رعایت سایر مقررات به رسمی قطعی تبدیل وضعیت می شوند.

تبصره ۸: بررسی صلاحیت عمومی اعضای هیات علمی در تبدیل وضعیت و ارتقاء الزامی است.

منبع: مهر

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای

عرفان خسرویان در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: جذب هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق فراخوان وزارت علوم انجام شده و تابع قوانین و سیاست‌های وزارت علوم است.

وی ادامه داد: منتها چون دانشگاه فنی و حرفه ای در زیرنظام مهارتی قرار دارد علاوه‌ بر شرایط عمومی که در فراخوان‌ها وجود دارد یک آزمون تخصصی نیز در دانشگاه وجود دارد که متقاضیان هیات علمی دانشگاه فنی‌حرفه‌ای باید این آزمون‌های تخصصی را هم بگذرانند تا جذب دانشگاه شوند.

وی درباره سهمیه جذب در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: سهمیه دانشگاه در فراخوان قبلی جذب ۶۰ نفر بود و این سهمیه خیلی ناچیز است پیگیر افزایش آن هستیم تا کمبود عضو هیات علمی در این دانشگاه را جبران کنیم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: تقریبا خروجی هیات علمی ما که سال گذشته بازنشسته شده اند حدود هفتاد الی هشتاد نفر هستند که قاعدتاً طبق استانداردها باید این سهمیه افزایش پیدا می‌کرد ولی در مجموع در سازمان اداری استخدامی سهمیه جذب دانشگاه محدود است این مشکل وجود دارد و به‌دنبال اصلاح آن هستیم.

وی ادامه داد: همه قوانین و مقررات کشور می‌گوید که چه به‌لحاظ نیروی انسانی چه به‌لحاظ ساختار و چه به‌لحاظ زیرساخت مطابق اسناد برنامه توسعه کشور باید دانشگاه فنی‌حرفه‌ای کشور توسعه پیدا کند حالا ممکن است یک مقاومت هایی در بخش‌های اجرایی وجود داشته باشد که امیدواریم با جلسات کارشناسی این‌ها برطرف شود این اتفاق بیفتد و هرم منابع انسانی ما اصلاح شود تا بتوانیم این کمبود نیرو را جبران کنیم.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: ضریب هیات‌علمی در دانشگاه ما یک به 180 است و حداقل نیاز به جذب یک هزار عضو هیات علمی دیگر در دانشگاه داریم، مقدمات آن از طریق وزارت علوم و سازمان اداری استخدامی درحال فراهم شدن است اگر یک هزار عضو هیات علمی دیگر به دانشگاه اضافه شود ضریب ما یک به 100 شده و اصلاح می‌شود درحال‌حاضر 700 عضو هیات علمی داریم و بیست و یک هزار نیروی حق تا تدریس با دانشگاه همکاری می‌کنند.

کد خبر 6097934

دیگر خبرها