Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ محمدعلی شریکیان مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی با اشاره به عملیات احیای گیاهان دارویی در قالب طرح های بهره برداری از مراتع و مدیریت منابع جنگلی با اهداف حفظ منابع طبیعی و ایجاد اشتغال در عرصه های طبیعی استان گفت : تاکنون 82 فقره پرونده متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی به اغتبار 98 میلیارد و 600 میلیون ریال برای کشت گیاهان دارویی نظیر باریجه ، گل محمدی ، زرشک و سنجد ، و زعفران در سطح 90 هکتار معرفی شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در این راستا حمایت های تسهیلاتی از محل اعتبارات مشاغل خانگی صورت گرفته است ، افزود : برگزاری کارگاه آموزشی و بازدید از مزارع الگویی ، ایجاد مزارع الگویی و توسعه کشت گیاهان دارویی و گل محمدی در مناطق مستعد استان با هدف تغییر الگوی کشت خصوصا در مناطق کم آب و اراضی مستعد شیب دار از جمله برنامه ها و اقدامات پیش رو در زمینه توسعه گیاهان دارویی در استان خراسان شمالی است .

شریکیان سطح زیر کشت گیاهان دارویی در استان را هزار و 285 هکتار با تولید هزار و 920 تن اعلام و اظهار کرد : گیاهان دارویی شامل زیره سبز ، آویشن باغی ، باریجه ، نعنا فلفلی ، خاکشیر ، گشنیز ، کدو تخم کاغذی، کتان و ... در استان خراسان شمالی کشت می شود .

وی بهره گیری از توان علمی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی ، توسعه تشکل های تولیدی گیاهان دارویی و حمایت از سرمایه گذاران صنایع تبدیلی و بسته بندی از دیگر برنامه ها در زمینه گیاهان دارویی در استان برشمرد .

انتهای پیام/آ

کشت هزار و 285 هکتار گیاهان دارویی در استان خراسان شنالی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان خوراکی، سوغات بهار در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، با شروع بهار، لرستان رنگ و بو و حال و هوای دیگری به خود می‌گیرد. بهار تنها نوید رویش و رقص برگ بر شاخه زندگی نیست، آغازی دوباره در دفتر روزگار و کارنامه گردش فصل هاست.
گیاهان با آمدن بهار سر از خاک بیرون می‌آورند تا دست‌چین شوند، گیاهان کوهی و خوراکی که سفره مردمان این دیار را رنگین می‌کند
لرستان یکی از استان‌های زاگرس نشین است که در کنار دیگر استان‌های همجوار خود با بهره مندی از طبیعتی چهار فصل و موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد از تنوع زیستی بالایی برخوردار و به همین دلیل از گونه‌های گیاهی متنوعی بهره‌مند است به نحوی که یکهزار و ۷۵۰ گونه گیاهی، اهمیت تنوع زیستی این استان را نشان می‌دهد و این در حالی است که ۳۰۰ نوع از این گیاهان خاصیت غذایی و دارویی دارند.
اکنون که بهار زیبا جلوه دلگشای جذابیت و نعمت‌های خود را بر روی مردم این دیار گشوده و سراسر زیبایی و طراوات را در میان دشت‌ها و کوه‌های این سرزمین پراکنده است تنوع و خواص گیاهان خوراکی و دارویی نیز زبانزد است تا حدی که برخی گونه‌های گیاهی که در رشته کوه‌های این استان رشد می‌کنند از نمونه‌های نادر کشور به شمار می‌روند و مهمترین گیاهان دارویی خودرو در سطح استان شامل کتیرا، موسیر، شیرین‌بیان، آویشن، بابونه، رازیانه، گل گاوزبان، ریواس، کنگر، بومادران، خاکشیر، نسترن‌های وحشی، مریم گلی و گیاهان بهاری شامل کنگر، پاقزان، ریواس، شنگ، انشک، زرشک و قارچ کوهی است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جدال زن ۶۰ ساله و خرس در ارتفاعات پیرانشهر
  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • توسعه کشت گیاهان دارویی در جهرم
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • گیاهان خوراکی، سوغات بهار در لرستان
  • ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی جهادکشاورزی در کشور به مسکن اختصاص یافت
  • توسعه سطح کاشت گیاهان دارویی با توزیع ۷هزار نهال گل محمدی در سوادکوه
  • افزایش ۶۳ هزار هکتاری سطح زیر کشت گیاهان دارویی