Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عبداله حسن‌زاده روز شنبه در آیین معارفه و توجیه دانشجویان خارجی دانشگاه کردستان، با اشاره به اینکه در حال حاضر 97 نفر دانشجوی خارجی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه کردستان در حال تحصیل هستند، اظهار کرد: دانشگاه کردستان جزو معدود دانشگاه‌هایی است که توانسته بیش از یک‌درصد تعداد دانشجویان ایرانیِ خود، دانشجوی خارجی جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تحقق این مهم گفت: دانشگاه کردستان به دلایلی هم‌چون مشترکات فرهنگی با کشورهای همسایه، زبان، فرهنگ، جغرافیای منطقه و سایر عوامل تأثیرگذار دارای اهمیت بوده که این امر روند جذب دانشجویان خارجی را سرعت بخشیده است.

مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه کردستان با ذکر اینکه بحث علمی یکی از مباحث حائز اهمیت در زندگی هر فرد است، تصریح کرد: دانشگاه کردستان دانشگاه جوانی بوده که از اهمیت و جایگاه علمی در منطقه و جهان برخوردار است.

وی بیشترین همکاری دانشگاه کردستان را با دانشگاه‌های اقلیم کردستان دانست و ادامه داد: این همکاری به دلیل جغرافیا و نزدیکی فرهنگی و تأکید کشور  بر گسترش همکاری دانشگاه با اقلیم به دلیل پتانسیل‌های موجود در استان و دانشگاه کردستان صورت پذیرفته است.

حسن‌زاده با اشاره به اینکه بیشتر دانشجویان خارجی جذب شده در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری هستند، گفت: سیاست  بر این بود که امسال دانشجوی کارشناسی نیز جذب شود که در صورت کسب نتایج مثبت و رضایت‎بخش، در این مقطع نیز دانشجویانی را جذب خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه از 97 دانشجو خارجی جذب شده یک دانشجو در مقطع کارشناسی مشغول به ادامه تحصیل شده است، بیان کرد: 83 نفر کارشناسی ارشد و 13 نفر دیگر نیز در مقطع دکتر تحصیل می‌کنند.

مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه کردستان با ذکر اینکه در بحث جذب دانشجویان خارجی نقش گروه‌ها و دانشکده‌ها به‌عنوان یک رکن اساسی در گسترش تعاملات، غیرقابل انکار است، خاطرنشان کرد: گروه‌های حقوق جزا و جرم‌شناسی با 20 نفر، زبان و ادبیات‌فارسی با 6 نفر و مهندسی هوش‌مصنوعی با 8 نفر دانشجو بین‌المللی، بیشترین میزان جذب دانشجویان خارجی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی در پایان با ابراز خرسندی از اینکه در بیشتر رشته‌های دانشگاهی دانشگاه کردستان دانشجوی بین‌المللی جذب شده، یادآور شد: دانشجویان بین‌المللی دانشگاه کردستان در نزدیک به 28 رشته کارشناسی ارشد و 6 رشته در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.

گفتنی است، در پایان این مراسم پیام تشکر وزارت‌علوم کشور عراق از دانشگاه کردستان توسط یکی از دانشجویان عراقی قرائت شد و نشستی برای پاسخ‌گویی به سئوالات دانشجویان با حضور مسئولین دانشگاهی و امور بین ‌الملل برگزار شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۲۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان از کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در سال گذشته در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از کاهش 2 درصدی آمار طلاق در سال گذشته در کردستان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس اعلام آمار سازمان ثبت احوال از 5310 مورد طلاق سال 1401 در استان به 5205 مورد در سال 1402 کاهش یافته است. 

وی افزود: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.  

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، گفت: خوشبختانه با افتتاح 17 مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش 2 درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.  

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد. 

اسدی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد و عنوان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.    

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و بیان کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.  

معاون دادگستری استان کردستان، بیان کرد: امیدواریم با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • آمار داوطلبان نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ کهگیلویه و بویراحمد
  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان
  • کاهش تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آمریکا برای دومین سال متوالی
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • برزخ دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه ها