Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@18:02:19 GMT

این ورزش ها چربی شکم را آب می کند

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۳۳۵۵

این ورزش ها چربی شکم را آب می کند

خبرگزاری میزان- لاغر کردن برخی قسمت‌های بدن برای افراد مختلف دشوار است. به خصوص چربی‌های شکمی به راحتی از بین نمی‌روند. متخصصان چند نوع ورزش را برای از بین بردن چربی‌های شکمی و در ‌عین ‌حال پرورش عضلات شکم پیشنهاد داده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در سال‌های اخیر افراد زیادی بهدنبال از بین بردن چربی‌های شکمی هستند و حتی به همین دلیل شروع به ورزش کردن می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

افراد باید این موضوع را در نظر داشته باشد که با ورزش تنها نمی‌توان یک قسمت خاصی از بدن را لاغر کرد. چربی بدن به صورت کلی کم می‌شود. زمانی که رژیم می گیریم و ورزش می‌کنیم به صورت کلی چربی های بدن می سوزند. افراد باید برنامه غذایی داشته باشند که طبق آن میزان کالری مورد نیاز را دریافت کنند و مواد غذایی لازم را بخورند.

 

در کنار برنامه ورزشی منظم بهتر است که فعالیت روزانه خود را به صورت مکرر افزایش دهید برای مثال از پله استفاده کنید.

 

بعد از این که به این طریق چربی‌های بدن را کم کردید و عضلات شکم شما قابل مشاهده شد می توانید از حرکات ورزشی زیر برای شکل دادن به شکم استفاده کنید.

 

۱. اسکات، پلانک و پرش:

 

در این حرکت پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید، سپس حرکت اسکات را انجام دهید. بعد بیشتر خم شوید و دست‌ها را جلو پاهایتان بر روی زمین قرار دهید. سپس حرکت پلانک انجام دهید و دوباره بالا بپرید از اول شروع کنید. این حرکت به نوعی هوازی نیز هست و به شما کمک می‌کند تا چربی بدن را نیز کاهش دهید.

 

۲. حرکت کوهنوردی:

 

دست‌ها را بر روی زمین بگذارید و پاها را نیز بر روی پنجه روی زمین قرار دهید، حالت بدن شما تقریبا شبیه به زمانی است که حرکت شنای سوئدی انجام می دهید. پاها را به ترتیب داخل شکم ببرید و دوباره زمین بگذارید.

 

۳. بلند کردن هالتر:

 

در حالی که پاها را به اندازه عرض شانه باز کرده‌اید، یک هالتر را جلوی بدن قرار دهید. پاها را خم کنید طوری که کمی با هالتر تماس پیدا  کند. هالتر را با دست‌ها بلند کنید و تا ناحیه لگن بالا ببرید. سپس آن را دو باره به روی زمین قرار دهید.

 

در این حرکت دست‌ها باید صاب باشد. به تنفس خود دقت کنید. ابتدا با وزنه کم آغاز کنید. این حرکت را ۱۵ تا ۲۰ بار تکرار کنید.

 

۴. اسکات:

 

پاها را به اندازه عرض لگن باز کنید. انگشتان پا کمی به سمت بیرون باشد. طوری پایین بروید که ران‌ها با زمین موازی شود و زانوها عقب‌تر از انگشتان پا باشد. دوباره بالا بروید.

 

۵. حرکت پل:

 

بر روی کمر دراز بکشید، پاها را خم کرده و کف پاها را بر روی زمین قرار دهید.

 

عضلات شکم را منقبض کرده و عضلات لگن را سفت کنید و از روی زمین بلند کنید. در این حالت شانه ها را بر روی زمین قرار دارند. چند ثانیه در این حالت بمانید و سپس دوباره بدن را پایین بیاورید، این حرکت را ۱۲ تا ۱۵ بار تکرار کنید.

 

حرکات شکمی مختلفی وجود دارند، می توانید هر حرکت را که بهتر می توانید انجام دهید و بیشتر از انجام آن لذت می برید، انجام دهید.

 

منبع ایسنا

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!

ایسنا/خوزستان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ | چه کسانی نباید با جوراب بخوابند؟
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ورزش واقعا باعث رشد قد می‌شود؟
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • آیا ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • علت چرخش مچ پا چیست؟