Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ایرج حریرچی با اشاره به موضوع ساخت بیمارستان در کشور و جایگزین کردن‌شان با بیمارستان‌های فرسوده، گفت: واقعیت این است که در تقسیم‌بندی جاری حوزه سلامت، ساخت بیمارستان و تأمین تخت‌های بیمارستانی بر عهده وزارت بهداشت و وزارت مسکن گذاشته شده است. وی افزود: در حال حاضر یکی از موانع بزرگ برای بیمارستان‌سازی و یا ساخت مراکز بهداشتی و درمانی ما در شهرهای بزرگ، تأمین زمین مناسب است و ما در بسیاری از موارد می‌بینیم که در دوره‌های گذشته چون وزارت بهداشت نتوانسته زمین مناسب را تأمین کند، مجبور شده که در مناطق حاشیه شهر یا حتی خارج از شهر بیمارستان بسازد و در نتیجه دسترسی مردم دچار مشکل و منجر به نارسایی‌هایی در سیستم درمان کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریرچی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۶۰ درصد بیمارستان‌ها در برخی شهرهای بزرگ کشور فرسوده‌اند، اظهار داشت: همچنین با مطالعاتی که انجام شده، بازسازی اکثر بیمارستان‌های فرسوده مقرون به صرفه نیست؛ زیرا بازسازی آنها بیش از هزینه ساخت یک تخت جدید است. بنابراین در این موارد باید بیمارستان جدید ساخته شود و از فضاهای قبلی استفاده‌های مناسب دیگری شود

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، معاون وزیر راه و شهرسازی از تکمیل ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور خبر داد و گفت: هم‌اکنون نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور شروع شده است که بیش از ۸۲ هزار واحد در کشور بهره برداری شده است.
آیینی با یادآوری اینکه برنامه امسال شرکت بازآفرینی شهری ایران، آغاز نوسازی ۱۵۰ هزار واحد جدید و بهره برداری از ۱۰۰ هزار واحد نوسازی در کشور است، افزود: با بهره‌برداری از ۲۵ هزار واحد نوسازی شده جدید ۷۵ هزار واحد دیگر در برنامه تحویل در سال جاری قرار می گیرند که انتظار می‌رود تا این رقم افزایش بیشتری یابد.

اجرای بسته تشویقی در ۸۲ درصد مساحت بافت‌های فرسوده شهرها
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بسته تشویقی شهرسازی برای نوسازی واحدهای مسکونی بافت‌های فرسوده در ۵۲۹ شهر اجرا شده است که اجرای این طرح ۸۲ درصد سطح بافت‌های ناکارآمد و یک چهارم مساحت کشور را پوشش می‌دهد. همچنین ۲۴۴ شهر بسته تشویقی بومی خود را تدوین کرده‌اند و این بسته‌ها در این شهرها در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با یادآوری اینکه در سال گذشته آمار صدور پروانه در ۲۰۳ شهر کشور در مقایسه با پارسال افزایشی بود، گفت: بالاترین آمار صدور پروانه در ۱۰ سال گذشته در سال ۱۴۰۲ ثبت شد .
آیینی ادامه داد: سهم بافت‌های فرسوده در کل ساخت و سازهای شهری کشور با ۲.۸ درصد رشد به ۲۱.۸ درصد رسیده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان رتبه اول تا سوم را در سال گذشته در زمینه نوسازی به خود اختصاص دادند، گفت: از نظر تحقق برنامه بازآفرینی شهری شهرهای تهران، مشهد و کرمانشاه رتبه‌های اول تا سوم را داشتند.

دیگر خبرها

  • ویلاسازی طرح نهضت‌ملی مسکن در دامغان تداوم یابد/ لزوم ساخت بیمارستان دوم
  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • از احداث بیمارستان دوم دامغان چه خبر؟
  • دولت سیزدهم برای جاده معلمان و بیمارستان دامغان چه اعتباری درنظرگرفت؟
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد