Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین کاری که در این دوره ترک باید انجام دهید این است که میل دوباره به سیگار کشیدن را تقریباً بلافاصله پس از کشیدن آخرین سیگار شروع می‌شود، مهار کنید. هر دوره میل شدید به سیگار کشیدن حدود ۳۰ ثانیه به طول می‌انجامد و بعد رفع می‌شود. در طی این مدت باید ذهن و بدنتان را مشغول نگهدارید.به گزارش بلاغ، افراد سیگاری برای ترک استعمال سیگار باید اراده‌ی قوی داشته باشند، زیرا در هفته‌های نخستین ترک سیگار میل شدید بدن به نیکوتین باعث می‌شود تحمل شرایط و سیگار نکشیدن برای افراد سخت و مشکل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب را به نقل از سایت همشهری آنلاین می‌خوانیم.

 


 

شما باید از راهبرد‌هایی عملی استفاده کنید تا بتوانید بر میل شدیدتان برای نیکوتین و علائم ترک نیکوتین غلبه کنید و همچنین اعتیاد روانی به سیگار کشیدن را هم رفع کنید.


گرچه ترک سیگار بلافاصله آثار مثبتی بر سلامت شما ایجاد می‌کند، اما به‌سرعت علائم آزارنده ترک نیکوتین هم در شما ظاهر می‌شود، ازجمله اضطراب، تحریک‌پذیری، سردرد، اشکال در خوابیدن، خستگی و گرسنگی.


احساس اضطراب، اندوه و اشکال در تمرکز در ۳ ساعت نخست پس از ترک بروز می‌کند. این علائم ناخوشایند که برای برخی افراد غیرقابل‌تحمل است، معمولاً در طول سه روز پس از کنار گذاشتن سیگار به بیشترین حد خود می‌رسد و برای حدود دو هفته طول می‌کشد؛ بنابراین باید پیش از شروع ترک سیگار برای انجام آن برنامه‌ریزی کنید. در یک هفته پیش از روز شروع ترک این شرایط را آماده کنید:


– فهرستی از دلایل سیگار را برای خودتان بنویسید. این فهرست روی کارت‌های کوچکی (کارت ایندکس) چاپ کنید یا بنویسید و در جا‌هایی که معمولاً سیگارهایتان را می‌گذارید، جای دهید.


– زمان و مکان سیگار کشیدنتان و کسانی را که با آن‌ها سیگار می‌کشید، ثبت کنید. سپس کار‌های جایگزینی را که در این زمان‌ها می‌تواند ذهن و جسمتان را مشغول کند، پیدا کنید…


– یک «روز ساکت» مناسب را برای شروع برنامه ترک انتخاب کنید، زمانی که بتوانید برای دست‌کم یک تا دو هفته از استرس عمده دوری کنید.


– خاکستر سیگار و ته سیگارهایتان را برای یک هفته جمع کنید و درون یک ظرف شیشه‌ای دردار بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید. (در روز‌های ترک از این شیشه استفاده خواهید کرد).


هنگامی همه این شرایط را آماده کردید، پاکت‌های سیگارتان را دور بیندازید و دوره ترک را شروع کنید.


اولین کاری که در این دوره ترک باید انجام دهید این است که میل دوباره به سیگار کشیدن را تقریباً بلافاصله پس از کشیدن آخرین سیگار شروع می‌شود، مهار کنید.


هر دوره میل شدید به سیگار کشیدن حدود ۳۰ ثانیه به طول می‌انجامد و بعد رفع می‌شود. در طی این مدت باید ذهن و بدنتان را مشغول نگهدارید. ازجمله:


– ۱۰ نفس عمیق بکشید، یک لیوان آب یخ برای خود بریزید و به‌آرامی بنوشید.

مقابله با سیگار مصرف قهوه سیگار کشیدن ترک سیگار احساس اضطراب

– یک میان وعده سالم برای خودتان درست کنید. چیزی که باعث احساس تروتازگی در دهان و دندان‌هایتان شود مثلاً گاز زدن به یک هویج یا خوردن مرکبات. در هنگام میل به سیگار شروع به خواندن یک کتاب کنید و با یک قلم یا ماژیک نشانه‌گذار یادداشت بردارید یا پاراگراف‌ها را نشانه‌گذاری کنید.


– فهرست دلایلتان برای ترک سیگار را حتی اگر لازم است با صدای بلند برای خودتان بخوانید.


– به دوست یا یکی از اعضای خانواده‌تان تلفن کنید که حامی شما در تلاشتان برای ترک سیگار است. صرف در دست گرفتن تلفن را به جای سیگار و صحبت‌های معمول درباره ورزش، آب‌وهوا و تعطیلات به فروکش کردن میل به سیگار کمک می‌کند.


– از. اپلیکیشن‌های ترک سیگار مانند Quitter استفاده کنید که مدت زمان سیگار نکشیدن شما و صرفه‌جویی پولی ناشی از آن را ثبت می‌کند و نشان می‌دهد.


– ظرف شیشه‌ای محتوی خاکستر و ته سیگار را که قبلاً آماده کردید، در جای در دسترسی نگهدارید و هر وقت میل به کشیدن سیگار دارید، این ظرف را بردارید، در آن را باز کنید و بوی مواد درون آن را استنشاق کنید. بوی واقعاً ناخوشایندی که حس می‌کنید، میل شما را مهار می‌کند.


در طول هفته‌های نخست ترک سیگار نباید خودتان را در موقعیت‌هایی قرار ندهید که شما را به سوی سیگار کشیدن سوق می‌دهند. برای مثال:


– با دوستان سیگاری‌تان چند هفته همراه نشوید. به آنان خبر دهید که روز‌های سخت ترک سیگار را می‌گذرانید و بعد دوباره به جمع آنان بازمی‌گردید.


– عاداتتان را عوض کنید. اگر مثلاً عادت این بوده است که صبح‌ها قهوه بنوشید و سیگار بکشید، به جای این کار صبح‌ها آب‌میوه بنوشید و روزنامه صبح بخوانید.


هر بار که موفق می‌شوید، به خودتان پاداش دهید. می‌توانید در طول دو هفته اول برای هر روز ترک به خودتان پاداش کوچکی دهید و در پایان هفته اول یا هفته دوم به خودتان پاداش بزرگ‌تری بدهید.


پاداش‌های کوچک می‌تواند خریدن کتاب، دی‌وی‌دی یا بازی ویدئویی جدید، خریدن گوشواره جدید، مانیکور ناخن‌ها یا یک بسته شکلات خوب باشد. البته برای اینکه پس از ترک سیگار اضافه‌وزن پیدا نکنید، خوردن شکلات را به یک وعده در عصر‌ها محدود کنید.
پاداش‌های بزرگ‌تر می‌تواند خوردن شام در یک رستوران عالی، رفتن به کنسرت یا تماشای مسابقه ورزشی، پاک کردن ماشین و تزئین آن، رفتن برای دیدن فیلم یا تئاتر، ماساژ صورت یا بدن یا مسافرت کوتاه در آخر هفته باشید.


درنهایت، لازم است شیوه‌های قبلی فکر کردنتان که باعث می‌شوند سیگار روشن کنید، غلبه کنید. در بسیاری موارد سیگار کشیدن ما در زمان احساس استرس، اضطراب یا افسردگی است. اگر چنین احساساتی به سراغتان آمد، به تأمل دراین‌باره بپردازید که چرا این احساس را دارید.


برای مثال اگر کاری را به‌موقع نتوانسته‌اید تمام کنید و احساس می‌کنید که با رئیستان دچار مشکل می‌شوید و کارتان را از دست می‌دهید. به جای اینکه بلافاصله سیگاری آتش بزنید، با خودتان بحث کنید از خودتان انتقاد کنید با افکار غیرمعقولتان مقابله کنید.
در مقابل این فکر «کارم را از دست می‌دهم» به خودتان جواب دهید: نه کارم را از دست نمی‌دهم. من سابقه‌ای عالی دارم و رئیسم به خاطر یک کوتاهی من را اخراج نمی‌کند. این بحث با خودتان را ادامه دهید تا احساس فوری استرس یا افسردگی‌تان فروکش کند و میلتان به سیگار کشیدن رفع شود.


منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟

 من به برادر عزیز شمخانی عرض میکنم فعالیت اقتصادی الزامات والتزامات خود را دارد چون خود را اولی از دیگران به نصیحت میدانم به ایشان و همردیفان ایشان درکشوری ولشکری توصیه می‌کنم تکلیف خود را از حیث فعالیت اقتصادی روشن کنید وافکارعمومی را با اصلاح امور اقناع کنید.

حجت الاسلام یدالله حبیی نماینده پیشین ولی فقیه در وارت دفاع در یادداشتی که در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده است نوشت:

امیر دریابان علی شمخانی از بقیة‌السلف سپاهیان و مجاهدان و امتحان داده‌های جبهه و جنگ است و کارنامه پرباری از جهاد و خدمت در بخش‌های اجرایی و راهبردی نظام دارد.

شجاعت در میدان، شهامت در بیان، ذهن تحلیل‌گر، صداقت و گریز از نمودها و تأکید بر بودها یعنی بی‌نقش وتکلف، نگاه جامع به مسائل، رفیق نواز، خطرپذیر، سعه صدر در مدیریت، تحمل پذیر، مدیرپرور، مسجدساز و مسجد دوست و... از خصوصیاتی هستند که من از او سراغ دارم وامیدوارم امروز که بعنوان یک کهنه سربازومشحون از تجارب است این خصوصیات فرایند ومراحل کمال وتمام خودش را طی کرده باشد.

شاید در ذهن کثیری از مردم او همچنان رزمنده بسیجی، سپاهی و امیر باشد وشناختی از سایر فعالیتهای او نداشته باشند وخاطره فرماندهی نیروی زمینی سپاه وحضور در نیروی دریائی ارتش و وزارت دفاع را در ذهن خود مجسم کنند.و کسانی او را بواسطه مسئولیتهای ستادی خارج از نیروهای مسلح بشناسند ولی امروز جمع کثیری از مردم بواسطه فضای مجازی آقای شمخانی را در جبهه اقتصادی می‌شناسند اگرچه حضور او همانند تعداد قابل توجهی از صاحب منصبان ارشد نظام در بخش اقتصادی در سایه است و فرزندان وخویشان حضور مستقیم آنان را غیر ضرور نموده است.

این از آثار عصر اطلاعات وانفجار اطلاعات است که کره زمین را به مثابه یک خانه با دوربین مدار بسته، تصویر نگاری می‌کند و لحظاتی بعد به نمایش میگذارد که در نوع خود بسی مطلوب است اگرچه بدور از آسیب و تهدید نیست.

آقای شمخانی از جمله افرادی است که حضور خود و فرزندان جبهه وجنگ را در فعالیت‌های اقتصادی ضروری، شرعی و یک عمل انقلابی می‌داند یعنی اینکه کشورگرفتارجنگ اقصادی و تحریم‌های ظالمانه است (صغرای قضیه) وکسانی توانائی و شایستگی حضور در این جبهه را دارند که امتحان داده و کشور را از جنگ تحمیلی نجات داده‌اند و به نظام و انقلاب باور دارند نظیر ما (کبرای قضیه) پس ما نسبت به حضور در این جبهه وظیفه داریم (نتیجه). بنابراین حضور در جبهه اقصادی نه تنها مذموم نیست بلکه ممدوح ومشکور است چراکه با همه وجود درک میکنیم مشکلات اقتصادی وتحریمها چه بلائی برسر مردم آورده است و فقر بر گروه‌های زیادی از مردم چنان مجسم نموده است که خوف فتنه کفر وعصیان می‌رود پس آقای شمخانی و پسران وامثالهم کار بزرگی انجام داده و می‌دهند وبجای سرزنش باید مشکور باشند.

اما و صد اما که خود آقای شمخانی زیرک نیز می‌داند چرا بازتاب اجتماعی عمل مجاهدانه آنها گونه‌ای دیگر است، چرا مردم بجای تشکر باید سرزنش کنند ودر هر محفل ومجلس باید صحبت ایشان و فرزندان وی و سایرین باشد؟

حقیقت این است که مردم اولا در جریان درست اطلاعات و اطلاع‌رسانی نیستند وتاکنون ندیده ونشنیده‌اند فعالان اقتصادی کلان، گزارشی از نقطه آغاز وفراز و فرود خود را به مردم ارائه دهند ومدیریت در ابهام وانتظار اینجا هم اثر بد خود را گذاشته است واز طرفی برای مردم قابل قبول نیست به هر دلیل مسئولین وفرزندانشان فعالیتهای اقتصادی بکنند.

شاید مفروضشان این است که بدون رانت محال است به این سطح از ثروت برسند. پس راهکار چیست؟ راهکار این است که بین دو کار یکی را قبول کنند حضور در ساختار نظام بدون فعالیت اقتصادی ویا حضور در بازار وبخش خصوصی و بدون داشتن مسئولیت. شاهد زنده این مقوله رفتار و آداب مقام معظم رهبری است. مگر ما مدعی اطاعت از او نیستیم‌! حوزه اطاعت شامل قول، فعل و تقریر رهبری است و از این حیث حجت را بر همه تمام کرده است.

من به برادر عزیز شمخانی عرض میکنم فعالیت اقتصادی الزامات والتزامات خود را دارد چون خود را اولی از دیگران به نصیحت میدانم به ایشان و همردیفان ایشان درکشوری ولشکری توصیه می‌کنم تکلیف خود را از حیث فعالیت اقتصادی روشن کنید وافکارعمومی را با اصلاح امور اقناع کنید.

برای مردم قابل پذیرش نیست وقتی چندین دهک تا پایان عمر امکان تهیه مسکن ندارند، بیش از شصت میلیون نفر یارانه بگیر هستند، مشکلات اقتصادی از جمله پاشنه آشیل‌های نظام است، سن ازدواج بالا رفته است ودهها مشکل وآسیب ذهن مردم را مشغول کرده است مشاور بالاترین فرد کشور مجلس عروسی خود را در هتل کذائی برگزار کند و ما را در پاسخگوئی به این مقولات ناگزیر به نوشتن این نصیحت نامه بکند.

اگر این مجالس را ثروتمندان بخش خصوصی برگزار کنند که می‌کنند مگر اشکالی دارد؟ مهمترین پشتوانه ما در حدوث وبقاء انقلاب اسلامی، مردم بوده و هستند واین توصیه امام خمینی(ره) نیز هست، پس هوای مردم را داشته باشیم. امیدوارم برادر عزیزم علی شمخانی از نصیحت دوست خود نرنجد و این نوشته را تذکری بداند که دلسوزانه تقدیم او می‌شود .

دیگر خبرها

  • برتری یک نیمه‌ای شمس آذر مقابل پیکان
  • نویدکیا: چه زمانی گفتم کار خارق‌العاده‌ای کردم؟ شما خودتان را ناراحت نکنید!
  • ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان
  • (ویدئو) به خاک و خون کشیدن نمازگزاران شیعه در حکومت طالبان
  • ویژه برنامه‌های خودتان را به مناسبت روز معلم با ما به اشتراک بگذارید
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • برای سلامتی خودتان، ته‌دیگ را کنار بگذارید (فیلم)
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟