Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاعر جوان رامیانی رتبه برتر جشنواره شعر کشوری "قدقامت زخم" را کسب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، هفتمین جشنواره ملی شعر بسیج با عنوان «قد قامت زخم» اول و دوم آذرماه در استان یزد برگزار شد.

موضوعات این جشنواره پیاده روی اربعین، هیهات من الذله، استکبارستیزی، زنان عاشورایی، اقتصاد مقاومتی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. و شامل چهار بخش شعر کلاسیک، ترانه، سپید و شاعران جوان بود.

۹۳۵ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که در نهایت قاسم بای از شهرستان رامیان استان گلستان، علیرضا رجبعلی زاده از کاشان و حسین خزایی از کرمانشاه رتبه های برتر را در بخش کلاسیک از آن خود کردند.

در این جشنواره از دو اثر با عنوان‌های «از هنر تا حرم» و مجموعه شعرهای « قد قامت زخم» رو نمایی شد که مجموعه قد قامت زخم شامل گزیده ای از آثار رسیده به این جشنواره بود.

قاسم بای دوهفته قبل نیز برگزیده شعر عاشورایی شیراز شده بود.

یکی از دو اثر برگزیده قاسم بای   غزل   در سرم گرچه به جز شور حرم رفتن نیست
این که بی معرفت او بروم، رفتن نیست
حرم آیینه ی عشق است ولیکن به خدا
کربلایی شدن ما به حرم رفتن نیست
می توان با نَمی از اشک روان زائر شد
زائری بسته به این چند قدم رفتن نیست
همه آداب حرم معرفت و اخلاص است
شک نکن فخر به بسیار و به کم رفتن نیست
کشتی نوح حسین است بگو طوفان را
تا حسین است نیازی به بلم رفتن نیست
مرگ زیبایی محض است در آیینی که_
ترسی از تشنه به پیکار ستم رفتن نیست
به گدایان بنویسید که هیچ انعامی
برتر از در پی ارباب کرم رفتن نیست
با خط خون بنویسید به جز راه حسین
هرکه راهی برود جز به عدم رفتن نیست
باز هم کوچه پر از روضه ی عباس شده
باز هم چاره به جز سمت علم رفتن نیست   شاعر‌‌:قاسم بای(ساحل)

 

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه

جایگاه ملی دانشگاه تهران در ویرایش ۲۰۲۴ میلادی «سکیمگو» بدون تغییر، در برابر ویرایش پیشین این نظام رتبه‌بندی، مانده و پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم شده است.

به گزارش ایسنا، نخستین هدف آزمایشگاه «سکیمگو» از انتشار سیاهة دانشگاه‌های برتر، نه رتبه بندی مؤسسه ها، بلکه ارائۀ یک ابزار فراگیرِ علم سنجی برای سیاست‌گذاران، مؤسسه ها، و مدیران پژوهشی است. از این رو، آن‌ها می‌توانند برون‌داد‌های پژوهشی خود را تحلیل و ارزیابی کنند و راه‌هایی برای بهبود بیابند.

رتبه بندی «سکیمگو» از فراگیرترین نظام‌های رتبه بندی جهانی مؤسسه‌های آموزشی، پژوهشی، و بهداشتیِ دولتی، و خصوصی در جهان به شمار می‌رود. پژوهش، نوآوری، و تأثیر اجتماعی سه بُعدی هستند که ۲۰ سنجۀ کلیدیِ ارزیابی مؤسسه‌ها را در این نظام پوشش می‌دهند.

بهترین امتیاز دانشگاه تهران در ابعاد گوناگون ارزیابی این نظام رتبه‌بندی در بعد «پژوهش» به دست آمده که در آن در جایگاه ۲۹۰ جهان جای گرفته است. بعد «پژوهش» در این نظام رتبه‌بندی به دنبال سنجش برون‌داد‌های پژوهشی دانشگاه است. شمار انتشارات دانشگاه (که یکی از پژوهشگران دانشگاه در اثری پدیدآور نخست باشد)، شمار انتشارات در پایگاه «اسکوپوس»، همکاری بین‌المللی، انتشارات با کیفیت، میزان استنادها، و انتشارات دسترسی آزاد از سنجه‌های کلیدی برای اندازه‌گیری این بعد هستند.

افزون بر رتبه‌بندی کلی/ فراگیر، «سکیمگو» مؤسسه‌ها و دانشگاه‌های جهان را از دیدگاه موضوعی نیز ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند. بر پایۀ ویرایش تازۀ نظام رتبه‌بندی موضوعی «سکیمگو» در سال ۲۰۲۴ میلادی، دانشگاه تهران در زمینه‌های «بازرگانی، مدیریت، و حسابداری»، «علوم جوی» و «مهندسی معماری» جایگاه نخست خاورمیانه، در زمینه‌های «جنگلداریم، «زمین‌شناسی»، «مهندسی عمران و سازه»، «مهندسی صنایع و تولید»، «مهندسی مکانیک» و «جغرافیا، برنامه‌ریزی و توسعه» رتبه دوم خاورمیانه و در زمینه‌های «علوم فضا و سیاره‌شناسی»، «اقتصاد، اقتصادسنجی و امور مالی» و «ساختمان و ساخت‌وساز» رتبه سوم خاورمیانه را به دست آورده است.

بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ این رتبه‌بندی، دانشگاه تهران در دو زمینه علمی «بازرگانی، مدیریت و حسابداری» و «مهندسی معماری» جزو ۵۰ دانشگاه اول جهان قرار دارد.

آزمایشگاه «سکیمگو» در ویرایش سال ۲۰۲۴ میلادی نام ۱۹۷ مؤسسۀ ایرانی (از بخش‌های دولتی، بهداشت، آموزش عالی، و خصوصی) را در میان مؤسسه‌های برتر جهان آورده است. بر پایه این سیاهه، دانشگاه «علوم پزشکی تهران» در جایگاه نخست ملی و ۴۵۲ جهان جای گرفته است. در ویرایش پیشین این نظام، ۱۹۴ مؤسسة ایرانی در میان برترین‌های جهان جای گرفته بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، بر پایۀ گزارش سال ۲۰۲۴ میلادی نظام رتبه‌بندی جهانی «سکیمگو» «Chinese Academy of Sciences» پیشتاز است و «Ministry of Education of the People's Republic of China»، «Centre National de la Recherche Scientifique»، «Harvard University»، «University of Chinese Academy of Sciences»، «Tsinghua University»، «Harvard Medical School»، «Zhejiang University»، «Helmholtz Gemeinschaft»، و «Google International LLC» در جایگاه دوم تا دهم جهان هستند.

دیگر خبرها

  • انتقال خون لرستان سه رتبه نخست کشوری را کسب کرد
  • این دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه
  • اختصاص بیش از ۵۲ درصد از سهم ارزش افزوده بخش‌های اقتصادی البرز به حوزه بازرگانی و صنعت
  • یزد رتبه دوم کشوری در غربالگری سرطان روده بزرگ
  • خراسان رضوی صاحب ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور
  • ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور به خراسان رضوی تعلق گرفت
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رسانه و روز جهانی قدس در قم / عکاس خبری باشگاه خبرنگاران جوان درخشید
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رسانه و روز جهانی در قم
  • استان مرکزی در ورودی خودروها رتبه پنجم کشوری را دارد
  • امنیت سایبری در ۱۰ کشور برتر و ضعیف جهان چگونه است؟