Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@19:56:25 GMT

فرهنگ بسیجی کلید حل مشکلات کشور است

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۱۸۲۸۰

فرهنگ بسیجی کلید حل مشکلات کشور است

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: بسیج فرهنگی است که با فراگیر شدن این فرهنگ مشکلات کشور حل خواهد شد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومي دادگستري استان قزوين، حجت الاسلام نورا... قدرتي به مناسبت هفته بسيج بيان كرد: مهمترين عامل براي حفظ و صيانت جامعه از آسيب هاي اجتماعي فرهنگ بسيج و تثبيت، تقويت، توسعه و فراگير كردن اين فرهنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي ادامه داد: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ علم، بصيرت، معرفت و آگاهي است تا جامعه با آن به سمت رشد و تعالي پيش رود.

رئيس كل دادگستري استان قزوين اضافه کرد: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ ايمان، اخلاق و عمل صالح است تا جامعه اي سالم امانتدار، عامل به رفتار نبوي داشته باشيم.

وی افزود: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ عزت، اقتدار و سربلندي تا در برابر دشمنان خوار نشده و عزتمندانه كشورمان را اداره كنيم.

حجت الاسلام قدرتی عنوان کرد: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ وحدت، همدلي و تعامل است تا فرصتي براي شياطين نداده و در سايه توسل به حبل الهي جامعه مهدوي و الهي بسازيم.

وی افزود: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ محبت، رأفت و مهرباني است تا اقشار مختلف از خانواده تا جامعه به رفتار و انديشه هاي اجتماعي و فرهنگي آراسته شوند و شاهد گسترش برخي تخلفات و رفتارهاي ناشايست نباشيم.

رئيس كل دادگستري استان قزوين خاطرنشان کرد: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ تلاش، كوشش و عمل صالح است تا در عرصه توليد و سازندگي كشور با اتكا به توانايي هاي خويش راه هاي استقلال كشور را بپيمائيم و اقتصاد مقاومتي را عملي كنيم.

وی تصریح کرد: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ خدمت بي منت، بي توقع، خالصانه، عفو، گذشت و ايثار و فداكاري تا جامعه سرشار از تلاش براي خدمت رساني و رفع محروميت و كاستي ها در اقصي نقاط كشور باشيم.

حجت الاسلام قدرتی اعلام کرد: فرهنگ بسيج؛ فرهنگ پاكي، پاكدامني و طهارت است تا با تربيت فرزندان رشيد، مومن، انقلابي بستر ظهور حضرت حجت (عج) را فراهم كنيم.

وی توضیح داد: بسيج فرهنگي است كه با فراگير شدن اين فرهنگ همه مشكلات كشور حل خواهد شد در واقع كليد نجات جامعه ما از آسيب ها و چالش ها اجتماعي فراگير شدن فرهنگ بسيجي با هر نگاه سياسي است.

رئيس كل دادگستري استان قزوين گفت: اگر دل ما براي اصلاح جامعه مي سوزد بايد تلاش كنيم و اين تلاش تنها براي كساني كه عضو ثبت نامي بسيج هستند مصداق پيدا نمي كند بلكه اين تلاش تكليف عمومي است چراكه به فرمايش مقام معظم رهبري آحاد ملت بسيجي هستند.

وی تأکید کرد: بايد فرهنگ بسيجي را در رفتار، زندگي، اجتماع و سياست حاكم كنيم چون اين فرهنگ مطابق با فطرت و فرهنگ اسلام ناب محمدي است، اگر در آمار بنگريم هر جا فرهنگ اصيل بسيجي حاكم بوده است ميزان جرائم و تخلفات در حداقل ممكن بوده است.

حجت الاسلام قدرتی ادامه داد: اگر مي خواهيم جامعه اصلاح شود بايد فرهنگ ديني و ارزش هاي معنوي را حاكم كنيم و اين راه حل كمترين هزينه و زمان را براي ما دارد و امروز يكي از مصاديق بارز آن شجره طيبه بسيج است كه همه بايد از اين فرصت ذي قيمت استفاده كنند.

رئيس كل دادگستري استان قزوين افزود: اگر نگاه عميق، علمي و توأم با مطالعه داشته باشيم درخواهيم يافت كه كاهش جرائم و آسيب هاي اجتماعي در گرو نهادينه كردم فرهنگ بسيجي است.

وی عنوان کرد: ما در هشت سال دفاع مقدس شهيد، جانباز و مفقودالاثر داديم اما ضرر نكرديم و چيزي را از دست نداديم اين عزيزان عزت و افتخار آفريدند و انقلاب اسلامي را بيمه كردند، امروز به بركت خون شهدا و تلاش و ايثارگري رزمندگان، بر سر سفره اين عزت و افتخار نشسته ايم در نتيجه امروز اقتدار و عزت ما حاصل خون شهدا و زحمات خانواده هاي آنهاست از اين رو بايد قدر خانواده هاي شهدا و مادران آنها را بدانيم.

حجت الاسلام قدرتی اظهارداشت: مادراني كه اين شهدا را تربيت كردند در جامعه ما بايد عزتمند باشند، اين مادران بايد الگوي ما باشند، مبادا مادران از وظيفه خطير تربيت و تعليم غافل شوند كه در اين صورت دچار خسران خواهيم شد.

وی یادآورشد: براي كاهش آسيب هاي اجتماعي راهكاري جدي تر و مهمتر از فرهنگ سازي و كار اجتماعي و فرهنگي نداريم.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تاثیر پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها در افزایش امید به زندگی، گفت: فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری هفته سلامت و نام‌گذاری پنجمین روز این هفته با عنوان سلامت خانواده و فرهنگ سلامت اظهار کرد: در چند دهه اخیر، به دلیل تغییر و تحولات اساسی و فراگیر در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی- امنیتی، اقتصادی و فناوری در مقیاس منطقه‌ای و جهانی، نقش ممتاز و تعیین‌کننده فرهنگ به ویژه فرهنگ‌های ملی و منطقه‌ای در عرصه‌های ملی، بین‌المللی و جهانی نمایان‌تر شده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران، به عنوان نقطه عطف تحولات معنوی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قرن بیستم از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالفعل و بالقوه عظیمی در این حوزه برخوردار است و پیشرفت و تعالی همه‌جانبه کشور، مستلزم بهره‌گیری مؤثر و هوشمندانه از آن در سطح ملی و مناسبات و تعاملات منطقه‌ای و جهانی است. در حقیقت، فرهنگ به معنای اخص آن، از مختصات ذاتی، مزیت‌های راهبردی، انحصاری و سرنوشت‌ساز کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است که همواره مورد تأکید معمار کبیر انقلاب اسلامی امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: فرهنگ، نظام‌واره و کلیتی واحد و شامل «عقاید و باورهای اساسی، ارزش‌ها، آداب، الگوهای رفتاری ریشه‌دار و دیرپا، نمادها و مصنوعات» در سطح محلی، ملی، عمومی و حرفه‌ای است. فرهنگ به مثابه «روح جامعه» به زندگی فردی و اجتماعی انسان معنا و هویت می‌بخشد و شکل‌دهنده و اثرگذار بر ذهنیت و گرایش‌های افراد و جامعه و تعیین‌کننده رفتار عمومی است.

وی افزود: فرهنگ، جهت‌بخش جامعه و نظام‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است و نقش و تأثیر قابل توجهی در ارتقای سلامت افراد در سه سطح سیاست‌گذاری و ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و مردم به عنوان گیرندگان خدمات سلامت ایفا می‌کند.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: فرهنگ، مجموعه‌ای از رهنمودها یا فرمول‌ها برای زندگی در جهان را به ما ارائه می‌دهد و فرهنگ‌های اجتماعی افراد را با اعتقادات، ارزش‌ها و عادت‌های خاصی پرورش می‌دهند. فرهنگ، واسطه‌ای است که مردم به عنوان تسهیلگر روابط اجتماعی برای برقراری ارتباط از آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: تأثیر متقابل فرهنگ و سلامتی بسیار پیچیده است و مستلزم در نظر گرفتن مجموعه‌ای از دلایل، تجربه‌ها، تجلیات و روش‌های پیشگیری و درمان برای انبوهی از مشکلات انسانی است با این حال اگرچه تنوع فرهنگی به ویژه در رابطه با سلامتی در ظاهر جذاب و فریبنده است، به همان اندازه می‌تواند تفاوت‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بین مردم را نیز پنهان کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ارتقای فرهنگ سلامت در مردم با هدف آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه، تحقق رویکرد سلامت همه‌جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت اولویت پیشگیری بر درمان و...، افزایش آگاهی، مسئولیت‌پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌های کشور و...، تربیت انسان‌های سالم، باانگیزه، شاداب، متدین، وطن‌دوست، جمع‌گرا، نظم‌پذیر و قانون‌گرا انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین ارتقای فرهنگ سلامت مردم برای ارتقای امید به زندگی، تامین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و...، افزایش آگاهی و میزان سواد سلامت جامعه در راستای افزایش پیش‌گیری، خودمراقبتی فعال و اصلاح سبک زندگی و ارتقای عادلانه سلامت در کشور با استفاده بهینه از مشارکت آگاهانه و مسئولیت مردم و توسعه همکاری‌های بین بخشی انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در طول قرن گذشته علل اصلی مرگ در بسیاری از کشورها به طرز چشمگیری از بیماری‌های عفونی به بیماری‌های مزمن تغییر کرده است. اگرچه نوآوری‌های بیوتکنولوژیک نقش مؤثری در درمان بیماری‌ها داشته‌اند اما پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها نیز نقش انکارناپذیری در افزایش امید به زندگی داشته و منجر به طولانی‌تر شدن متوسط امید به زندگی شده است.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: عوامل مختلف شامل بهبود شرایط زندگی، کاهش سوء تغذیه، بهبود وضعیت بهداشتی غذا و آب، اصلاح سیستم‌های دفع فاضلاب و ... با سهم نسبی خود می‌توانند به عنوان مؤلفه‌های بیولوژیک در کنار نوآوری‌های بیوتکنولوژیک بر طول عمر تأثیرگذار باشند. مداخلات پیشگیرانه غالبا در شرایط زندگی و رفتار افراد تأثیرگذار است. در نتیجه فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی