Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک بانوی سیستانی با روی آرودن به صنایع تبدیلی و کشاورزی به ندای رهبر انقلاب لبیک گفته و با تولید سالانه 200 کیلو آچار محلی و 100 کیلو کشک زرد در تامین معیشت خانواده به همسر خویش کمک کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، اشتغال‌زایی در حوزه بانوان کار پیچیده‌ای نیست اما تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است  در حالی که اشتغال‌زایی بانوان در زمینه‌هایی که بتواند توانمندی آنها را محک بزند زمینه‌ساز خودکفایی اقتصادی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارآفرینانی که نشان دادند برای انجام یک کار بزرگ نیاز به فراهم بودن همه شرایط نیست بلکه با دستان خالی نیز می‌توان کارآفرین شد به شرط آنکه همت و اراده‌ای قوی پشتوانه این فعالیت باشد.
در همین راستا یک بانوی سیستانی با روی آرودن به صنایع تبدیلی و کشاورزی به ندای رهبر انقلاب لبیک گفته و با تولید سالانه 200 کیلو آچار محلی و 100 کیلو کشک زرد در تامین معیشت خانواده به همسر خویش کمک کند و زمینه اشتغالزایی را برای بانوان دیگر هم فراهم کند.
سکینه سرابندی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون عمده مشکل خود را در فروش محصولات عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر فعالیت در عرصه صنایع تبدیلی به پرورش 200 مرغ بومی هم در فضای 60 متری حیاط خانه خود پرداخته ام.
وی ادامه داد: بالغ بر 10 سال است که در عرصه تولید کشک زرد و آچار محلی سیستان فعالیت دارم اما پس از اینکه بیانات و تاکیدات رهبر انقلاب را در خصوص عمل به اقتصادمقاومتی شنیدم انگیزه کار در من چندین برابر شد.
سرابندی در توصیه ای به افراد جویای کار به ویژه جوانان گفت:صرفا به دنبال کارهای دولتی و استخدام و آزمون نباشید بلکه می توانید با روی آوردن به طرح های گوناگون و زودبازده اقتصاد مقاومتی برای خود درآمدزایی ایجاد کنید.

اندر خواص بی شمار کشک زرد:
تقویت حافظه، بهترین نوع فرآورده‌ی لبنی برای افرادی که ورم معده یا زخم اثنی‌عشر دارند، افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست و ممانعت از نفخ روده‌ای، جلوگیری از بیماری پوکی استخوان، درمان اسهال و ضدعفونی کننده‌ی محیط روده، درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمی‌توانند شیر بخورند، درمان فشار خون، سرشار از ویتامین‌های گروه ب مانند نیاسین، پیردوکسین و اسید فولیک، تأثیر مثبت روی زیبایی و پوست، غذای آماده و همیشه در دسترس، جیره‌ی غذایی برای عملیات میدانی، به عنوان یک افزودنی و لعاب دهنده به انواع غذاها می‌توان از آن استفاده کرد، بهترین غذای کمکی و قابل هضم برای کودکان است و همچنین این کشک، نوعی واکسن ضد سرماخوردگی نیز به شمار می رود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامت است، تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد.

هادی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه عضو کبد در بدن انسان وظایف متفاوتی را بر عهده دارد، اظهار کرد: مهم‌ترین عملکرد کبد سم زدایی بدن است، ذخایر انرژی، ذخایر منابع گلیکوژن در کبد، تولید پروتئین‌ها و آمینه اسیدهای ضروری بدن، تولید ویتامین‌ها و فاکتورهای پیش انعقادی از دیگر وظایف این عضو در بدن است.

وی با بیان اینکه بیماری کبد چرب ارمغان زندگی شهرنشینی است، افزود: فعالیت بدنی کمتر و کم تحرکی در زندگی شهرنشینی امروز بیشتر است و نوع غذاها پرچرب و پرکالری بوده، بنابراین اضافه وزن و چاقی در بین افراد رواج زیادی دارد و این موارد باعث افزایش بروز بیماری‌هایی مانند کبد چرب می‌شود.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان تصریح کرد: کبد چرب بین بزرگسالان شیوع بیشتری داشت، اما در سال‌های اخیر سن شیوع این بیماری کاهش یافته و بین کودکان هم گسترش پیدا کرده است، به دلیل اینکه نوع بازی کودکان تغییر یافته و در تحرک لازم را ندارند و به سمت بازی‌های نشسته و رایانه‌ای گرایش بیشتری دارند.

وی بااشاره به پنهان بودن علائم خطر بروز این بیماری گفت: لازم است بدانیم تنها ۱۰ درصد چربی این عضو طبیعی است، داشتن چربی بیشتر و جایگزینی بافت طبیعی کبد با چربی می‌تواند علامت خطر باشد، بروز این بیماری در مراحل اولیه علامتی ندارد و بیمارانی که ریسک ابتلاء به این بیماری را دارند، باید مورد بررسی قرار گیرند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: خطر ابتلاء به این بیماری در برخی از افراد بیشتر است، بیماران مبتلا به دیابت از مهم‌ترین افراد پرخطر برای ابتلاء به بیماری کبد چرب هستند و حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد آنها مبتلا به این عارضه می‌شوند، کبد چرب بیماری شایعی است و حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد عموم افراد جامعه به این عارضه مبتلا می‌شوند و این آمار بالایی است.

وی با بیان اینکه در برخی افراد خطر ابتلاء به این بیماری بالاتر است، ادامه داد: طبق بررسی‌ها ابتلاء به بیماری کبد چرب در افرادی که دچار فشارخون، دیابت نوع دو، چاقی شکمی و چربی خون هستند، افزایش دارد و عوارض ناشی از بروز این بیماری بیشتر است، برای مثال در بیماران دیابت نوع دو اگر به سمت بیماری کبد چرب پیش بروند، انتظار بروز فیبروز کبدی نیز وجود دارد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: افراد لاغر هم می‌توانند به کبد چرب مبتلا شوند، کسانی که زمینه ژنتیکی دارند و افرادی که چربی شکمی و زندگی کم تحرکی دارند، نیز در معرض خطر ابتلاء به این بیماری هستند و این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست.

سیروز کبدی، مرحله آخر درگیری با بیماری کبد چرب

وی در خصوص عوارض بیماری کبد چرب برای سلامتی بدن تصریح کرد: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامتی است و احتمال دارد مورد غفلت واقع شود و نگرانی از بروز این بیماری تنها ایجاد چربی کبد نیست و بیشترین نگرانی از بروز سکته و فیبروز کبدی در بیماران است و مرحله آخر درگیری با بیماری سیروز کبدی بوده و پیوند کبد تنها راه نجات این گروه از بیماران است.

عبداللهی ادامه داد: پیوند کبد درمان مؤثری برای سیروز کبد است و کشور بهترین قطب در این زمینه است، اما برای انجام این عمل باید منتظر گرفتن عضو از افراد مرگ مغزی بود و بعد از پیوند باید بیماران مراقبت‌های طولانی مدت داشته باشند و داروها را به طور مرتب مصرف کنند تا دچار عارضه نشوند.

وی درباره روند تشخیص بیماری کبد چرب عنوان کرد: برای تشخیص این بیماری در افراد پرخطر ابتدا با آزمایش خون و سونوگرافی آنزیم‌های کبد مورد بررسی قرار می‌گیرد و در این آزمایش‌ها می‌توان متوجه بروز این بیماری شد و در مراحل پیشرفته‌تر تشخیص مورد تأیید نهایی قرار می‌گیرد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان با تاکید به شیوه‌های درمانی عارضه کبد چرب گفت: تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد، در حال حاضر دارو و درمان مؤثری برای این بیماری وجود ندارد و درمان بیماران در مسیر کاهش وزن، جلوگیری از بروز چاقی، انجام فعالیت‌های ورزشی هوازی، پرهیزهای غذایی و کم کردن مصرف کربوهیدرات‌ها، مواد قندی و شکرهای تصفیه شده است.

کد خبر 745059

دیگر خبرها

  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی
  • بهره برداری و آماده بکار بودن ۱۶ دستگاه دیزل ژنراتور در خراسان شمالی 
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده