Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-25@23:42:22 GMT

پرداخت مستمری به کودکان بی سرپرست شده زلزله

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۸۳۵۶

از میان کودکان بی سرپرست شده در زمین لرزه کرمانشاه تنها سرپرستی یک تن به سازمان بهزیستی کشور واگذار شده و سایر کودکان اکنون در کنار اقوام و خویشاوندان خود زندگی می‌کنند.

به گزارش صدای ایران،روز یکشنبه ۲۱ آبان ماه بود که زمین به یکباره لرزید. شدت لرزش آنقدر زیاد بود که خانه‌های زیادی را ویران کرد و تعدادی کودک را بی سرپرست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در زلزله کرمانشاه عده‌ای سقف بالای سرشان را از دست دادند، اما زمین از عده‌ای دیگر پدر و مادرشان را گرفت.

بر اساس آخرین آمار، در زمین لرزه اخیر در غرب کشور ۲۴ کودک، والدین خود را از دست داده اند که در این میان، ۶ تن هم پدر و هم مادر خود را از دست داده اند. این کودکان اکنون نزد اقوام خود زندگی می‌کنند.

پدر بزرگ، مادر بزرگ، عمو، عمه و یا خاله کسانی بوده اند که مسئولیت نگهداری این کودکان را پذیرفته اند و تنها سرپرستی یک کودک در حال حاضر به سازمان بهزیستی کشور واگذار شده است.

طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته، سازمان بهزیستی کشور برای کودکان بی سرپرست شده در زمین لرزه اخیر در کرمانشاه مستمری در نظر گرفته است.

فرید براتی سده، سرپرست ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور در این رابطه به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان می‌گوید: پس از زمین لرزه کرمانشاه، تیم‌های مختلف سازمان بهزیستی کشور در محل حادثه حضور پیدا کرده و به بررسی وضعیت کودکان بی سرپرست شده و افرادی که دچار معلولیت شده اند پرداختند.

وی می‌افزاید: تاکنون بر اساس آخرین آمار، مشخص شد که در زمین لرزه غرب کشور، ۶ کودک هم پدر و هم مادر خود را از دست داده و یتیم شده اند.

سرپرست ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اقدامات اقوام کودکان بی سرپرست شده می‌گوید: تنها یک کودک که در زمین لرزه اخیر والدین خود را از دست داد به سازمان بهزیستی کشور واگذار شده و مابقی کودکان اکنون در کنار اقوامشان زندگی می‌کنند.

براتی سده می‌افزاید: اقوام این کودکان که در زمین لرزه ۷.۳ ریشتری عزیزان خود را از دست داده اند حاضر نیستند که کودکان آن‌ها را تنها گذاشته و سرپرستی آن‌ها را به سازمان بهزیستی کشور واگذار کنند.

در کنار کودکانی که در این زمین لرزه والدین خود را از دست داده اند، هستند کسانی که دچار معلولیت شده و روند عادی زندگی شان تغییر یافته است.

هم اکنون ۶۹ تیم روان شناسی سازمان بهزیستی کشور در مناطق زلزله زده غرب کشور حضور یافته تا در صورت نیاز به افرادی که پس از زلزله روز‌های دشورای را پشت سر می‌گذرانند، خدمات مشاوره‌ای ارائه دهند.

فرید براتی سده، سرپرست ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور در این رابطه می‌گوید: افرادی که در زمین لرزه کرمانشاه دچار معلولیت شده اند، تاکنون تعدادشان ۱۱۸ تن است که مقرر شده با تشکیل کمیسیون ویژه، شدت معلولیت این افراد مشخص شود.

وی می‌افزاید: برای تمام افرادی که در زمین لرزه کرمانشاه دچار معلولیت شده اند، کارت ویژه معلولیت صادر خواهد شد تا از این پس بتوانند از خدمات سازمان بهزیستی کشور بهره‌مند شوند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • زلزله کوهبنان کرمان را لرزاند
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • زلزله مرزن آباد مازندران خسارتی نداشت
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • ده‌ها زلزله و پس‌لرزه تایوان را لرزاندند
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی