Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-24@23:01:54 GMT

بررسی رونق گردشگری دریایی در بندر خرمشهر

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۹۴۰۳

بررسی رونق گردشگری دریایی در بندر خرمشهر

تین‌نیوز |  در نشستی با حضور مدیرکل بنادر و دریانوردی خرمشهر، شهردار و اعضای شورای شهر خرمشهر، رونق گردشگری دریایی در آن بندر بررسی شد. به گفته محسنی، تردد در رودخانه های اروند و کارون در سال جاری رشد ۱۵۱ درصدی داشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، نشست هم‌اندیشی رونق گردشگری دریایی در رودخانه‌های اروند و کارون با حضور شهردار و اعضای شورای‌شهر در بندرخرمشهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست با محوریت توسعه گردشگری دریایی در رودخانه های کارون و اروند و جذب سرمایه گذار متکی به دریا برگزار شد.

رونق تجاری بندر، ساماندهی اسکله های بندرخرمشهر در رودخانه کارون، تشکیل دبیرخانه گردشگری دریایی اروند و کارون از جمله مباحث مطرح شده این نشست بود.

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر در خصوص استقبال گردشگران دریایی از بندرخرمشهر گفت: این مجتمع بندری همه ساله در فصل پاییز و زمستان و ایام نوروز به دلیل جاذبه هایی نظیر ساختمان مرکزی قدیمی، محوطه ها، اسکله ها، تجهیزات، تأسیسات بندری، مناطق عملیاتی کربلای۴ و ۵، مجاورت با ساحل کشور عراق و تلاقی رودخانه های اروند و کارون مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد.

محسنی یادآور شد: در ایام نوروز امسال ۲۱۳ هزار و ۳۹۰ گردشگر دریایی در قالب ۱۱ هزار و ۱۳۲ سفر دریایی در رودخانه‌های کارون و اروند تردد کردند و از جاذبه‌های دریایی این دو رودخانه بهره‌مند شدند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۵۱ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به پتانسیل گردشگری دریایی در رودخانه‌های اروند و کارون گفت: در شهرستان خرمشهر ظرفیت های رونق این صنعت وجود دارد که می توان با توسعه آن، اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کرد.

مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر رونق گردشگری دریایی را تحول عظیمی در رونق پایدار اقتصادی شهرستان خرمشهر عنوان کرد و افزود: امروزه این نوع گردشگری از جایگاه ویژه‌ای در سیاست‌های اقتصادی و زیست‌‌محیطی برخوردار شده است.

محسنی ابراز امیدواری کرد: با در نظر گرفتن تمهیدات و راهکارهای لازم، ظرفیت مغفول گردشگری دریایی در این منطقه احیا شود.

در این نشست شهردار و اعضای شورای شهر ضمن ارائه راهکارهایی پیرامون رونق گردشگری دریایی در رودخانه های اروند و کارون مساعدت و  همکاری خود را در این خصوص اعلام کردند.

لازم به ذکر است بندرخرمشهر در راستای رونق گردشگری دریایی به عنوان نخستین بندر کشور اقدام به جذب مشاور گردشگری دریایی کرده است.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۹۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است

غلامعلی حیدری در کارگروه گردشگری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با هماهنگی بین‌بخشی و با تشکیل شورای متشکل از دستگاه‌های مختلف صدور مجوز‌های کسب و کار در حوزه گردشگری استان تسهیل و تسریع می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال که از همان روز‌های نخست امسال در دستور کار قرار گرفت، تشکیل چهار کارگروه اقتصادی از جمله کارگروه گردشگری و بوم‌گردی در استان است.

وی ادامه داد: همان‌طور که از شعار سال مشخص است، جهش تولید جز با مشارکت مردم امکانپذیر نیست از همین رو تلاش داریم در چارچوب قانون و دستورالعمل‌های موجود و با توجه به ظرفیت بالای استان در حوزه گردشگری، کسب و کار‌های این حوزه را رونق دهیم و از سخت‌گیری‌هایی که پیرامون صدور مجوز‌ها وجود دارد، کاسته شود.

بیشتر بخوانید

تصویب پنج طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری

حیدری، تبلیغات و اطلاع‌رسانی را از دیگر راهکار‌های رونق گردشگری در استان عنوان کرد و گفت: در همین خصوص باید یک وحدت رویه در استان وجود داشته باشد و بسته‌های تبلیغاتی تهیه و در اختیار رسانه‌ها قرار داده شود و از سوی دیگر از تبلیغ ظرفیت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری در کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز غافل نشد.

وی با تاکید بر اینکه امسال زیرساخت‌های گردشگری استان باید از وضعیت بهتری برخوردار شود، افزود: در ایجاد زیرساخت هم می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذار بخش خصوصی بهره گرفت و هم از توان و ظرفیت شرکت‌های بزرگ (هلدینگ‌ها) نظیر شستا، پتروشیمی و صندوق بازنشستگی استفاده کرد.

حیدری اظهار کرد: برای ساماندهی نقاط گردشگری استان لازم است تا مدیریت این مراکز به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و یا بخش خصوصی واگذار شود تا هم زیرساخت‌هایی نظیر سرویس بهداشتی در این مناطق ایجاد شود و شاهد آلودگی و زباله در این نقاط نباشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر رفع موانع گردشگری کشاورزی و رونق گردشگری عشایری در استان، ادامه داد: استان ظرفیت خوبی در خصوص گردشگری باغات دارد که در این رابطه باید موانع برطرف و با لحاظ کمترین تغییر کاربری برای کشاورزان محل درآمد ایجاد کرد.

وی، موزه‌های محیط زیست را از دیگر جاذبه‌های گردشگری استان عنوان کرد و گفت: این مراکز کمتر تبلیغ شده است و می‌طلبد تا با راه‌اندازی تور‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و حتی برای کارمندان ادارات این ظرفیت‌های جذاب را به همگان معرفی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • منطقه ترشاب خاش یکی ازجاذبه‌های گردشگری سیستان وبلوچستان
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • اوج گیری گرما در اروند
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • ثبت رکورد صادرات از خرمشهر
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • سند دار شدن بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از رودخانه‌های کشور
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده های نفتی در تاریخ بندر خرمشهر
  • اجرای بخش دوم لایروبی رودخانه کارون