Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه سپاه روزانه "۴۰۰ کانکس" برای اسکان زلزله‌زدگان غرب‌کشور می‌سازد، گفت: به ۳۱ سپاه استانی ماموریت داده شده با توجه به ظرفیت‌های موجود بازسازی روستاهای زلزله‌زده را بر‌عهده بگیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به‌نقل از روابط‌عمومی سپاه فجر استان فارس، سردار رمضان شریف در حاشیه سفر به شهرستان ارسنجان استان فارس فعالیت‌های​ این نهاد را در زمینه امدادرسانی، بازسازی و احیاء مناطق زلزله‌زده غرب کشور تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: سپاه پس از حضور در فرایند امدادرسانی در زلزله بم و براساس تجربیات کسب شده در این زلزله دستورالعملی را برای نحوه واکنش به بلایای طبیعی تدوین کرد که در زلزله ورزقان تمرین و اصلاح و بر این اساس، سپاه با یک چشم‌انداز روشن وارد فرایند امداد‌رسانی به مردم زلزله‌زده کرمانشاه شد. 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه سپاه براساس این دستورالعمل 3 مرحله اصلی را برای امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده غرب کشور در دستور کار قرار داده است، گفت: در مرحله اول و ساعات ابتدایی وقوع زلزله یگان‌های نیروی زمینی سپاه و نیروهای بسیجی محلی به کمک زلزله‌زدگان شتافتند و با کمک نیروی هوافضای سپاه انتقال مجروحان و امدادگران انجام شد. در مرحله دوم بیمارستان‌های ثابت و صحرایی سپاه که در ایام مختلف سال و در مناطق محروم کشور به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند در مناطق زلزله‌زده برپا شدند. 

سردار شریف با بیان اینکه سومین کار مهم سپاه تلاش برای بازگشایی راه‌های مواصلاتی و جاده‌هایی بود که بر اثر زلزله مسدود شده بود، گفت: قرارگاه سازندگی سپاه با تعداد زیادی ماشین‌آلات و دستگاه‌های مهندسی فرآیند بازگشایی راه‌های مواصلاتی را در دستور کار قرار داد. فرماندهی کل سپاه نیز روز دوم وقوع زلزله در مناطق زلزله‌زده حضور یافت و با دستور سرلشکر جعفری امکانات موردنیاز نظیر چادر و مواد غذایی از 6 استان همجوار به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه ارسال شد. 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه براساس قانون اسکان موقت و دائم زلزله‌زدگان وظیفه دولت است و به بنیاد مسکن سپرده شده است، گفت: در جریان زلزله ورزقان تجربه خوبی از همکاری موثر سپاه با بنیاد مسکن به‌دست آمد به‌صورتی که سبب ساخت 7000 واحد مسکونی برای مردم و 12000 واحد نگهداری برای دام‌ها شد. 

وی بیان کرد: در زلزله کرمانشاه سپاه در راستای همکاری و توافق با بنیاد مسکن از ظرفیت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا‌(ص) استفاده می‌کند و به 31 سپاه استانی نیز ماموریت داده شده با توجه به ظرفیت‌های موجود بازسازی روستاهای زلزله‌زده را بر‌عهده بگیرند. هر سپاه استانی بازسازی 2 تا 7 روستای زلزله‌زده را با استفاده از ظرفیت بسیج سازندگی بر‌عهده گرفته و زیرساخت‌ها نیز توسط قرار‌گاه سازندگی خاتم‌الانبیا‌(ص) تامین می‌شوند. 

سردار شریف با اشاره به اعتماد مردم و مسئولان به نوع مدیریت و توانمندی سپاه که برآمده از تجربیات این نهاد در دفاع‌مقدس است، گفت: با وجود اینکه تهیه و ساخت کانکس با توجه به حجم بالای نیاز مناطق زلزله‌زده و پراکندگی جغرافیای مناطق آسیب‌دیده کار بسیار سختی است، اما سردار عبداللهی فرمانده قرار‌گاه خاتم‌الانبیا(ص) پس از حضور رهبر معظم انقلاب در مناطق زلزله‌زده قول داد کارگاه ویژه‌ای را برای تولید کانکس تجهیز کند. 

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه این کارگاه از تولید روزانه 100 کانکس تا پایان هفته به تولید روزانه 400 کانکس می‌رسد، گفت: روزانه تا 150 کانکس از تهران به مناطق زلزله‌زده ارسال می‌شوند که پس از آماده‌سازی زیرساخت‌ها در مناطق زلزله‌زده نصب می‌شوند. 

وی با بیان اینکه سپاه تا پایان اسکان دائم زلزله‌زدگان در کنار مردم است، گفت: زمان مورد نیاز برای اسکان دائم یک سال اعلام شده است اما امیدواریم همچون زلزله ورزقان با همکاری سایر دستگاه‌ها سپاه تعهد خود را بسیار زود‌تر از زمان اعلام شده به پایان برساند. 

سردار شریف خاطرنشان کرد: همچنین سپاه فجر استان فارس بازسازی 7 روستای زلزله‌زده غرب کشور را بر‌‌عهده گرفته است. 

انتهای پیام/

R41382/P41362/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی در برنامه میز خبر صدا و سیمای استان گفت: در اوایل وقت دیشب با توجه به گزارش‌های واصله، استاندار دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه را داد، زیرا پیش بینی خطر داشتیم و بلافاصله این روستا تخلیه و اهالی روستا به مجتمع دانش‌آموزی روستای آبیز منتقل شدند.

او افزود: دانش آموزان کنکوری ساکن این روستا که می‌بایست صبح امروز آزمون نوبت اول کنکور داشتند به دلیل سیلاب نتوانستند به آزمون برسند و حتی از ماشین آلات خاص ارتش استفاده کردیم، اما رفت و آمد به دلیل امکان بروز خطر سخت بود و نمی‌توانستیم روی سلامتی افراد ریسک کنیم.

آخوندی بیان کرد: بند خاکی این روستا قدیمی بود و تخریب آن باعث شد روستا زیر آب برود؛ برای ۶۰ خانوار این روستا از نظر سلامتی مشکلی به وجود نیامد، اما خسارت‌های مالی زیادی به دام‌های آنها خورد که تاکنون حداقل ۳۰۰ رأس دام تلف شدند.

او ادامه داد: شدت سیلاب تقریباً فروکش کرده، اما در حالت آرام است و گروه‌های سپاه، ارتش، آب منطقه‌ای، هلال احمر راهداری، پلیس راه و سایر دستگاه‌ها با امکانات و ماشین آلات خود در این مناطق سیل زده حضور دارند و آب منازل کشیده شده و همچنین ۱۶ تیم هلال احمر با تمام تجهیزات خود و کمک از سمت ما، حضور کامل دارند.

لامعی رئیس دانشگاه بیرجند گفت: رایزنی‌های ما با سازمان از سنجش از ساعات ابتدایی صبح شروع شد و اعلام کردند که داوطلبین کنکور در این روستا را از طریق بالگرد منتقل کنیم، اما به دلیل شرایط جوی امکان جابجایی آنها با بالگرد نبود.

او افزود: داوطلبین کنکور ساکن روستای نوده و سایر مناطق سیل زده استان نگران نباشند، زیرا تمام هماهنگی‌ها و درخواست‌ها از سمت استان و دانشگاه با سازمان سنجش صورت گرفته است و به طور جد پیگیر این موضوع از سازمان سنجش هستیم و مقدمات حضور این داوطلبین با رعایت حال آنها در آزمون نوبت دوم فراهم خواهد شد.

دیشب، شیشه ۳۶ در استان بارید

نخعی سرپرست اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: در استان از ۶ تا ۱۲ اسفند بارش خوبی داشتیم و از ابتدای امسال هم شیشه ها که اصطلاحی مرسوم برای باران‌های ابتدایی سال در بین مردم است جواب داد و دیشب شیشه ۳۶ در استان بارید.

او افزود: برای آخر هفته آینده نیز انتظار بارش داریم که البته زمان آن ممکن است جابجا شود و این روند شرایط بارانی خوبی را برای فروردین و اردیبهشت در استان رقم زد؛ البته که بارش‌ها سیل آسا و رگباری بود و باعث خسارت به برخی روستا‌ها و مناطق شد.

بیشتر بخوانید

آماده باش ۴۸ تیم راهداری خراسان جنوبی برای سیلاب

نخعی بیان کرد: هشدار‌ها در استان بر اساس الگو‌ها و نقشه‌ها هست و امکانات و نیروی انسانی تأثیر زیادی در دقت پیش بینی‌ها دارد که البته در استان با کمبود تجهیزات و نیروی انسانی مواجه ایم.

سرپرست اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی ادامه داد: پایش جوی روزانه در ۴ مرحله می‌بایست صورت بگیرد که در استان به دلیل کمبود منابع مالی روزی یک مرتبه و در ساعت ۱۵ اتفاق می‌افتد در حالی که پایش‌های جو در طول روز باید تداوم داشته باشد، اما کمبود اعتبار این اجازه را به ما نمی‌دهد.

او عنوان کرد: افزایش ارزش افزوده خدمات هواشناسی با محوریت مدیریت خطر جزو اهداف ماست، زیرا هشدار‌ها و پیش‌بینی‌های دقیق تر، تأثیر زیادی در برنامه‌ریزی‌های مردم برای جلوگیری از خسارت به اموالشان دارد و همچنین کمکی به دستگاه‌های دولتی خدمات رسان برای جلوگیری و کاهش خطر و خسارت است.

اختصاص ۱۷ میلیارد تومان به توسعه ورزش استان

چهکندی رئیس گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در این برنامه گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته، امسال ۱۷ میلیارد تومان برای توسعه ورزش استان اختصاص داده شد که این اعتبار به صورت مرحله‌ای تزریق می‌شود.

او افزود: در استان ۳۹ هزار ورزشکار سازمان یافته داریم که بیش از ۲۲ هزار نفر از آنها ورزشکار آقا و بیش از ۱۶ هزار نفر ورزشکار خانم هستند.

چهکندی بیان کرد: هم اکنون طرح استعدادیابی در حوزه قهرمان یابی در استان در حال اجرا است و رویکرد آن توسعه ورزش قهرمانی برای تغییر جایگاه ورزش قهرمانی استان در کشور است.

رئیس گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: ۱۵ ورزشکار عضو تیم ملی، ۴۲ ورزشکار دعوت شده به اردوی تیم ملی، کسب مدال جهانی و دو مدال آسیایی، کسب ۱۰ مدال بین المللی در مسابقات جهانی و دیگر افتخارات کسب شده به همت ورزشکاران استان نشان دهنده قهرمان پرور بودن استان است که می‌بایست در استعدادیابی و پرورش قهرمانان بیشتر از پیش عمل کنیم.

او عنوان کرد: مدارس رکن اصلی شناسایی استعداد‌ها هستند بنابراین هیئت‌های دانش‌آموزی و هیئت آموزش جسمانی نیز تشکیل شده که استعدادیابی کودکان و نوجوانان در ۳ تا ۱۰ رشته ورزشی را انجام می‌دهند و در ادامه برای پرورش آن‌ها اقدامات لازم انجام می‌شود.

چهکندی تصریح کرد: پیگیر اعتبار ویژه برای تجهیز پایگاه قهرمانی استان بودیم که این اتفاق رقم خورده و با پیش بردن این پایگاه به صورت حرفه‌ای می‌توانیم استعداد پروری خوبی در زمینه ورزش قهرمانی استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • ۲ هزار واحد مسکن مهر مهستان تا پایان اردیبهشت تحویل می‌شود
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • مهار اجاره بها مسکن با مصوبه مجلس/ امکان ثبت غیرحضوری دارایی‌های مردم فراهم می‌شود
  • توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان