Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص چشم با اشاره به اینکه استفاده طولانی مدت از مانیتور، لپ‌تاب و گوشی تلفن همراه سبب بروز خشکی چشم می‌شود، افزود: فاصله مناسب مانتیور تا چشم باید حدود 15 تا 20 سانتی‌متر باشد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد‌رضا فرتوک‌زاده درباره راههای پیشگیری از ضعیف شدن چشم‌ها در زمان استفاده از فضاهای مجازی اظهار کرد: امروزه فضاهای مجازی در همه دنیا حتی شهر‌ها و روستا‌ها به شدت مورد استفاده قرار گرفته است و هرچقدر سن استفاده پایین‌تر باشد به خصوص در کودکان سبب بروز آسیب به چشم‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در زمان استفاده از فضاهای مجازی باید بهداشت کار جهت پیشگیری از خشک شدن چشم‌ها انجام شود، افزود: استفاده از گوش‌ها و کامپیوترهایی که ۲ الی ۳ سانت ضخامت دارند اشعه آسیب رسانی به چشم‌ها وارد نمی‌کند، اما اگر افراد از کامپوترهای قدیمی که صفحه مانیتور آن ضخامت دارد در محل کار به مدت طولانی استفاده کنند ضرورت دارد از عینک‌های مخصوص آنتی یو وی و آنتی رفلکس بدون شماره استفاده کنند.
این متخصص چشم یادآور شد: نگاه کردن طولانی مدت به مانتیور سبب شده تا چشم‌ها باز بمانند و در نهایت سبب خشک شدن آن‌ها شود، اما در صورت عادی به دلیل اینکه افراد به جاهای مختلف نگاه می‌کنند و به طور مداوم پلک می‌زنند سبب شده تا چشم آن‌ها خسیس باشد و احساس خشکی و یا ابتلا به خشکی وجود نداشته باشد.
فرتوک‌زاده عنوان کرد: نگاه کردن به تلوزیون و کامپیوتر به خصوص در محل کار یا هنگام تماشای فیلم و بازی سبب شده تا افراد جهت دقت بیشتر چشم‌ها را طور مداوم باز نگه دارند و حتی جلوی پلک ارادی را نیز بگیرند که این امر سبب خشکی، سوزش، خارش، قرمزی و ناراحتی چشم می‌شود.
وی با اشاره به اینکه برای محافظت از چشم‌ها باید هر چند ثانیه یکبار پلک‌ها را باز و بسته کنیم، اضافه کرد: چشم‌ها نباید به طور مستقیم در معرض تهویه هوا قرار بگیرند چراکه این امر سبب تبخیر اشک و خشک شدن غدد اشکی می‌شود.
این متخصص چشم به طبنا گفت: فاصله مناسب مانتیور تا چشم باید حدود ۱۵ الی ۲۰ درجه باشد و نوع نگاه باید از نگاه کردن افقی پایین‌تر باشد تا چشم کمتر خشک شود همچنین در هنگام استفاده از مانیتور، موبایل و تبلت باید استراحت چشم‌ها انجام شود و به اطراف نگاه کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات