Web Analytics Made Easy - Statcounter

عفو بین‌الملل به دنبال تأکید بر دولت یونان به منظور متوقف کردن فروش تسلیحات به عربستان است چراکه می‌گوید این تسلیحات می‌تواند علیه غیرنظامیان در جنگ یمن مورد استفاده قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، عفو بین‌الملل نگرانی شدید خود را بر سر توافق فروش تسلیحات به عربستان ابراز کرد و گفت که این یک خطر واقعی است چرا که این توپ‌های جنگی می‌تواند از سوی نیروهای ائتلاف تحت رهبری عربستان علیه حوثی‌ها در یمن و غیر نظامیان این کشور مورد استفاده قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این توافق فروش تسلیحاتی به عربستان از سوی احزاب اپوزیسیون یونانی مورد انتقاد قرار گرفته است و همچنین دو تن از قانونگذاران حزب حاکم چپ میانه موسوم به "سیریزا" نیز خواستار لغو این توافق فروش تسلیحاتی به دولت ریاض شده‌اند چراکه بر این باورند این تسلیحات می‌تواند علیه غیرنظامیان در یمن مورد استفاده قرار بگیرد.

این درحالیست که اخیرا نیز دولت یونان به دلیل تصمیمش برای فروش سلاح به عربستان مورد انتقاد قرار گرفته است. وزیر دفاع یونان با اتهاماتی مبنی بر بی‌کفایتی روبروست.

هفته گذشته، قانونگذاران اپوزیسیون یونان گفته بودند اگرچه قرارداد فروش تسلیحات مازاد ۶۶ میلیون یورو عاید یونان می‌کند اما این سلاح‌ها به عربستانی فروخته می‌شود که درگیر جنگ یمن است.

نیکوس خیداکیس، معاون سابق وزیر خارجه یونان گفت: شاید بهتر باشد که این قرارداد اصلا اجرایی نشود.

وزیر کشور یونان نیز گفته بود:‌ هر کشوری حق دارد تا از مهمات مازادش استفاده کند اما ما باید در این باره دقت لازم را داشته باشیم. کشوری چون یونان نمی‌تواند تسلیحاتش را بدون توجه به اینکه این مهمات کجا قرار است مورد استفاده قرار گیرند، بفروش برساند.

الکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان که دولت ائتلافی‌اش به حزب ملی‌گرای موسوم به ANEL به رهبری وزیر دفاع این کشور وابسته است، گفته اتهامات مطرح علیه دولت بی‌پایه و اساس است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۹۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: جهان در آستانه درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای قرار دارد

وزیر خارجه روسیه با اشاره به ادامه خط‌مشی آمریکا و متحدانش در ناتو برای تحمیل «شکست راهبردی» بر مسکو، هشدار داد: غربی‌ها به طور خطرناکی در آستانه یک درگیری نظامی مستقیم بین قدرت‌های هسته‌ای تعادل ایجاد کرده که می‌تواند عواقب فاجعه باری داشته باشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز، دوشنبه، در پیامی ویدئویی خود خطاب به شرکت کنندگان در کنفرانس مسکو، اعلام کرد که کشورهای غربی با اقدامات خود به طور خطرناکی در آستانه یک درگیری نظامی مستقیم بین قدرت‌های هسته‌ای تعادل ایجاد کرده‌اند.

لاوروف گفت: در حال حاضر آمریکا و اقمار خود در ناتو همچنان در اندیشه تحمیل «شکست راهبردی» بر روسیه بوده و آماده هستند تا به قیمت از دست دادن جان «تا آخرین فرد اوکراینی» کشور ما را  مهار کرده و تضعیف کنند. در عین حال، غربی‌ها به طور خطرناکی در آستانه یک درگیری نظامی مستقیم بین قدرت‌های هسته‌ای تعادل ایجاد کرده‌اند که این وضعیت مملو از پیامدهای فاجعه بار  خواهد بود.

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد که نگرانی دقیقاً این است که «تروئیکای» قدرت‌های هسته‌ای غربی در میان حامیان اوکراین هستند و به عنوان آغازگر اصلی اقدامات تحریک‌آمیز مختلف عمل می‌کنند و در شرایط کنونی می توان "ریسک های استراتژیک جدی" را مشاهده کرد.

پیش از این، در گزارش دولت انگلیس اعلام شد که این کشور تا زمانی که نیاز باشد، سیاست بازدارندگی هسته‌ای خود را حفظ خواهد کرد.

در اواخر ماه مارس، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد، لیندا توماس گرینفیلد، در نشست شورای امنیت با موضوع "خلع سلاح هسته‌ای و عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای" گفت که ایالات متحده قصد دارد گفتگوهای دوجانبه در مورد کنترل تسلیحات با روسیه و چین را "فوراً و بدون پیش شرط" آغاز کند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل نیز به نوبه خود تاکید کرد که روسیه و ایالات متحده باید به اجرای کامل توافقنامه مربوط به اقدامات برای کاهش بیشتر و محدود کردن تسلیحات تهاجمی استراتژیک بازگردند. وی تاکید کرد: کشورهای دارای سلاح هسته‌ای باید توافق کنند که هیچ یک از آنها اولین استفاده کننده از سلاح هسته‌ای نباشند، چرا که در جنگ هسته‌ای برنده‌ای وجود نخواهد داشت.

هشدار درباره تهدید حمله به مراکز هسته‌ای در خاورمیانهدرخواست روسیه از شورای امنیت برای بررسی فوری تحریم اسرائیللاوروف: اروپا در بحران اوکراین آسیب جدی دیده است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علی‌اف: فرانسه، هند و یونان در حال تسلیح ارمنستان علیه آذربایجان هستند
  • جهاد اسلامی: برپایی دولت فلسطینی بر اساس توافق اسلو یک فریب بزرگ است
  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • دبیر کل ناتو: برنامه‌ای برای استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان نداریم
  • عربستان: جامعه جهانی به مسوولیت خود مبنی بر توقف تجاوز اسرائیل عمل کند
  • عربستان : توافق ما با اروپا باید به فشار به اسرائیل برای توقف درگیری در غزه منجر شود
  • توافق مبادله اسرا؛ تنها راه توقف حمله به رفح
  • یونان: هیچ سامانه پدافند موشکی به اوکراین ارسال نمی‌کنیم
  • لاوروف: جهان در آستانه درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای قرار دارد