Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر خدمات شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون، طی گزارشی به ارائه اهم اقدامات انجام شده در حوزه مکانیزاسیون خدمات اداری این شرکت پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمد سمالی ضمن ابراز قدردانی از عملکرد زیر مجموعه جهت تلاش در راستای تسهیل دسترسی همکاران به خدمات سازمان علاوه بر کسب صرفه اقتصادی، کاهش تردد و مصرف کاغذ، گفت: سامانه خدمات مکانیزه مدیریت خدمات در شرکت، توسط همکاران طراحی و ایجاد شد تا کلیه درخواست های اداری، اجتماعی، مسافرتی، رستوران ها و غیره را  به صورت آنلاین در اختیار کارکنان اعم از ستادی و عملیاتی قرار دهد و بدون نیاز به حضور فرد، مصرف کاغذ و از همه مهمتر صرف زمان، در کوتاه ترین مدت درخواست را ثبت و در فرایند بررسی و انجام قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی دیگر از قابلیت های سامانه خدمات مکانیزه کالای خدمات روند رهگیری و پایش مستمر و مستقیم کالا و تجهیزات است و اکنون کلیه دارایی های شرکت در حوزه خدمات از نزدیکترین و دورترین نقطه از گستره 1400 کیلومتر مربعی شرکت ثبت شده و همواره پایش می شوند.

مدیر خدمات شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به نو سازی ملزومات و تجهیزات اداری و خدماتی شرکت اشاره کرد و گفت: با مساعدت و موافقت مدیر عامل محترم در حال حاضر کلیه بخش های عملیاتی و اجرایی شرکت مجهز به تجهیزات با کیفیت و روز آمد ساخت داخل شده که این موضوع با هزینه ای حدود 7 میلیارد ریال محقق شده است.

سمالی در پایان به اهمیت تغذیه کارکنان و سلامت غذایی اشاره کرد و گفت: هر 4 رستوران شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با هزینه ای حدود 5 میلیارد ریال صنعتی سازی شد که به موجب آن ضمن بالا رفتن بهداشت طبخ و کیفیت غذا مصرف آب و گاز به یک پنجم میزان مصرف در گذشته کاهش می یابد.

گفتنی است از آذر ماه سال جاری رزرو وعده ناهار کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به صورت آنلاین و متصل به سیستم حضور و غیاب شرکت می باشد.

 

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی نفت و گاز مارون در دستاوردهای فنی بار اول

سرپرست مدیریت امور فنی شرکت نفت و گاز مارون با بیان اینکه این شرکت پیشتاز دستاوردهای فنی «بار اول» است، گفت: آنچه تحقق یافته به‌منظور دستیابی به جهش و پایداری تولید است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، رضا رضایی بومی‌سازی دانش فنی طراحی و ساخت نمک‌گیر برقی DC با ظرفیت ۱۰ هزار بشکه در روز، طراحی و ساخت (انحصاری) یک دستگاه تفکیک‌گر سیار نفت (MOS) با ظرفیت ۵ هزار بشکه در روز و راه‌اندازی (آزمایشی) نمک‌گیرهای نسل نو با به‌کارگیری فناوری غشایی با ظرفیت نمک‌زدایی روزانه ۲۰ هزار بشکه نفت خام را از اقدام‌هایی برشمرد که برای نخستین بار در سطح شرکت ملی نفت ایران انجام شده است.

وی همکاری کارشناسان امور فنی با بخش بزرگی از ۱۶۲ سازنده و شرکت دانش‌بنیان داخلی را که با شرکت نفت و گاز مارون همکاری داشته‌اند گامی مؤثر در تسهیم دانش‌فنی‌سازی سازمان با هدف رفع نیازهای فرآیندی دانست و اظهار کرد: کارکنان مدیریت امور فنی در پیگیری طراحی و ساخت شیرهای اسپری‌کننده آب برای بهبود حلالیت نمک با هدف کاهش مصرف آب (۴۰ درصد) و انرژی در فرآیند نمک‌زدایی، طراحی و ساخت پایلوت تصفیه پساب واحدهای نمک‌زدایی با استفاده از دستگاه دکانتر سانتریفیوژ در مقیاس غیرصنعتی، پیگیری استفاده مواد تعلیق‌شکن زیستی (Bio Demulsifier) با هدف حفظ سلامت کارکنان و محافظت از محیط زیست، استفاده از جاذب‌های نانو و...  برای شیرین‌سازی گازهای ترش با حذف H2S از گاز و نفت، ارائه راهکار به‌منظور جلوگیری از تشکیل یا رسوب آسفالتین از جمله تهیه حلال مناسب برای تجزیه و حل کردن رسوبات آسفالتین درون ستون چاه، خطوط لوله جریانی و تجهیزات فرآیندی و ارائه راهکارهای افزایش سرعت تبخیر پساب درون حوضچه‌های تبخیر و تأمین آب صنعتی از بخارات، مشارکت فعال مطالعاتی و نقشی ایده‌پردازانه داشته‌اند.

سرپرست مدیریت امور فنی شرکت نفت و گاز مارون افزود: طراحی و ساخت یک دستگاه تله آسفالت برای جداسازی آسفالتین از نفت خام با هدف پایداری تولید و جلوگیری از توقف تولید به‌دلیل تعمیرات اساسی، راه‌اندازی (حداقل) یک ردیف از ایستگاه تزریق گاز مارون با هدف ازدیاد برداشت از میدان مارون و طرح‌های توسعه میدان‌های کوپال و شادگان با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی در حال انجام است. 

رضایی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان امور فنی، بازرسی حدود ۷ هزار موضع از خطوط لوله و تأسیسات (در بخش بازرسی فنی) و ۶ هزار و ۲۵۰ موضع (در بخش خوردگی فلزات)، ارزیابی حدود ۹۳ هزار موضع از تجهیزات با آزمون امواج فراصوت (UT) با سطح ارزیابی حدود ۲ میلیون و ۳۳۰ هزار دسی‌مترمربع و طراحی و اجرای اصلاحیه‌های فرآورشی لازم در مجتمع تفکیک شادگان و واحدهای بهره‌برداری شماره ۳ و ۴ مارون برای افزایش تولید تا سقف ۱۲۰ هزار بشکه در روز و نصب تفکیک‌گر و نمک‌گیر برقی آن افزون بر ۱۴۵ مورد عملیات با استفاده از لوله مغزی، ۸۰ مورد نمودارگیری، مسدودسازی و مشبک‌کاری (شرکت‌های نمودارگیر)، ۲۰ مورد اسیدکاری گسترده، ۲۰۰ مورد زنده‌سازی و راه‌اندازی، ۲۷۰ مورد خدمات فنی درون و سرچاهی و ۴۵۰ مورد بازدید و برنامه‌ریزی را از دیگر اقدام‌های سال ۱۴۰۲ شرکت نفت و گاز مارون برشمرد که با ارتقای ایمنی، افزایش کیفیت محصول و پایداری فرآیند تولید انجام شده است.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از شبستان امامزاده عبدالله تا پنج ماه آینده + عکس
  • بهره برداری از شبستان امامزاده عبدالله به زودی
  • پرداخت بیش از ۹۹۲ میلیارد تومان کمک معیشتی به مددجویان گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • گازسوزی حداقلی در نفت و گاز مارون
  • افزایش ۳۵ درصدی بهره وری آب در سطح مزرعه با سامانه آبیاری قطره‌ای
  • کمبود مراکز خدمات رفاهی در آزاد راه پر تردد قزوین - رشت+ فیلم
  • بهره‌برداری از مخزن ذخیره جدید آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • پیشتازی نفت و گاز مارون در دستاوردهای فنی بار اول
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در منطقه کردستان
  • تفاهم نامه راه‌اندازی سامانه ویژه ناشنوایان گلستان امضا شد