Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شبستر گفت:ما صرفا شورای شهرداری نیستم و بدیهی است که برنامه کاری خود را در توسعه همه جانبه شهر ،ایجاد زیر ساختهای اساسی در راه رسیدن به یک شهر سالم و عمران و آبادانی شهر و توجه به مسائل بهداشتی و آموزشی و فرهنگی قرارداده ایم .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رقیه نمازی در گفتگو با خبرنگار شبسترنیوز،با اشاره به اهمیت وجود شوراها در نظام جمهوری اسلامی گفت:شوراهای اسلامی نمادی از جمهوریت نظام و تجلی بروز اراده امت در نهاد حکومت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد:یکی از امتیازات نظام مقدس جمهوری اسلامی نسبت به سایر نظام های حکومتی در جهان این است که مسئولین و مدیران،دوران مسئولیت را فرصتی برای خدمت به مردم و اندوخته و ذخیره آخرت می شمارند و عزت ،اقتــدار و پیشرفت جمهوری اسلامی در عرصه کنونی حاصل این تفکر و نگرش است .

رئیس شورای اسلامی شهر شبستر با تقدیر از زحمات شهردار سابق شهر شبستر افزود:ضمن تشکر از آقای اشرفی، آرزوی موفقیت برای عزیزی دیگر جهت خدمت به مردم فهیم و شریف شهر علم و ادب و فرهنگ شبستر دیار عارفان ،علما و فرهیختگان با سابقه تاریخی درخشان را داریم.

نمازی عنوان کرد:شهر شبسترشهری است که دارای شهیدان و جانبازان اسلام عزیز با ظریفت های علمی ،فرهنگی ،تاریخی و ادبی ، مردمی نجیب و خویشتن دار ،آگاه و داری استعدادهای فروان می باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر شبستر اظهار داشت: فعالیت های متعددی در عرصه های مختلف شهرسازی ، عمرانی و فرهنگی در سالهای اخیر در این شهر صورت گرفته و آثار آن را مردم مشاهده کردند .

وی ادامه داد:بی تردید این توفیقات حاصل نمی آمد مگربا همدلی ، همسویی و همکاری پیکره مدیریتی شهرستان اعم از فرماندار محترم و مدیران محترم ادارات و نهادها و پرسنل تلاشگر اداری و خدماتی شهرداری و حمایت همه جانبه از سوی امام جمعه محترم و مسئولین ارجمند و اعضای محترم شوراهای اسلامی و از همه مهمتر همراهی و مشارکت صادقانه مردم شریف شبستر که از همه شان ممنون و متشکریم.

نمازی ابراز کرد:به حول و قوه الهی شورای اسلامی شهر شبستر در مدت چند ماه اخیر در اجرای وظایف قانونی خود همواره نهایت تلاش خالصانه خود را به کار بسته و همواره رضایت حق تعالی را طلب نموده ایم .

رئیس شورای اسلامی شبستر تصریح کرد:ما صرفا شورای شهرداری نیستم و بدیهی است که برنامه کاری خود را در توسعه همه جانبه شهر ،ایجاد زیر ساختهای اساسی در راه رسیدن به یک شهر سالم ، تکریم مردم و احیای همه استعدادهای پیشرفت شهر و فراهم نمودن آسایش مردم و جذب سرمایه گذاری ها و عمران و آبادانی شهر و توجه به مسائل بهداشتی و آموزشی و فرهنگی قرارداده ایم .

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، می‌توان امید داشت که افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ به ویژه در حوزه‌های دینی عملیاتی شود.

بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست