Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا فردین خرازی، سه شنبه در دوره آموزشی اعضای هیات رسیدگی به تخلفات اداری استان های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی و آذربایجان غربی که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، افزود: براساس تحقیقات انجام گرفته بر روی پرونده های مربوط به تخلفات اداری سال گذشته 81 درصد تخلفات اداری مربوط به کارمندان مرد و تنها 19 درصد مربوط به کارمندان زن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: این در حالی است که 52 درصد کارمندان دولت را مردان و 48 درصد از آنان را زنان تشکیل می دهند.
وی اظهار کرد: همچنین براساس تخلفات انجام گرفته، بیشتر تخلفات اداری را کارمندانی که دارای بیش از 20 سال سنوات خدمتی هستند، مرتکب می شوند و بالاترین تخلفات اداری در سطح کشور مربوط به کارمندان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد است.
دبیر هیات عالی نظارت سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: باید نظام اداری کشور را از وضعیت نامطلوبی که دارد، نجات داد زیرا هم اینک وضعیت فعلی نظام اداری و بوروکراسی اداری ناسالم مهمترین عامل بازدارندگی توسعه در کشور است.
خرازی افزود: به این عامل می توان عوامل دیگری نظیر عدم شایسته سالاری در انتخاب مدیران، تبعیض در استخدام ها و عدم وجود یک نظام مطلوب پرداخت به کارمندان به عنوان عامل بازدارنده توسعه در کشور اشاره کرد.
وی در ادامه این نشست به تشریح وظایف هیات های رسیدگی به تخلفات اداری در کشور شامل کشف، فرآیند رسیدگی، صدور رای، ابلاغ و اجرای رای پرداخت و گفت: زمان معقول برای رسیدگی به تخلف اداری یک فرد، حدود سه ماه است و تنها در موارد استثنا و دلایل معقول این زمان به چهار یا پنج ماه افزایش خواهد یافت و باید هیات ها از اطاله رسیدگی به پرونده ها خودداری کنند.
وی اظهار کرد: برای اتخاذ تصمیم در صدور رای چهار ستون مصلحتی شامل مصلحت دستگاه اجرایی، مصلحت فرد متخلف، مصلحت خانواده فرد متخلف، مصلحت محیط اجتماعی و افکار عمومی باید توسط هیات های نظارت بر تخلفات اداری دستگاه های اجرایی رعایت شود.
دبیر هیات عالی نظارت سازمان برنامه و بودجه گفت: رسیدگی هیات های نظارت بر تخلفات اداری در سازمان ها، رسیدگی قضایی نیست زیرا در رسیدگی قضایی باید مر قانون اجرا شود اما در رسیدگی تخلفات اداری باید به سوابق اداری و ویژگی های شخصیتی وی توجه شود.
وی افزود: در صدور رای برای پرونده تخلف اداری باید مصلحت خانواده فرد متخلف و وضعیت خانوادگی وی نیز در نظر گرفته شود؛ اینکه فرد متخلفی را بدون در نظر گرفتن وضعیت خانوادگی اش به شهر دیگری تبعید کنیم، ظلم به متخلف است.
خرازی اظهار کرد: قانون دست اعضای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری را باز گذاشته تا در صدور رای برای متخلفان، باعث فروپاشی خانواده وی و ایجاد معضلات اجتماعی دیگر برای آن فرد نشوند.
وی در نظر گرفتن مصلحت محیط اجتماعی و افکار عمومی را نیز در صدور رای بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: عدم توجه به تعصبات قومی و مذهبی هر منطقه برای صدور رای یک فرد متخلف منجر به یک معضل اجتماعی بزرگتر می شود که براحتی قابل کنترل نخواهد بود لذا باید هیات رسیدگی به تخلفات اداری در وهله نخست مصحلت افکار عمومی را در نظر گرفته و رای مناسبی صادر کند.
دبیر هیات عالی نظارت سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: صدور رای برائت از سوی هیات رسیدگی به تخلفات اداری برای فرد متخلف به دلایل انتساب وی به خانواده ایثارگران یا عدم احراز سوء نیت وی، خلاف قانون است و صدور رای برائت تنها در صورتی که عدم احراز وقوع تخلف برای اعضای هیات قطعی شد، قابل انجام است.
خرازی اظهار کرد: گاهی در برخی هیات های بدوی رسیدگی به تخلفات اداری این تلقی به وجود می آید که رای سنگین برای فرد متخلف صادر کنند تا در هیات تجدید نظر از سنگینی تخلف کاسته شود اما این اقدام خلاف است زیرا شاید برای فرد متخلف هیات تجدیدنظری تشکیل نشود.
وی افزود: در مواردی که تخلف فرد، جرم عمومی باشد باید هیات رسیدگی به تخلفات اداری پس از صدور رای، موضوع را به مرجع قضایی اطلاع دهد.
دوره آموزشی اعضای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری استان های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و آذربایجان غربی به مدت 2 روز در محل استانداری خراسان رضوی در مشهد در حال برگزاری است.
7489/5132
خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۷۸ میلیارد ریالی تخلفات صید و شکار به محیط زیست خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، ابوالفضل شعبانی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۲۰۰ نفر متخلف صید و شکار در استان خراسان رضوی دستگیر شدند که میزان ضرر و زیانی که از این طریق به محیط زیست وارد شد ۷۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: شکار غیرمجاز پستانداران وحشی در استان خراسان رضوی حدود ۲۳۸ رأس بوده که بیشترین شکار غیر مجاز نیز مربوط به قوچ و میش و بعد از آن کل و بز و آهو بوده است.

وی ادامه داد: شکار پرندگان غیرمجاز نیز ۵۱۶ عدد بوده که بیشترین آن کبک و کبوتر چاهی گزارش شده است، همچنین در مورد تخلفات مربوط به صید آبزیان در سطح استان نیز در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۴ عدد ماهی به صورت غیر مجاز صید شده است.

شعبانی گفت: در خصوص جلوگیری از شروع به شکار اقدامات قابل توجهی انجام شده به طوری که از اقدام به شکار ۹۱ مورد جلوگیری شده است و قبل از اینکه این افراد اقدام به شکار کنند، شناسایی شده، برای آن‌ها پرونده تشکیل و به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در بحث کشفیات مربوط به نگهداری، خرید و فروش حیات وحش، تاکسیدرمی و... نیز افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۱۴۴ مورد در این زمینه کشف شد که مهمترین گونه خرس سیاه بوده و بقیه گونه‌ها شامل قرقاول، مینا، لاک‌پشت آبی، طوطی سبز، میمون و ... بوده است.همچنین در خصوص کشفیات سلاح مجاز، غیرمجاز و جنگی و...در کل ۲۲۵ قبضه بوده است.

وی ادامه داد: در خصوص آلودگی‌ها، ۸۱۷ مورد تخلف شناسایی و اخطاریه صادر شد، در زمینه تخریب و تصرف هم ۲۵ مورد تخریب شامل بوته‌کنی، شخم‌زنی برداشت شن و... شناسایی و با متخلفان برخورد شد.

شعبانی خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی، یکی از مهمترین موضوعات نیز تعلیف غیرمجاز دام در مراتع بوده که در این زمینه نیز در سال ۱۴۰۲، از چرای غیرمجاز حدود ۲۵ هزار و ۱۹۳ راس دام سبک که در مراتع به صورت غیر مجاز چرا می‌کردند، جلوگیری شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی همچنین از برگزاری طرح‌های آموزشی خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ محیط‌بانان در سطح مناطق حضور پیدا کرده و حدود ۲۳ هزار و ۵۱۴ نفر ساعت در سطح استان آموزش‌های زیست محیطی برای دانش‌آموزان و مردم محلی حاشیه مناطق برگزار شد.

وی افزود: در سال گذشته ۱۳۰ هکتار از مراتع دچار آتش‌سوزی شد که بیشتر این آتش‌سوزی‌ها در کلات و درگز رخ داد و با اقدامات پیشگیرانه به موقع و برگزاری مانورهای اطفاءحریق و آموزش‌ به مردم، از گسترش آتش‌سوزی جلوگیری شد و در این زمینه سال جاری نیز اقدامات خوبی در دستور کار داریم.

شعبانی با اشاره به پایش‌های موفق در فضای مجازی گفت: در فضای مجازی و سایبری اقدامات خوبی انجام شده و با پایش‌های انجام شده در این بستر، ۱۲ فقره جرم، شامل خرید و فروش پرنده، فروش لاشه حیوانات و ...کشف شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: آمار مربوط به تخلفات صید و شکار و... در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۵ تا ۱۰ تا درصدی داشته است. در کشفیات سلاح نیز ۲۰ درصد افزایش داشتیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا جریمه‌های مربوط به تخلفات صید و شکار در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایشی داشته یا خواهد داشت، توضیح داد: در این زمینه هنوز دستورالعمل جدیدی صادر نشده است.

شعبانی افزود: به طور کلی در مورد جریمه‌های مربوط به گونه‌های شاخص، جریمه حیوان ماده ۳ برابر حیوان نر است به عنوان مثال جریمه درنظر گرفته شده برای قوچ وحشی نر ۲۵ میلیون تومان و جریمه قوچ ماده ۷۵ میلیون تومان است و چنانچه این حیوان جنینی داشته باشد به همان نسبت میزان جریمه افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ درصد بارش سال آبی استان سیستان و بلوچستان در ۳ روز اتفاق افتاد
  • بیش از ۵۰درصد بارش سال آبی استان سیستان در ۳ روز اتفاق افتاد
  • رسیدگی به تخلفات اداری در دیوان عدالت اداری چگونه انجام می شود؟
  • افزایش ۲۰ درصدی رسیدگی به تخلفات حمل و نقل جاده ای استان قم
  • در توزیع مصوبات سفر‌های هیات دولت به فارس عدالت رعایت شده است
  • خسارت ۷۸ میلیارد ریالی تخلفات صید و شکار به محیط زیست خراسان رضوی
  • بیشترین بارش در شهرضا ثبت شد / کاهش کمینه دما در اصفهان
  • بیشترین بارش در شهرضا ثبت شد/ کاهش کمینه دما در اصفهان
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • ماجرای ماشین‌های دوربین‌دار پلیس‌ در تهران | بیشترین تردد خودروهای دوربین‌دار در ۳ منطقه | موتورسیکلت‌های پلیس با دوربین در ۶ جهت