Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست صمیمی مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاهی با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد، معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه و رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این نشست که دکتر رضا نصیری مدیر کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد قربانی گلشن آبادی مدیر‌کل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مسئولان بسیج واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین برخی از معاونان سازمان بسیج دانشجویی نیز حضور داشتند، علیرضا مشیدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خواستار تدوین و ابلاغ سند تحول فعالیت‌های فرهنگی، اصلاح بخشنامه‌های فرهنگی و دانشجویی و تشکیل تیم فرهنگی از سوی سازمان مرکزی برای بررسی وضعیت فرهنگی واحدهای دانشگاهی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عماد کاشانی مسئول بسیج دانشجویی واحد مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه دانشجویان نخبه بسیجی در سطوح مختلف بورسیه شوند، گفت: شرایط در واحدهای دانشگاهی باید به گونه‌ای باشد تا مسئولان بسیج دغدغه مجوز برای برنامه‌های خود نداشته باشند. بودجه راهیان نور باید دارای سرفصل جدایی از بودجه فرهنگی باشد.

حمید مطلبی مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران مرکزی نیز گفت: باید در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی تحول ایجاد شود و این دانشگاه به سمتی حرکت کند که هم دانشگاهی علمی و هم دانشگاهی فرهنگی باشد.

صادق مفرد مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز در این نشست گفت: اردوهای جهادی یکی از مؤثرترین برنامه‌های فرهنگی است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید ویژه‌ای دارند. 50 هزار دانشجو در اردوهای جهادی شرکت کرده‌اند، سازمان بسیج دانشجویی کشور تاکنون 1800 اردو برگزار کرده که یک سوم آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

لزوم ایجاد سامانه ثبت‌ ایده‌های بسیجیان

مفرد، خواستار ورود اردوهای جهادی به عرصه‌های مختلف اقتصادی و فرهنگی شد و افزود: 1500 نفر از دانشجویان در قالب اردوهای جهادی در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه حضور یافتند.

مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور بر شکل‌گیری سامانه‌ای برای ثبت ایده‌ها و طرح‌های بسیجیان تأکید کرد و افزود: بسیاری از دانشجویان زمانی که در مناطق محروم حضور پیدا می‌کنند و از نزدیک در جریان مشکلات قرار می‌گیرند، به ایده‌ها و طرح‌هایی می‌رسند که در حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی کاربرد دارد.

محمد فدایی معاون علم و اقتصاد سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز توضیح داد: دانشگاه‌ها باید در خدمت مصالح جامعه و کشور باشند.

او به ارائه پیشنهادی درباره تعیین سرفصلی با عنوان «اقتصاد مقاومتی» در گروه دروس معارف پرداخت و افزود: اقتصاد مقاومتی از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است، چرا که دو بار از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان شعار سال اعلام شده است.

فدایی از راه‌اندازی سامانه جامع اولویت‌های پژوهشی کشور به آدرس olaviatha.ir خبر داد و افزود: در این سامانه اولویت‌های پژوهشی و نیازهای روز دستگاه‌ها ثبت می‌شود. 35 هزار اولویت پژوهشی کشور در این سامانه ثبت شده است و 660 دستگاه اولویت‌ها و نیازهای خود را در این سامانه وارد کرده‌اند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران راهکاری را اجرایی کرده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در راستای شناخت مردم تهران از نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و برنامه‌ها و دیدگاه‌های آنها با صدور نامه و طرح سوالاتی از این افراد فضایی را برای شناخت بهتر آنها از سوی دانشجویان و مردم فراهم کرده است.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کرده پاسخ  و یا عدم پاسخ این نامزدها را در نامه‌های جداگانه‌ای به اطلاع مردم می‌رساند.

به گزارش تسنیم در بخشی از این نامه آمده است: 

اکنون که پس از برگزاری دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و تعیین 14 نفر از نمایندگان تهران با رای مردم، تعیین تکلیف 16 کرسی باقی مانده از مجموع 30 کرسی تهران، به دور دوم کشیده شده است، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قصد دارد در راستای کمک به شناخت دقیق‌‌‌‌تر از نامزدهای انتخاباتی، تحقق انتخاب اصلح و در پی آن تشکیل مجلسی قوی و کارآمد و همچنین دوری از جنجال‌های رسانه‌ای که توجه به مسائل و اولویت‌های مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به حاشیه می‌برد، به طرح مجموعه‌ای‌ از سوالات پیرامون دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزدهای انتخاباتی بپردازد.

لذا باتوجه به اینکه یکی از اقتضائات انتخاب صحیح، شناخت دقیق مسائل کشور و در نظرداشتن راهکار‌های واقعی و متناسب با ظرفیت‌ها به دور از شعارزدگی است، انتظار می‌رود که با پاسخگویی دقیق و صادقانه و اجتناب از هرگونه کلی گویی، مواضع و برنامه‌های خود را اعلام نمایید.

همچنین بدیهی است، کسانی که به عنوان نامزد انتخاباتی، هیچ برنامه دقیقی برای حل مسائل کشور ندارند و یا حتی پیش از تکیه زدن به صندلی‌های سبز بهارستان، خود را پاسخگوی سوالات مردم نمی‌دانند، به طریق اولی در هنگام حضورشان در مجلس نیز پاسخگو نخواهند بود و شایستگی وکالت مردم را ندارند.

مهلت پاسخگویی به سوالات ذیل، به مدت یک هفته و تا 8 اردیبهشت‌ماه خواهد بود و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، متعاقبا شرح پاسخ یا عدم پاسخ جنابعالی به سوالات ذیل را به اطلاع عموم خواهد رساند.

پرسش‌ها:

الف) اقتصاد، صنعت، انرژی

1. نظر شما درباره جایگاه ارز (مشخصا دلار) در اقتصاد ایران چیست و مهمترین عوامل قیمت‌گذاری و افزایش نرخ دلار را ناشی از چه ‌می‌دانید و با توجه به این آسیب‌شناسی چه راهکاری را برای کاهش وابستگی به دلار از اقتصاد ایران عملیاتی و چه سازوکاری را برای تحقق آن لازم می‌دانید؟
نقش بانک مرکزی به مثابه یک تنظیم‌گر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر شما در خصوص تثبیت قیمت ارز و یا چندقیمتی بودن ارز چیست و مزایا و چالش‌های آن را در چه می‌بینید؟ 

2. تحلیل شما از وضعیت سیاست‌های مالی و پولی کشور چیست؟ آیا سیاست‌های انقباضی مالیاتی را پاسخی صحیح برای برون‌رفت از شرایط فعلی می‌دانید؟  

3. نظر شما درباره نحوه تعیین حداقل دستمزد کارگران چیست؟ موافق تعیین حداقل دستمزد در مجلس شورای اسلامی به جای شورای عالی کار هستید؟

در خصوص افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال گذشته، عدم توجه به نرخ تورم، عدم تامین نظر نمایندگان کارگری و نقض سه جانبه‌گرایی در تعیین حداقل دستمزد از سوی دولت، چه نظری دارید؟ 

4. سال‌هاست که شاهد عدم پرداخت دیون دولت و عدم شفافیت در مدیریت صندوق‌های بازنشستگی هستیم، راهکار شما برای برون‌رفت از این مشکل چیست؟ آیا با اقدام مجلس یازدهم در خصوص افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها موافق هستید؟ 

5. با توجه به معضلات موجود در صنعت خودروسازی کشور، نظر شما درخصوص واردات خودرو خارجی چیست؟ این راه‌حل را تا چه میزان بر روی کاهش قیمت خودرو داخلی و افزایش کیفیت آن موثر می‌دانید؟ 

6. وضعیت ناترازی انرژی و زیرساخت‌های آن در کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید و درمورد قیمت‌گذاری سوخت و انرژی چه راه‌حلی را مناسب و متناسب با شرایط فعلی قلمداد می‌کنید؟

نگاه شما به مفهومی مصطلح به نام «یارانه پنهان» چیست و سیاستگذار چه تصمیمی درباره آن باید اتخاذ کند؟

ب) سیاست خارجه

1. در حیطه سیاست خارجه، مهم‌ترین‌ اولویت‌های مجلس دوازدهم را چه می‌دانید و ضعف‌های دستگاهی دیپلماسی را چگونه صورتبندی می‌کنید؟ 

2. از نظر شما آیا وزارت خارجه در جنگ غزه به تکالیف خود در دفاع از مسلمانان و مظلومین که در اصل 152 و 154 قانون اساسی به آن اشاره شده است، به خوبی عمل کرده است؟ در غیر این صورت چه اقداماتی را نیاز می‌بینید؟

3‌‌. در موضوع پرونده هسته‌ای، ایده کلان شما در مورد مواجهه با جامعه بین‌الملل چیست؟ بازدارنگی هسته‌ای را باتوجه به تهدیدات جهانی و منطقه 

در چه سطحی برای کشور مناسب می‌دانید؟  

4.نظر و دیدگاه کارشناسی شما درمورد برجام و FATF چیست؟

پ) فرهنگ‌ و رسانه

1. با توجه به نابسامانی‌های گسترده در حوزه عفاف و حجاب، چه ایده‌‌ای برای سازماندهی این حوزه دارید؟‌ آیا شما قائل به برخورد قهری و سلبی در این حوزه هستید؟ در خصوص لایحه عفاف و حجاب چه نظری دارید؟  

2. با توجه به اینکه طبق اصل 175 قانون اساسی، دو نفر از نمایندگان مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما حضور دارند، نظارت نمایندگان به چه شیوه‌ای را در شورای نظارت مطلوب می‌دانید؟ آیا موافق ارائه گزارش توسط نمایندگان ناظر از جلسات شورای نظارت در صحن علنی مجلس هستید؟  

3‌. با توجه به ولنگاری گسترده در تولید فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه نمایش خانگی، در بخش‌هایی همچون تبلیغ سبک زندگی غربی، پوشش نامناسب، ترویج خشونت، استعمال دخانیات و روابط نامشروع، چه راهبرد و ایده‌ای برای ساماندهی این بخش دارید؟

4. باتوجه به اینکه فضای مجازی جزو بافت زندگی انسان امروزی است و مانند هر پدیده دیگری هم فرصت و هم تهدید تلقی می‌شود، ایده شما برا ساماندهی این فضا چیست و چه پیشنهادی برای مهار آسیب‌های فضای مجازی، در عین بهره‌مندی از جنبه‌های مثبت آن مانند کسب‌ و کار و... دارید؟ 
راهکار شما در مواجهه با پلتفرم‌های بین‌المللی فضای مجازی، به ویژه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و فیلترینگ چیست؟ در خصوص صیانت از فضای مجازی چه نظری دارید؟ 

ت) نظام آموزش عالی و دانشگاه

1. با توجه به ساختار معیوب، ناکارآمد و غیر شفاف جذب و ارتقا اساتید، چه راهکاری را جهت بهبود این ساختار موثر می‌دانید؟ عملکرد وزارت علوم را در این خصوص و سایر مسائل مربوطه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

2. علت برقرار نشدن ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه در کشور را چه می‌دانید؟ از نظر شما جای خالی چه قوانینی برای ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور احساس می‌شود و یا در مقابل، کدام قوانین دست و پاگیر باید در این رابطه اصلاح شوند؟

ث) چالش‌‌ها و مسائل جوانان

1. از نظر شما اقداماتی از قبیل افزایش وام ازدواج، تا چه میزان می‌تواند مشکل ازدواج جوانان را برطرف کند؟ این راهکار‌ها تا چه میزان متناسب با واقعیت‌های موجود در جامعه و چالش‌های مسیر ازدواج جوانان است و به طور کلی از نظر شما چالش اصلی در مسیر ازدواج جوانان چیست و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟ 

باتوجه به اینکه حتی راهکارهایی همچون پرداخت وام ازدواج نیز با سنگ‌اندازی بانک‌ها روبه روست، چه تمهیدی برای جلوگیری از قانون‌گریزی بانک‌ها دارید؟

2. در خصوص سربازی در مجلس یازدهم اقدامات مثبتی در مسائلی از قبیل حقوق سربازان، سربازی حرفه‌ای و کاهش مدت سربازی صورت گرفته است. آیا به نظر شما این اقدامات در خصوص سربازی کفایت می‌کند؟ 

همچنین با توجه به عدم توجه برخی از ارگان‌های نظامی به قوانین جدید سربازی، برنامه شما برای نظارت و پیگیری اجرای این قوانین چیست؟

ج) نهاد مجلس

1. نظر شما در خصوص دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات چیست؟ همچنین سقف پیگیری مطالبات محلی توسط نمایندگان را چه می‌دانید؟ و در صورت تعارض مطالبه محلی با برنامه ملی اولویت را با کدام می‌دانید؟

2. نگاه شما به جایگاه ریاست مجلس چیست؟ آیا رئیس مجلس را صرفاً سخنگو می‌دانید یا اختیارات دیگری برای این جایگاه قائل هستید؟

3. نسبت مجلس شورای اسلامی را با نهادهای دیگر همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام و شوراهای عالی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ از نظر شما در چه صورت فعالیت این نهادها دخالت در فعالیت مجلس شورای اسلامی محسوب می‌شود؟ 

4. نظر صریح خود را درباره طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس بیان بفرمائید.

4. ارزیابی شما از فعالیت‌ هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس یازدهم چیست؟ با توجه به اینکه اعضای هیئت نظارت، نمایندگان مجلس هستند و بررسی تخلفات نمایندگان توسط نمایندگان موجب بروز تعارض منافع می‌شود، موافق تغییر ترکیب هیئت نظارت و یا افزایش مجازات نمایندگان متخلف جهت افزایش بازدارندگی هستید؟  

5. کلان ایده و مسئله نخست شما به عنوان ماموریت اصلی‌تان در مجلس چیست و قصد پیگیری آن را با چه سازوکار و در چه کمیسیونی دارید؟

در پایان، پیشاپیش از حسن توجه و پاسخگویی دقیق و مبسوط حضرتعالی به سوالات سپاسگزاریم.
امید است، مجلس دوازدهم با توجه مضاعف به مسائل کشور و تلاش جهت تغییر ریل‌ها در حوزه‌های اساسی، باب جدیدی در نوع نگاه و عملکرد قوه مقننه ایجاد نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • طهرانچی: مسیر پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی تحول بایدی است
  • درخواست بسیج اساتید برای به روز شدن محتوای دروس معارف اسلامی
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر
  • ۲ مقام Best design مسابقات بین‌المللی ربوکاپ به دانشگاه آزاد یزد رسید
  • لزوم عضویت استادان کارگروه جغرافیا در کمیته‌های ارتقای اساتید/ محور‌های ۱۰ گانه خروج از ساختار معیوب جغرافیا
  • تخلفات کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌ آزاد اسلامی شامل چه مواردی است؟
  • تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد، موفق به کسب دومقام در مسابقات بین المللی روبوکاپ شد