Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک متخصص تغذیه در رابطه با چرایی کاهش وزن افراد چاق توضیحاتی را ارائه کرد.

مسعود شیرازی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: اکثر افراد جامعه زندگی بی تحرکی دارند و در منوی غذایی آنها انواع فست فود‌ها و غذا‌های چرب و خیلی شیرین گنجانده شده است.

وی افزود: متاسفانه اکنون این گونه معمول است که چند کیلو اضافه وزن آنقدر‌ها هم خطرناک نیست و این اضافه وزن برای سلامتی تهدید به شمار نمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص تغذیه با تاکید بر لزوم کاهش وزن افراد دارای اضافه وزن اظهارکرد: چربی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد ضمن اینکه باید به این موضوع توجه شود که چربی اضافی در بدن، درمان سرطان را مشکل‌تر می‌کند.

شیرازی ادامه داد: چربی‌ها به قلب فشار می‌آورد و برای مغز نیز مضراتی را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه " چاقی بر خلق و خو اثر منفی دارد" گفت: چربی اضافی بر خلق و خوی افراد تاثیر مستقیم داشته و در موارد متعدد مشاهده شده که افراد پس از چاق شدن خلق و خویشان نیز تغییر می‌کند.

این متخصص تغذیه با اشاره به خطرات چاقی برای زنان تصریح کرد: چاقی بر توان باروری اثر منفی می‌گذارد و بارداری را پرخطر می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ورزش شدید بر سرطان

آفتاب‌‌نیوز :

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان