Web Analytics Made Easy - Statcounter

انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه در حاشیه آغاز به کار دومین همایش بین المللی و بیستمین همایش ملی بهداشت محیط و توسعه پایدار در یزد افزود: بیشترین ماده مصرفی معتادان ، تریاک است اما شاهد افزایش مصرف مواد صنعتی و روانگردان نیز هستیم .
وی با اشاره به افزایش تعداد زنان معتاد در سنین پایین اظهار کرد: 11 درصد جامعه معتادان را زنان تشکیل می دهند، این موضوع زنگ خطر برای جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان بهزیستی تاکید کرد : در درمان زنان معتاد، مراکز درمانی در کشور توسعه یافت، هم اکنون 6 مرکز به مراکز قبلی اضافه شده است
به گزارش ایرنا محسنی بندپی اعتیاد را مهمترین آسیب اجتماعی عنوان کرد و افزود: اعتیاد هویت ، ساختار و وظیفه مندی فرد را تحت تاثیر قرار داده و اختلالات روحی و روانی را تشدید می کند و اثر هم افزایی در بروز جرایم کوچک و بزرگ و شیوع آسیب هایی مانند طلاق دارد.
این مسئول با اشاره به سیاستگذاری و برنامه ریزی سازمان بهزیستی در پیشگیری از اعتیاد اظهار کرد: در این راستا ، الگوهای ارتقا یافته در محلات را به کار گرفتیم و تسهیل گرانی در این زمینه آموزش دیدند و کارزارهای رسانه ای برگزار شد ؛ همچنین تیم اجتماع محور نیز در این رابطه به کار گرفته شد.
وی با بیان همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضایی در ساماندهی و مدیریت معتادان متجاهر افزود:در این راستا الگوی «دادگاه درمان مدار» در 6 استان برای معتادان متجاهر آغاز شده است.
بندپی تاکید کرد: پیش از این معتاد مجرم بود و در صورت فرار در دوره درمان، علاوه بر وی درمانگران نیز تحت تعقیب قضایی قرار می گرفتند ولی هم اکنون این نگاه تغییر کرده است.
وی ادامه داد: در صورتی‌که فرد معتاد با وجود بستر مناسب برای درمان و وجود همه امکانات حاضر نشد برای ترک اعتیاد اقدام کند، متجاهر شناخته شده و در چنین شرایطی ناگزیر باید او را به مراکز درمان اجباری ارجاع داد.
به گزارش ایرنا به گفته رئیس سازمان بهزیستی برای جامعه پذیرکردن افراد معتاد بهبود یافته ، تفاهم نامه ای با سازمان فنی و حرفه ای منعقد شد که در این راستا 15 هزار نفر از این افراد مهارت های شغلی و فنی را آموزش دیدند.

** مراکز ترک اعتیاد ویژه کودکان در 6 استان
رییس سازمان بهزیستی در ادامه از راه اندازی 6 مرکز ترک اعتیاد در شش استان خبر داد و گفت: 2مرکز در سیستان و بلوچستان ، 2مرکز در خراسان شمالی ، یک مرکز در تهران و نیز مرکزی در کرج ایجاد شده است.
وی با اشاره به خط ملی اعتیاد با شماره 09628 افزود: این خط آماده ارائه مشاوره به خانواده های دچار معضل اعتیاد است.
هم اکنون براساس آمار مراکز درمانی اعتیاد، 40 هزار معتاد در استان یزد وجود دارد.
استان یزد یک میلیون و 138هزار جمعیت دارد.
دومین همایش بین المللی و بیستمین همایش ملی بهداشت محیط و توسعه پایدار از امروز /سه شنبه/ به مدت سه روز با حضور یکهزار نفر از استادان ، دانشجویان و محققان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در یزد برگزار می شود.
همچنین در این همایش محققانی از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، دانمارک ، ترکیه و آلمان حضور دارند.
از 760 مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش ،356 مقاله توسط هیات داوران انتخاب شد که از این تعداد 30 مورد به صورت سخنرانی و بقیه به شیوه پوستر ارایه می شود.
شرکت کنندگان در این همایش در زمینه تغییرات فصلی آلایندگی، پسماندها و آلودگی بهداشتی و محیط زیست بحث و تبادل نظر می کنند.
2088 / 2047/ خبرنگار: کبری دانشی دهج ** انتشار: عباسقلی اشکورجیری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!