Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور که برای ارائه گزارش عملکرد 100 روزه دولت دوازدهم از دقایقی پیش به صورت زنده از طریق تلویزیون با مردم سخن می گوید، بخشی از اقدامات قوه مجریه را در 100 روزه ابتدایی و آغازین خود تشریح کرد.

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام «حسن روحانی» رییس جمهور در گفتگوی زنده تلویزیونی با محور گزارش عملکرد صد روزه دولت دوازدهم با اشاره به کمک‌های انجام شده برای هموطنان زلزله زده کرمانشاه گفت: ۵۰ درصد همه وجوه تصویب شده در جلسه چهارشنبه هیئت دولت تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مردم قهرمان و پهلوان استان کرمانشاه این ایام غم‌دار مصیبت و حادثه دردناکی هستند و ما برای همه درگذشتگان از خداوند بزرگ تقاضای رضوان و رحمت و برای همه مصدومین تقاضای شفای عاجل می‌کنیم و امیدواریم دولت و مردم در کنار هم بتوانند به این مردم مرزدار عزیز برای عبور از این گذر سخت کمک کنند.

رییس جمهور با قدردانی از همه کسانی که در 15 روز گذشته در روند امدادرسانی به زلزله زدگان کرمانشاه فعال بودند، عنوان کرد: همه مردم ایران اعم از مردم عزیزکرمانشاه، مقامات دولتی و نیروهای مسلح به نحوی در این حادثه غم‌بار به مردم زلزله زده یاری رساندند.

وی با بیان اینکه حدود ۲۷۰۰ نفر را از زیر آوار نجات دادند و بیش از ۷ هزار نفر را به بیمارستان ها منتقل کردند، تصریح کرد: در واقع مردم نقص دولت را جبران کردند و نیروهای مسلح به خوبی کمک کردند. 

روحانی ادامه داد: همه پزشکان و پرستاران بیمارستان‌ها 48 ساعته کار می‌کردند و 1550 عمل در 24 ساعت اول انجام شد. وزارت کشور، ستاد بحران، هلال‌احمر، وزارت بهداشت، نیروهای مسلح و مردم بسیار خوب عمل کردند و خوب است صداوسیما خدمات دولت و مردم را با سایر کشورها ازجمله کشورهای اروپایی و آمریکایی مقایسه کنند. من در زلزله رودبار و بم هم بودم و کمک‌رسانی این بار بهتر از دفعات قبل بود.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اکنون در مرحله اسکان موقت هستیم خاطرنشان کرد: دولت اجاره منازل زلزله‌زدگان را پرداخت می‌کند و کانکس‌ها هم به سرعت ساخته می‌شود. برای اولین بار همه بودجه لازم برای امدادرسانی بلافاصله در هیات دولت تصویب شد و 50 درصد آن هم در اختیار ارگان‌های امدادرسان قرار گرفت.

روحانی گفت: مجموعه خدمات ۱۰۰ روزه در یک جلد کتاب درسایت دولت بارگزاری شده است. در طول 100 روز گذشته برنامه‌ریزی‌های اساسی برای سال 96 انجام و برنامه‌های کلی برای 4 سال آینده تدوین شده همچنین بودجه سال آینده در حال تصویب در هیات دولت جهت ارائه به مجلس شورای اسلامی است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسش مجری برنامه تلویزیونی درباره اقدامات انجام شده جهت تحقق وعده‌های انتخاباتی رئیس‌جمهوری در موضوع اشتغال تاکید کرد: دولت در بحث اقتصاد دو هدف اصلی را در دستور کار خود قرار داده است که بالا بردن درآمد مردم و همچنین توزیع عادلانه ثروت از این اهداف هستند. در ایام انتخابات به مردم وعده دادم که تا پایان دولت دوازدهم فقر مطلق را ریشه‌کن کنیم. در همین راستا نیز قدم‌های اولیه طی شش ماه نخست سال 96 و 100 روز اخیر برداشته شده است.

روحانی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال اول افراد قشر آسیب‌پذیر جامعه یعنی افرادی که مورد حمایت کمیته امداد و بهزیستی هستند مستمریشان نسبت به سال قبل بیش از سه برابر اضافه شد و این روند تا پایان دولت تا پنج برابر شدن مستمری ادامه خواهد یافت. همچنین براساس پیش‌بینی‌هایی که در بودجه شده است در سال آینده طراحی‌ای خواهیم کرد تا به همه آنهایی که از حداقل استاندارد پایین‌تر هستند برای زندگی یاری شود.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در بحث اشتغال عقب‌ماندگی‌هایی از گذشته داریم و از سال 85 تا 92 تقریبا اشتغال خالص کشور صفر بوده است، خاطرنشان کرد: از سال 93 تحرک خوبی در زمینه اشتغال آغاز شد و متوسط اشتغال خالص از پاییز 93 تا تابستان 96 سالانه به طور متوسط 685 هزار اشتغال خالص بوده است. البته این رقم نسبت به بیکاری جامعه و نیروی فعالی که وارد بازار کار می‌شوند رقم کمی است اما تلاش ما بالا بردن این رقم و رساندن آن به بالای 900 هزار نفر است.

روحانی گفت: رقم اشتغال تابستان امسال نسبت به سال قبل بالای 700 هزار نفر بوده است، اما هنوز بیکاران بسیاری در کشور وجود دارند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در 100 روز نخست دولت دوازدهم در جهت حل معضل بیکاری خاطرنشان کرد: در این 100 روز نسبت متوسط به دو سه سال گذشته مقداری پیشرفت داشته‌ایم اما هدف‌گذاری در حوزه اشتغال را از طریق طرح‌های مختلفی که در دست داریم، ادامه خواهیم داد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه به همه وزرا به ویژه وزرای فعال در حوزه تولید گفته شده است که یکی از اهدافشان را بالا بردن اشتغال قرار دهند، خاطرنشان کرد: فضای مجازی، صنعت، بخش خدمات و کشاورزی از جمله حوزه‌هایی است که می‌توانیم اشتغال را بالا ببریم در همین راستا وزارت ارتباطات روز گذشته گزارشی را ارائه کرد که طی آن آمده در شش ماهه نخست امسال برای 50 هزار نفر در این بخش شغل ایجاد شده است.

روحانی با تاکید بر اینکه در طول 100 روز نخست دولت همه طرح‌های اشتغال دولت عملیاتی و اجرایی شده است، اظهار کرد: هدف ما این است که اشتغال را به رقمی برسانیم که مجموعه بیکاران کشور کاهش یابند در همین راستا نیز با اقدامات انجام شده از سوی دولت از سال گذشته تاکنون یک واحد نرخ بیکاری کاهش یافته و از 12.7 به 11.7 رسیده است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

وی در مورد تامین منابع برای از بین بردن فقر گفت: اساس این برنامه رونق اقتصادی و اشتغال است. در طول دولت یازدهم به کمیته امداد و بهزیستی کمک کردیم تا آنها افراد را از تحت پوشش خود خارج کنند به طور مثال پنج هزار میلیارد تومان به کمیته امداد کمک کردیم. اساس کمک ما این است که از طریق درآمد بیشتر معضل فقر را حل کنیم. درآمد هم از طریق فعالیت‌های اقتصادی و مالیاتی و سایر فعالیت‌های دولت به دست می‌آید. درآمد امسال ما نسبت به سال گذشته در حال افزایش است اما مخارج ما هم افزایش می‌یابد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مبنای ما این نیست که یارانه نقدی را افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: اما از طریق یارانه‌ها به بخش‌های مختلف کمک می‌کنیم مثلا در طول چهار سال گذشته تقریباً پول خرید تضمینی گندم را به دو برابر رساندیم یا لایحه‌ای برای ایجاد اشتغال در شهرهای زیر 10 هزار نفر و روستاها به مبلغ یک و نیم میلیارد دلار تهیه کردیم که مجلس آن را تصویب کرد و آیین‌نامه آن هم تهیه شده و در آخرین مرحله اجراست و این هم یک نوع یارانه است. به افراد نیازمند، معلول و فقیر که باید مستقیم کمک کنیم و آن را از طریق مستمری‌بگیران انجام داده و دریافتی آنها را افزایش می‌دهیم.

روحانی در مورد برنامه‌های دولت برای رونق و رشد اقتصادی قابل لمس تصریح کرد: ما در دولت یازدهم قول دادیم تورم را تک‌رقمی کنیم که همین برنامه را ادامه می‌دهیم. هدف ما باقی ماندن تورم تک‌رقمی است. البته تورم تک‌رقمی به معنای ارزانی نیست، بلکه به معنای این است که قیمت کالاها مثلا هشت درصد اضافه می‌شود. هنر ما این است که نگذاشتیم سی چهل درصد قیمت‌ها اضافه شود.

وی خاطرنشان کرد: ما در دولت یازدهم رشد منفی را به مثبت تبدیل کردیم و از رشد حدود منفی هفت درصد در سال 91 به رشد دو رقمی در سال 95 رسیدیم. رشد سه ماهه اول هم با نفت 6.5 و بدون نفت 7 درصد است. هدف ما این است که رشد اقتصادی بالای پنج درصد باشد. برای رسیدن به این هدف باید نحوه بودجه‌ریزی ما تغییر کند و مردم وارد عرصه اقتصادی شوند. ما طرح ویژه‌ای برای اتمام طرح‌های نیمه‌تمام در بودجه دیده‌ایم و باید سرمایه‌گذاری خارجی را نیز بیشتر کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در 100 روز اول دولت دوازدهم 23.1 میلیارد دلار موافقت فاینانس گرفته‌ایم و قراردادهای بیش از پنج میلیارد دلار نهایی شده است، گفت: یکی از تصمیمات جلسه سران قوا حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاری به ویژه سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور است. ما برای رشد هم به فناوری، هم سرمایه‌گذاری و هم بازار و اشتغال نیازمندیم.

روحانی در ادامه با اشاره به اینکه در 100 روز اول 25 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی پرداخت شده است که تا پایان سال این رقم قابل ملاحظه خواهد بود، افزود: برای سال آینده بودجه عمرانی را اهرم می‌کنیم تا از صندوق، بانک‌ها و سرمایه مردم استفاده کنیم.

وی در مورد برنامه دولت و مجلس برای حذف یارانه‌بگیران گفت: دولت و مجلس باید با هم در این زمینه تصمیم بگیرند. سال گذشته مجلس به ما تکلیف کرد که دولت افرادی که نیازی به یارانه ندارند شناسایی کرده و یارانه آنها را قطع کند. این کار ساده نبود و وزارت رفاه مسوولیت آن را برعهده گرفت، یارانه عده‌ای هم قطع شد اما با اعتراض آنها مجدداً یارانه شان وصل شد. بیش از یک میلیون نفر هم در سال رشد جمعیت داریم که به یارانه‌بگیران اضافه می‌شوند. ما در این زمینه با مجلس مشورت می‌کنیم و بر مبنای تصمیم مجلس عمل می‌کنیم.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در مورد برنامه دولت برای حل مشکل صندوق‌های بازنشستگی اظهار داشت: شرایط ما در این زمینه بدتر شده است، اما دولت 50 هزار میلیارد تومان به صندوق‌های بازنشستگی کمک می‌کند. یکی از برنامه‌های دولت این است که سازمان تامین اجتماعی تمام بنگاه‌های اقتصادی خود را بفروشد و به مردم واگذار کند. غیر از دولت هم باید سایر دستگاه‌ها همین کار را انجام دهند. من در دیدارهایی که با رهبری داشتم ایشان کاملا موافق این واگذاری هستند زیرا این کار باعث رونق اقتصادی می‌شود.

روحانی ادامه داد: دستور من به وزیر اقتصاد این بوده است که هر رئیس بانکی تعهد کند اموال راکت خود را بفروشد. صندوق‌های بازنشستگی مشکلات زیادی دارند که بعضی از مشکلات در یک سال حل نمی‌شود اما هدف دولت این است که معضل بانک‌ها و این صندوق‌ها را حل کند.

این گزارش هم اکنون از شبکه یک سیما در حال پخش است. قرار است رئیس جمهور گزارشی از اقدامات و عملکرد دولت در حوزه های سیاست خارجی، فرهنگ و مسایل جامعه بویژه اقتصاد به مردم ارائه کند.

این خبر تکمیل می‌شود...

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی عصر سه‌شنبه در نشست با معاون امور دهیاری‌های وزارت کشور با تشریح اقدامات دولت در سطح روستاها اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت ایران قوی اقدامات ارزشمندی در همه بخش‌ها در سطح روستاها انجام شد که رضایت‌مندی خوبی بین مردم شاهد هستیم هر چند تا نقطه مطلوب فاصله است.

وی افزود: به حمدالله اتحاد و همدلی خوبی بین اعضا شوراها و دهیاران در سطح شهرستان شاهد هستیم که خروجی آن خدمت بی منت به مردم است.

فرماندار دشتی ادامه داد: یکی از برنامه‌های اصلی در سطح روستاها اجرای طرح‌های اشتغالزایی است که تاکنون توفیقات خوبی حاصل شد ولی هنوز باید تلاش بیشتری صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: انتظار داریم تسهیلات لازم جهت اجرای طرح‌های اشتغال‌زا و درآمدزا به شهرستان تزریق شود.

بحرانی بیان کرد: با توجه به وسعت شهرستان نیاز است ماشین آلات لازم به دهیاران برای خدمات رسانی مطلوب‌تر به مردم اختصاص داده شود.

کد خبر 6086985

دیگر خبرها

  • بزرگترین میدان گازی اروپا تعطیل شد
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • کالابرگ اردیبهشت ماه کی واریز می‌شود؟
  • تامین بودجه دولت از جیب مردم / عوارض خروج از کشور هیچ نقشی در بخش گردشگری ندارد
  • لزوم اتخاد تمهیدات لازم برای ترمیم خسارات سیل سیستان و بلوچستان
  • فقر مطلق کمرنگ شد
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در خراسان جنوبی
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در استان