Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در توزیع اعتبارات به سمت تعادل بخشی می‌رویم و درصددیم که هیچ حقی از هیچ استانی ضایع نشود، گفت: جلسات متعددی با وزارتخانه‌های ذی‌ربط مبنی بر توزیع عادلانه اعتبارات داشته‌ایم و بر همین اساس، انتظار رفتار عادلانه از دولت داریم.

به گزارش ایسنا، غلامرضا تاجگردون در ششمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه کردستان که شامگاه سه‌شنبه در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: استان‌های مرزی کشور هیچ ضرری برای کشور ندارند و متعهد و وطن‌دوست هستند و علی رغم اینکه در حاشیه مرزها قرار دارند از امنیت بالایی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گزارش‌های ارائه شده در این جلسه نشان دهنده کمبود اعتبار و پول در بین مردم این مناطق است؛ لذا در این مناطق مردم باید ثروتمند شوند نه دولت، چرا که ثروتمندی دولت هیچ نقشی در توسعه این مناطق نخواهد داشت، اما افزایش درآمد مردم بی نیازی به دولت را موجب می شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پنج الی شش استان در کشور وجود دارد که بین 45 تا 60 درصد درآمد سرانه کشور درآمد سرانه آنهاست.

وی در ادامه پس انداز را عاملی مهم در توسعه و رشد کشور دانست و گفت: زمانی که مصرف بالا و پس انداز کم باشد جامعه به سمت فقیر شدن پیش می رود و جامعه فقیر نیز نمی‌تواند هیچگونه رشد و بالندگی داشته باشد.

تاجگردون با اشاره به اینکه کمیسیون برنامه و بودجه از مهمترین کمیسیون‌های مجلس است که افراد زیادی برای حضور در آن تلاش می‌کنند، افزود: خوشبختانه در حال حاضر سه نفر از نمایندگان استان کردستان عضو این کمیسیون هستند که این مهم می‌تواند تحولی خوبی برای توسعه اقتصاد استان باشد.

وی با بیان اینکه جلسات امروز بسیار خوب و مفید بود و گزارشات بسیار جامعی از اوضاع کردستان بیان شد، عنوان کرد: برخی از شاخص‌های توسعه در کردستان نگران کننده است و باید هم مسئولان استانی و هم مسئولان کشوری برای رفع این معضل بیش از پیش تلاش کنند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در توزیع اعتبارات به سمت تعادل بخشی می رویم و درصددیم که هیچ حقی از هیچ استانی ضایع نشود، گفت: جلسات متعددی با وزارتخانه‌های ذی‌ربط مبنی بر توزیع عادلانه اعتبارات داشته‌ایم و بر همین اساس، انتظار رفتار عادلانه از دولت داریم.

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: شاخص‌های استان باید با شاخص‌های ملی تطبیق و با آمار کشوری مطابقت داده شود.

تاجگردون ادامه داد: پیشنهاد می کنم مسئولان استانی در جریان گزارش‌هایی که در اختیار نمایندگان قرار می‌دهیم باشند و این بحث مچ گیری نیست بلکه به معنی توزیع رفتار عادلانه در کشور است.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری از فاکتورهای بسیار مهم در توزیع منابع و اعتبارات و اعطای تسهیلات است، افزود: سرمایه‌گذاری کم در استان یکی از عوامل مهم در بیکاری منطقه است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه امسال یک و نیم میلیار دلار به توسعه اشتغال روستایی اختصاص داده شده است، توسعه اشتغال روستایی می تواند به توسعه استان کمک کند و باید در این راستا صندوق حمایت از مشاغل روستایی در استان راه اندازی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: از ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرام حیدری ظهر امروز در نشست‌ هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های حوزه فناوری اطلاعات در سطح کشور، شاخص توسعه فاوا (TDT) است که استان کردستان در این حوزه جایگاه بیست‌وپنجم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه شاخص توسعه فاوا (TDT) دارای سه زیر شاخص است، گفت: در زیر شاخص دسترسی به زیرساخت‌ها، دارای رتبه 14 هستیم و توانسته‌ایم نسبت به میانگین تأمین زیرساخت‌های کشوری در سطح بالاتری قرار بگیریم. 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با بیان اینکه کردستان به واسطه پایین بودن مصرف دیتا در استان، در زیرشاخص استفاده رتبه 29 کشوری را به خود اختصاص داده‌ است، گفت: پهنای باند ورودی استان 570 گیگابایت بر ثانیه است که مصرف روزانه استان 210 گیگ بوده است. در زیر شاخص مهارت که در استفاده از مهارت‌های دیجیتال ارزیابی شده است، استان کردستان در جایگاه 28 کشوری قرار دارد.

حیدری از اجرای طرح آموزش ایران دیجیتال در کردستان خبر داد و بیان کرد: این طرح یک طرح ملی است که در استان نیز اجرا می‌شود و برای ارتقاء این پارامتر تلاش خواهیم کرد. یک‌هزار و 260 کسب و کار فعال کردستان دارای نماد الکترونیک است و 113 استارت آپ فعال در استان وجود دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یکی از مزیت‌های رقابتی استان را وجود شرکت‌های متعدد خواند و اذعان کرد: تعداد شرکت‌های عضو نظام صنفی رایانه‌ای استان نیز 104 مورد است که از این تعداد 56 مورد فعال است.

حیدری با اشاره به اینکه از 62 شرکت دانش بنیان استان 16 شرکت در حوزه فاوا مجوز فعالیت دارند، گفت: پارک علم و فناوری از 32 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده 18 میلیارد به شرکت‌های کردستان پرداخت کرده است.

به گزارش تسنیم، در این جلسه فعالان حوزه lCT نیز به بیان مشکلات و موانع پیش‌رو پرداختند و خواستار رفع این مشکلات شدند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • آغاز توزیع تخم نوغان از شنبه در گیلان/ قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان