Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع سعودی گزارش داد که «متعب بن عبدالله» شاهزاده سعودی و رئیس پیشین گارد ملی عربستان برای آزادی خود از بازداشت محمد بن سلمان ولیعهد عربستان، یک میلیارد رشوه پرداخته است.

خبرگزاری رویترز به نقل از منبع عربستانی سه شنبه شب گزارش داد که «متعب بن عبدالله» شاهزاده سعودی و رئیس پیشین گارد ملی عربستان که سه هفته پیش همراه با برخی از دیگر مقام‌های کنونی و سابق این کشور بازداشت شده بود، آزاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این منبع که نام و سمتش اشاره نشده، متعب بن عبدالله برای آزادی از بازداشت و تسویه حساب با بن سلمان مبلغی بالغ بر یک میلیارد پرداخته است.
متعب یکی از ده‌ها شاهزاده و مقام ارشد سعودی بود که در جریان فعالیت‌های یک کمیته تازه تاسیس ضدفساد بازداشت شد؛ اقدامی که تحلیلگران آن را گامی در جهت تقویت قدرت و جایگاه «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان ارزیابی می‌کنند.
هنوز هیچ منبع رسمی آزادی «متعب بن عبدالله» را تائید نکرده است.
وی زمانی ولیعهد سعودی بود و به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی برای تکیه بر تخت سلطنتی عربستان به شمار می‌رفت.
وی پسر عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه پیشین عربستان است و به مدت چهار سال تا ماه نوامبر سال جاری میلادی سمت ریاست گارد ملی این کشور را در اختیار داشت.
رسانه‌های غربی از جمله روزنامه انگلیسی «گاردین» پیش از این گزارش کرده بودند که بازداشت‌های اخیر در عربستان با هدف پرکردن خزانه رژیم آل سعود از سرمایه افراد بازداشت شده و جبران کسری بودجه صورت گرفته است.
بنا بر گزارش این منبع، قرار است 3 مقام دیگر سعودی متهم به فساد مالی که با مسئولان سعودی سازش کرده اند نیز آزاد شوند.
محمد بن سلمان ولیعهد عربستان پیش از این در گفت و گو با روزنامه نیویورک تایمز آمریکا گفته بود: 95 درصد از بازداشت شدگان متهم به فساد مالی هستند و برای تسویه حساب و بازگرداندن اموال بازداشت شده اند.
وی افزود: یک درصد از این بازداشت شدگان بی گناهی خود را ثابت کرده اند و به امور آنها رسیدگی شده و 4درصد نیز این اتهامات را رد کرده اند.
دادستانی عربستان پیشتر در گزارشی از روند پرونده فساد در این کشور گفت: ارزش اموالی که باید بازگردانده شود یکصدمیلیارد دلار است.
چند هفته پیش پادشاه عربستان دستور تشکیل یک کمیته فساد به ریاست محمد بن سلمان داد که در طی آن دهها نفر از شاهزادگان و مسئولان فعلی و سابق سعودی بازداشت شدند.
در میان بازداشت شدگان متعب بن عبدالله رئیس گارد ملی عربستان و 'ولید بن طلال' از شاهزادگان سعودی و از ثروتمندترین چهره های این کشور حضور دارند.
خاورم**9366**1275
مترجم:صغری رحیمی* انتشار دهنده: مجید جعفری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۲۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • واکنش سرمربی لیگ برتری به جریمه ۲ میلیاردی
  • اولین واکنش عبدالله ویسی به جریمه ۲ میلیاردی سازمان لیگ
  • واکنش عبدالله ویسی به جریمه 2 میلیاردی سازمان لیگ
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند