Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارشی هشدار داد که ۱۰ درصد داروها در کشورهای فقیر تقلبی هستند.

به گزارش ایسنا، این سازمان در گزارش خود اعلام کرد: حدود یک دهم داروها در کشورهای فقیر تقلبی هستند و احتمالا همین داروهای نامرغوب عامل مرگ ده‌ها هزار کودک بر اثر ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل مالاریا و ذات الریه در سال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در اولین اقدام برای ارزیابی این مشکل به بازبینی ۱۰۰ مطالعه که روی بیش از ۴۸ هزار دارو انجام گرفته پرداختند. داروهای مالاریا و عفونت‌های باکتریایی ۶۵ درصد داروهای تقلبی را شامل می‌شوند.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در این باره اظهار داشته است که این مشکل به طور غالب روی کشورهای فقیر تاثیر می‌گذارد. هر سال بین ۷۲ هزار تا ۱۶۹ هزار کودک پس از دریافت داروهای تقلبی و نامرغوب ممکن است بر اثر ذات الریه جان خود را از دست بدهند.

همچنین داروهای تقلبی می‌توانند عامل ۱۱۶ هزار مرگ و میر بیشتر بر اثر ابتلا به مالاریا و عمدتا در آفریقای سیاه باشند.

به گزارش گاردین، داروهای تقلبی شامل محصولاتی می‌شوند که مورد تایید کارشناسان و متخصصان نیستند و استانداردهای کیفیت در آنها اتفاقی یا عمدی رعایت نمی‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه