Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: دستگاه‌های مسئول که کار نظارت بر ساخت و سازها را دارند در صورتی که ساختمان اصول فنی را رعایت نکرد مجوز برای آن صادر نکنند و همچنین دستور هیچ مقامی را در این ارتباط نپذیرند و از حقوق مردم و دانش‌آموزان دفاع کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، غلامرضا شریعتی همزمان در حاشیه نواخته شدن زنگ ایمنی زنگ زلزله و ایمنی در مدارس شهرهای سراسر استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مانور زلزله و ایمنی با همکاری مدیریت بحران استان، شهرداری، سازمان دانش‌آموزی، اداره کل آموزش و پرورش و هلال احمر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نهادها امکانات لازم برای برگزاری مانور زلزله و ایمنی را فراهم کردند و هماهنگی‌های بین بخشی را نیز انجام دادند و دانش‌آموزان نیز آموزش‌های لازم را فرا گرفته بودند.

استاندار خوزستان با تاکید بر این نکته که مانور زلزله و ایمنی به اهدافش دست یافت، خاطرنشان کرد: امیدواریم با گسترش این آموزش‌ها آینده سازان مملکت بتوانند در حوادثی مانند زلزله در حفظ جان خود و همکلاسی‌هایشان نهایت دقت را داشته باشند.

وی بیان کرد: باید در مقابل زلزله ها و بلایای طبیعی آمادگی لازم را داشته باشیم این آمادگی‌های آموزشی، انسانی و تجهیزاتی است و بخش دیگری از آمادگی نیز ساختمانی که باید در ساخت و سازها اصول لازم را رعایت کنیم.

شریعتی تاکید کرد: ادارات کل و نهادهایی مانند راه و شهرسازی، نوسازی مدارس و همه دستگاه‌هایی که در احداث ساختمان‌های دولتی و عمومی مسئولیت دارند دقت لازم را باید در این زمینه داشته باشند. همچنین نظام مهندسی ساختمان که در این زمینه فعالیت دارد این موضوعات را مد نظر قرار دهد شهرداری‌ها نظارت کافی را داشته باشند.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های مسئول که کار نظارت بر ساخت و سازها را دارند در صورتی که ساختمان اصول فنی را رعایت نکرد مجوز برای آن صادر نکنند و به شدت برخورد کنند. همچنین دستور هیچ مقامی را در این ارتباط نپذیرند و از حقوق مردم و دانش‌آموزان دفاع کنند و بنده هم به عنوان خدمتگذار مردم از این نهادها حمایت می‌کنم.

استاندار خوزستان عنوان کرد: بسیاری از آسیب‌های بلاهای طبیعی ناشی از کاهلی و کم کاری‌های قبلی ما است از این بابت همه باید در این جدیت داشته باشند و در این مورد سفارش و توصیه هیچ کس را نپذیرند.

انتهای پیام/

R41468/P1357/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟

به گزارش خبرآنلاین بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح جزئیات این خبر گفت: سازمان هواشناسی با صدور نارنجی‌رنگ از تشدید فعالیت سامانه در ۲۴ استان کشور تا پایان هفته خبر داد و اعلام کرده است که فعالیت این سامانه منجر به وقوع رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ خواهد شد. بر این اساس این وضعیت برای امروز در استان‌های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان پیش‌بینی شده است. در روز چهارشنبه نیز در استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر وضعیت مشابه پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد:‌ در روز پنج‌شنبه؛ ۱۳ اردیبهشت ماه نیز در خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی و در روز جمعه هم در استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های البرز و تهران رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد:‌در چنین شرایطی لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست از این رو لازم است که ساکنان این مناطق و مسافران نیز موارد و هشدارها را جدی گرفته و مورد توجه قرار دهند.

وی افزود:‌ درهمین راستا احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش، پرهیز از قرار گرفتن در لبه پرتگاه‌ها و پشت‌بام، دوری از ساختمان‌های نیمه‌کاره، تابلوهای تبلیغاتی و ... توصیه می‌شود.

محمودی با بیان اینکه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادگران خود در این استان‌ها را تا پایان هفته به حالت آماده‌باش درآورده است، اظهارکرد: امکانات و تجهیزات لازم برای امدادرسانی در حوادث احتمالی نیز در اختیار امدادگران قرار گرفته است. همچنین با توجه به تعطیلات سه‌روزه پیش‌رو لازم است مسافران نیز توصیه‌ها و هشدارهای ایمنی را جدی بگیرند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901517

دیگر خبرها

  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان