Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصرف بی‌رویه کار خیلی بدیه، این شعار شما را به یاد کدام تبلیغات می‌اندازد و چه چیزی در ذهن شما متبادر می‌کند، ممکن است بگویید صرفه‌جویی و مصرف بهینه انرژی، اما این روزها اتفاقات دیگری روی می‌دهد. آفتاب‌‌نیوز : ممکن است بگویید، مگر چنین چیزی ممکن است، و تاکید خواهید کرد، مطمئنا چنانچه کمتر مصرف کنید، هزینه انرژی هم کاهش می‌یابد و نیازی نیست که بیشتر از آن چه محسوب می‌شود، هزینه پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بله با حرف شما موافقیم اما در گلستان و در شرکت آب‌ و  فاضلاب شهر مینودشت از شهرستان‌های شرق گلستان، از این خبرها نیست شما اگر بخواهید کمترین استفاده را از آب مصرفی کنید، چندان فرقی نمی کند، چرا که بهای آب با بندهای اختراعی شرکت آبفا آنقدر خواهد بود گه صرفه‌جویی شما هم اثری در کاهش قیمت نداشته باشد.   
شاید هم شرکت آبفا برای اینکه مبلغ آب‌ بهای شما ممکن است آن قدر کم باشد که ذوق زده شوید و خدای ناکرده اتفاقاتی ناخوش‌آیند یرایتان روی دهد، کاری انجام می‌کنند که دیگر از این کارهای مثلا فرهنگی نکنید.
*مغایرت سیاست خدمات رسانی با اصول صرفه‌جویی  
طبق اسناد موجود چنانچه هزینه آب‌ بهای شما در این شهرستان 57 هزار ریال محاسبه شود، مواردی همچون، آبونمان و تبصره، تبصره3، قانون بودجه و البته مالیات کاری خواهند کرد که برایتان 150 هزار ریال محاسبه شود .
و البته سند دیگری هم نشان می‌دهد در حالی که 10 هزار و 289 ریال آب ‌بهای یک مشترک مینودشتی شده، اما دوباره این سایر مبالغ ، هزینه را به  56 هزار ریال رسانده است.
اینها تنها بخشی از اسنادی است که ارایه می‌شود و مشترکان این شهرستان می‌خواهند بدانند سیاست این مجموعه خدماتی در  چیست و چرا بر خلاف شعارهایی حرکت می‌کند که بارها در جامعه طرح کرده است.
یکی از شهروندان مینودشتی در حالی که فیش آب شهری را نشان می‌‌داد، گفت: این فیش و رقم اعلامی نشان می‌دهد که چه ما آب مصرف کنیم و چه نکنیم، حدود پنج هزار تومان به بالا باید فیش پرداخت کنیم.
*حداقل فیش پرداختی آب در شهرستان  5000 تومان/ شهروندان مینودشتی به دنبال پاسخ مسئولان آب و فاضلاب
حسین قزل‌سفلو در گفت‌گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: این فیش تنها یک معنا دارد، آن هم این است که تاکید بر صرفه‌جویی آب تنها یک شعار خالی است و شما چنان چه این روند را بخواهید انجام دهید، بابت این کار ارزشمند نفعی نخواهید برد.
وی ادامه داد: البته هزینه بالای دیگر قبوض انرژی را هم اضافه کنید که حتی دیگر یارانه‌ها هم پاسخگوی پرداخت آن‌ها نیست.
 دیگر شهروندان مینودشتی هم تقریبا همین ادبیات را طرح کرده‌اند و خواستار رسیدگی مسئولان استانی و شهرستانی به این موضوع شده‌اند.
چه خوب می‌شد حداقل مسئولان متولی استان و شهرستان و دستگاه‌های نظارتی تکلیف برخی از بندهای هزینه‌ای فیش‌های انرژی آب و برق استان را تشریح می‌کردند تا مردم بدانند چه اتفاقی در این فیش‌ها روی می‌دهد.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۰۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند