Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-24@21:01:29 GMT

۹ عادت برای پیشگیری از پوکی استخوان

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۸۳۹۸۸

۹ عادت برای پیشگیری از پوکی استخوان

پوکی استخوان شرایطی است که در آن استخوان‌ها به واسطه از بین رفتن مواد معدنی، از جمله کلسیم، در بلند مدت تضعیف شده و متخلخل می‌شوند. استخوان‌ها در این شرایط هرچه بیشتر مستعد ترک خوردگی و شکستن هستند.به گزارش بلاغ، پوکی استخوان تنها به واسطه کمبود کلسیم در بدن انسان شکل نمی‌گیرد. استخوان‌ها به مواد مغذی دیگری برای حفظ قدرت خود نیاز دارند، که از آن جمله می‌توان به بور، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سیلیس و روی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از سلامت نیوز، در شرایطی که پوکی استخوان شاید شرایطی شایع محسوب شود، اما این به معنای آن نیست که الزاما بخشی اجتناب ناپذیر از افزایش سن است. شما با چند بهبود و تغییر غذایی و سبک زندگی می‌توانید از استخوان‌هایی قوی و مقاوم در برابر بیماری برخوردار شوید.

 

 

 پوکی استخوان شرایطی است که در آن استخوان‌ها به واسطه از بین رفتن مواد معدنی، از جمله کلسیم، در بلند مدت تضعیف شده و متخلخل می‌شوند. استخوان‌ها در این شرایط هرچه بیشتر مستعد ترک خوردگی و شکستن هستند. پژوهش‌های جدید نشان داده اند که از هر دو زن بالای ۵۰ سال، یک نفر از آن‌ها در طول زندگی خود شکستگی استخوان را به واسطه پوکی استخوان تجربه خواهد کرد. در ادامه با برخی راهبرد‌های ساده که به پیشگیری از این شرایط دردناک و ناتوان کننده کمک می‌کنند، بیشتر آشنا می‌شویم.

مصرف مواد غذایی سرشار از کلسیم را افزایش دهید

از جمله منابع غذایی خوب برای کلسیم می‌توان به ماهی سالمون، ماهی ساردین، سویا، کلپ، سبزیجات برگدار، دانه‌های کنجد، جو دوسر، لوبیا سفید، بادام، ارزن، گردو، دانه‌های آفتابگردان، کیل، توفو، و بروکلی اشاره کرد.

یک رژیم غذایی سرشار از مواد معدنی را مصرف کنید

پوکی استخوان تنها به واسطه کمبود کلسیم در بدن انسان شکل نمی‌گیرد. استخوان‌ها به مواد مغذی دیگری برای حفظ قدرت خود نیاز دارند، که از آن جمله می‌توان به بور، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سیلیس و روی اشاره کرد. از منابع غذایی خوب برای هر یک از این مواد معدنی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بور: سبزیجات برگدار، سیب زمینی، هویج وحشی، هویج، چغندر، برگ چغندر، ماهی، گوجه فرنگی، حبوبات، مغز‌های خوراکی، میوه ها، کدو حلوایی، و غلات کامل.

منیزیم: سیب، انجیر، هلو، کیل، برگ چغندر، کرفس، یونجه، غلات کامل، برنج قهوه ای، سبزیجات برگدار، دانه‌های کنجد، دانه‌های آفتابگردان، بادام، و ماهی سالمون.

منگنز: مغز‌های خوراکی، آناناس، غلات کامل، اسفناج، چغندر، برگ چغندر، جوانه‌های بروکسل، نخود فرنگی، کلپ، چای، زردآلو، بلوبری، موز، و میوه‌های خانواده مرکبات.

فسفر: غلات کامل، دانه‌های خوراکی، مغز‌های خوراکی، تخم مرغ، گوشت ماکیان، ماهی، میوه‌های خشک شده، و حبوبات.

پتاسیم: موز، میوه‌های خانواده مرکبات، طالبی، زردآلو، گوجه فرنگی، شاهی آبی، دانه‌های آفتابگردان، غلات کامل، گوجه فرنگی، سیب زمینی، گوشت ماکیان، و ماهی.

سیلیس: دانه‌های کتان، جو دوسر، غلات کامل، بادام، دانه‌های آفتابگردان، کرفس، سیب، توت فرنگی، انگور، کلپ، چغندر، پیاز، و هویج وحشی.

روی: جوانه ها، دانه‌های کدو تنبل، دانه‌های آفتابگردان، پیاز، مغز‌های خوراکی، سبزیجات برگدار، نخود فرنگی، چغندر، برگ چغندر، و هویج.

به طور منظم ورزش کنید

ورزش، به ویژه کار با وزنه، به تقویت استخوان‌ها و ترکیب شدن کلسیم و مواد معدنی دیگر در استخوان‌ها برای افزایش قدرت و استحکام آن‌ها کمک می‌کند. از جمله بهترین اشکال ورزش برای ساخت توده استخوانی می‌توان به کار با وزنه، پیاده روی سریع، استفاده از مینی ترامپولین، یوگا و دویدن اشاره کرد.

سیگار کشیدن را ترک کنید

سیگار کشیدن با از بین رفتن توده استخوانی پیوند خورده است و بهترین اقدام پرهیز از آن است.

تنها دارو‌های ضروری را مصرف کنید، زیرا برخی دارو‌ها موجب تحلیل رفتن استخوان‌ها می‌شوند

برخی دارو‌ها از جمله کورتیکواستروئید‌ها (اغلب در دارو‌های آسم، COPD، یا آرتریت استفاده می‌شود)، دارو‌های تیروئید، دارو‌های ضد تشنج، دارو‌های ضد افسردگی، هورمون درمانی، برای درمان سرطان پروستات و بیماری‌های دیگر استفاده می‌شود، از جمله داروه‌های تضعیف کننده استخوان‌ها محسوب می‌شوند.

هر روز گریپ فروت مصرف کنید

پژوهشی که در نشریه پزشکی Nutrition منتشر شد، نشان داد که افزودن گریپ فروت به رژیم‌های غذایی حیوانات نرخ شکستگی استخوان‌ها را کاهش داده، در شرایطی که محتوای ماده معدنی آن‌ها را نیز تقویت کرده است. اما گریپ فروت تنها موجب افزایش جذب کلسیم و منیزیم نمی‌شود. این میوه حاوی ترکیبات گیاهی قدرتمندی مانند لیکوپن و نارنجین است که سلامت استخوان را بهبود می‌بخشند. از دیگر منابع برای لیکوپن می‌توان به گوجه فرنگی، هندوانه و توت فرنگی اشاره کرد.

روش‌هایی برای کاهش و مدیریت استرس مد نظر قرار دهید

استرس به پوکی استخوان منجر می‌شود، از این رو یافتن روش‌هایی برای کاهش میزان استرس در زندگی گزینه‌ای ایده آل است. در صورت امکان اگر از کار خود راضی نیستید آن را تغییر دهید، رابطه با افراد و دوستانی که موجب افزایش استرس شما می‌شوند را کنار بگذارید و اگر با استرس مالی مواجه هستید، سطح خواسته‌ها و توقعات خود را کاهش دهید. برای مقابله با استرس یوگا، مدیتیشن، پیاده روی، آواز خواندن یا دیگر فعالیت‌هایی که به کاهش استرس در شما کمک می‌کنند را انجام دهید.

گیاه دارویی دم اسبی را به رژیم روزانه خود اضافه کنید

پژوهش منتشر شده در نشریه پزشکی Cell Proliferation نشان داد که گیاه دارویی دم اسبی توانایی سلول‌هایی که ماتریس استخوانی را برای ساخت استخوان ایجاد می‌کنند، افزایش می‌دهد. این گیاه دارویی احتمال ابتلا به عفونت استخوانی را نیز کاهش می‌دهد.

در معرض نور خورشید قرار گرفته یا مکمل ویتامین D. مصرف کنید

ویتامین D. برای ساخت استخوان‌هایی قوی ضروری است. پس از مشورت با پزشک می‌توانید از مکمل‌های ویتامین D. استفاده کنید. همچنین، آفتاب گرفتن به مدت ۲۰ دقیقه در روز می‌تواند به تولید ویتامین D. در بدن انسان کمک کند.


 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «آموزه‌های استفان کاوی» منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «آموزه‌های استفان کاوی» به‌تازگی با ترجمه فرشید عبدی با ارایه قواعدی در حوزه کسب و کار و نقش‌های مدیریتی توسط انتشارات پویش مدام منتشر و راهی بازار نشر شده است.

این کتاب مجموعه‌ای از تعالیم و خلاصه هفت کتاب مشهور نویسنده توسعه فردی در دو بخش آموزه‌های دکتر کاوی و خلاصه هفت کتاب است.

اصل پاسخگویی، اصل توازن، اصل انتخاب، اصل تأثیرگذاری، اصل شجاعت، اصل اثربخشی، اصل همدلی، اصل درستکاری (راستی و درستی)، اصل رهبری، اصل یادگیری، اصل عشق، اصل توانایی‌های بالقوه، اصل انضباط شخصی، اصل هم‌افزایی، اصل اعتماد، اصل حقیقت، اصل چشم‌انداز، اصل برد - برد، جملات قصار مورد علاقه دکتر استفان کاوی از مطالب منتشره بخش اول این کتاب به شمار می‌رود.

همچنین مطالب بخش دوم شامل هفت عادت مردمان مؤثر، هفت عادت خانواده‌های بسیار مؤثر، عادت هشتم: از اثربخشی تا عظمت، اولویت دادن به اولویت‌ها، راه حل سوم: حل دشوارترین مشکلات زندگی، رهبری مبتنی بر اصول و سرعت اعتماد است.

استان ریچاردز کاوی یک نویسنده بسیار مشهور آمریکایی در حوزه توسعه فردی و سازمانی است. استعداد، هوشت و تلاش او موجب شد به عنوان یک تاجر موفق، مربی و سخنران تأثیرگذار در بین عموم شناخته شود. او به خاطر نوشتن یکی از تأثیرگذارترین کتاب‌های مدیریتی قرن بیستم با عنوان «هفت عادت مردمان مؤثر» مشهور شده است.

کاوری در ۲۴ اکتبر ۱۹۳۲ متولد شد و در سالت لیک سیتی ایالت یوتا بزرگ شد. والدینش استفان گلن کاوی و ایرن لوییز ریچاردز بودند. اجداد وی در برخی از تحولات اجتماعی مهم نقش داشتند. کاوی در جوانی به ورزش علاقمند بود، اما در همان جوانی دچار یک مصدومیت شد تا مسیر زندگی‌اش تغییر یافته و به فعالیت‌های علمی رو آورد. او مشتاقانه در فعالیت‌های مدرسه مشارکت می‌کرد و زودتر از زمان معمول از دبیرستان فارغ‌التحصیل شد. سپس در دانشگاه یوتا ادامه تحصیل داد و مدرک کارشناسی خود را در رشته مدیریت بازرگانی از این دانشگاه دریافت کرد...

در بخشی از این کتاب آمده است؛

هر زمان که به اهداف خود نرسیم، از ضربه‌ای که به حساب درستکاری خود وارد کردیم، رنج می‌بریم. اعتماد به نفس خود را در ایجاد و حفظ تعهدات خود و دیگران از دست می‌دهیم. در این صورت، زمانی که برای واکنش به چالش‌های مهم زندگی خود، نیاز به قدرت تشخیص باطنی داریم، دیگر چیزی برای ترسیم شخصیت باطنی خود نداریم. تحقق یک هدف در یک حوزه زندگی، می‌تواند به معنی تأثیر منفی بر سایر حوزه‌های زندگی ما باشد. مردی که بر افزایش ثروت خود تمرکز داشت، این کار را به قیمت عدم صرف وقت با همسر و خانواده خود انجام می‌داد.

این‌کتاب با ۳۰۴ صفحه و قیمت ۳۱۵ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6081963 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • کشت چغندرعلوفه‌ای در ۱۰۰ هکتار از مزارع استان قزوین بصورت پایلوت 
  • ۲ عادت ناسالم که بدن را فرسوده و چاق می‌کند
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ترجمه «آموزه‌های استفان کاوی» منتشر شد