Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@22:20:33 GMT

صنعت بیمه در زلزله کرمانشاه چقدر خسارت دید؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۳۴۴۲

صنعت بیمه در زلزله کرمانشاه چقدر خسارت دید؟

به گزارش جهان نيوز، عبدالناصر همتی صبح امروز (دوشنبه) و در بیست و چهارمین همایش بیمه و توسعه که با حضور مقامات و مسئولین در سالن همایش‌های برج میلاد تهران در حال برگزاری است، با بیان این مطلب اظهار داشت: در طول ۲ دهه گذشته ضریب نفوذ بیمه رشد خوبی داشته و در ۲۴ سال گذشته از ۳۴. ۰ درصد به ۲. ۲ درصد رسیده است که نشان می‌دهد که صنعت بیمه ظرفیت رشد بالا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در هشت ماهه اول کشور رشد خوبی را تجربه کردیم و رشد خسارت نیز متعادل با رشد حق بیمه بوده و این نوید را به ما می‌دهد که مدیران صنعت بیمه روند مدیریت ریسک را جدی گرفته اند.

رئیس شورای عالی بیمه به تصویب آئین نامه حاکمیت شرکتی در شورای عالی بیمه اشاره کرد و اظهار داشت: این آئین نامه موجب می‌شود شرکت‌های بیمه سیستم‌های اثربخش برای مدیریت ریسک و کنترل‌های داخلی را جدی بگیرند.

وی مدیریت ریسک، اکچوئری و حسابرسی داخلی را از جمله اصول مهم آئین نامه حاکمیت شرکتی عنوان کرد و گفت: پیاده سازی و استقرار کامل و نهادینه شدن این آئین نامه در ساختار سازمانی شرکت‌ها زمان بر است؛ ممکن است کسانی که به مدیریت خاص شرکت بیمه عادت کرده اند اجرای این آئین نامه برایشان سخت باشد، ولی فکر می‌کنیم در بلندمدت حتما خوب خواهد بود.

همتی، کنترل توانگری مالی را از جمله اقدامات مهم دیگر بیمه مرکزی در سال جاری عنوان کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات ما تخصصی کردن شرکت‌های بیمه و حرکت به سمت تفکیک بیمه‌های عمر از غیر عمر است که به طور جدی پیگیر این موضوع هستیم و مقررات و تسهیلات لازم را برای تاسیس شرکت‌های تخصصی بیمه عمر را در نظر گرفته ایم.

وی ادامه داد: یک مدیریت تخصصی نیز برای نظارت بر بیمه‌های عمر در بیمه مرکزی تشکیل خواهد شد و نظارت بر بیمه‌های عمر و نحوه خرج و ذخیره گیری از منابع بیمه عمر را تحت کنترل بیشتر در خواهیم آورد.

رئیس شورای عالی بیمه تصویب آئین نامه ۹۴ در شورای عالی بیمه از اقدامات مهم در صنعت بیمه توصیف کرد و گفت: آئین نامه ۸۱ نحوه آزادسازی نرخ‌ها را اعلام کرده بود و اینکه شرکت‌های بیمه چه تکالیفی خواهند داشت. آئین نامه ۹۴ با موضوع قیمت گذاری بیمه‌ها بر مبنای قیمت تمام شده خواهد بود که از سال ۹۷ اجرایی می‌شود.

همتی با تاکید بر اینکه شرکت‌های بیمه باید به حداقل سرمایه تعیین شده در دولت دست یابند، اظهار داشت: شرکت‌ها برای افزایش سرمایه خود یا باید سرمایه را بالا ببرند یا پوشش اتکایی بگیرند.

رئیس کل بیمه مرکزی خاطرنشان کرد: ما توسعه مداوم سیستم سنهاب و اجرای کد یکتا را در دستور کار داریم و می‌خواهیم برای سایر رشته‌ها نیز به تدریج این موضوع را اجرایی کنیم که بسیار برای جلوگیری از تخلفات مهم است.

وی به تصویب رساندن آئین نامه‌های قانون جدید بیمه شخص ثالث را بسیار مهم و سخت توصیف کرد و اظهار داشت: ماده ۱۸ مهم‌ترین ماده‌ای بود که به تصویب رسید و براساس آن نرخ بیمه با محوریت راننده و شایستگی راننده در رانندگی ارزیابی خواهد شد.

همتی، موفقیت در کسب بیمه‌های اتکایی برای حوادث فاجعه آمیز از جمله موفقیت‌های اخیر صنعت بیمه دانست و گفت: با مذاکرات فشرده‌ای که بعد از برجام با شرکت‌های مهم بیمه گر خارجی داشتیم، این موفقیت حاصل شد و امسال درصد قابل توجهی از ریسک‌های فاجعه آمیز را پوشش اتکایی داده و ریسک آن‌ها را به خارج منتقل کردیم.

بیست و چهارمین همایش ملی بیمه و توسعه با عنوان «مدیریت ریسک و بیمه؛ الزامات، چالش‌ها و راهکارها» همزمان با ۱۳ آذر (روز بیمه) با حضور مقامات و مسئولین در سالن همایش‌های برج میلاد تهران در حال برگزاری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس این هشدار این سامانه بارشی فعالیتش را سه شنبه در استان های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان با رخداد «رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ» شروع می کند.

این شرایط چهارشنبه برای استان های «کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر» و پنج شنبه برای «خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی» پیش بینی می شود.

از جمله اثرات مخاطره آمیز این سامانه می توان به «لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی» اشاره کرد.

فعالیت سامانه بارشی با حفظ سطح هشدار نارنجی جمعه در استان های «اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استانهای البرز و تهران» پیش بینی می شود.

توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی در سفرهای بین شهری احتیاط شود و از هرگونه اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.

همچنین توصیه می شود از فعالیت‌های کوهنوردی و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری شود. علاوه بر این از استحکام سازه‌های موقت و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز اطمینان حاصل شود.

با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از دیگر توصیه ها برای مواجهه مناسب با شرایط جوی پیش رو است.

کد خبر 6093567 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است