Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سانسور اينترنتي در چين هم شامل اطلاعات سياسي مي‌شود و هم شامل مسائل اقتصادي. چين براي پيشبرد سياست‌هاي خود، اقدام به ايجاد شبکه‌هاي اجتماعي جايگزين براي فيس‌بوک و ساير پلاتفرم‌هاي مشابه نموده است.
کنفرانس بين‌المللي اينترنت در شهر ووژن چين آغاز به کار کرده است. حضور نمايندگان ارشد شرکت‌هاي غربي، نظير فيس بوک، گوگل و اپل خشم و اعتراض سازمان‌هاي مدافع حقوق بشر را برانگيخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سايت خبري شبکه يک آلمان، تاگس‌شاو، روز 4 دسامبر (13 آذرماه) با انتشار گزارشي به شروع کنفرانس بين‌المللي اينترنت در چين پرداخته است. گزارشي با عنوان "تبليغات براي سانسور آنلاين".
حضور تيم کوک، رئيس شرکت اپل، و وان اسميت، معاون شبکه فيس‌بوک، و همچنين ساندار پيچاي، مدير عامل اجرايي شرکت گوگل، توجه رسانه‌ها و همچنين نهادهاي مدافع آزادي بيان و حقوق بشر را به خود جلب کرده است.
اين همايش با سخنراني ويديويي شي جين پينگ، رهبر حزب و دولت چين، آغاز به کار کرد. رهبر چين از سياست دولتش براي کنترل و سانسور اينترنت دفاع کرد و از کشورهاي ديگر خواست به سياست چين در زمينه آنلاين احترام بگذارند.
حضور نمايندگان ارشد شرکت‌هاي بزرگ غربي در کنفرانس اينترنتي در شهر ووژن چين، باعث اعتراض شماري از مدافعان حقوق بشر و از جمله "گزارشگران بدون مرز" شد.
اعتراض مدافعان حقوق بشر به حضور نمايندگان اين شرکت‌ها در کنفرانس اينترنتي در چين، به‌ويژه از آن جهت حائز اهميت است که سايت‌هاي اين شرکت‌ها در چين مشمول سانسور دولتي هستند و راه دسترسي به آن‌ها مسدود شده است.
"گزارشگران بدون مرز" در گزارش خود به وضعيت آزادي دسترسي به اطلاعات در چين پرداخته و بيان کرده که در هيچ کشور ديگري در جهان، سانسور اينترنتي به شدت آنچه در چين صورت مي‌گيرد، وجود ندارد.
سانسور اينترنتي در چين هم شامل اطلاعات سياسي مي‌شود و هم شامل مسائل اقتصادي. چين براي پيشبرد سياست‌هاي خود، اقدام به ايجاد شبکه‌هاي اجتماعي جايگزين براي فيس‌بوک و ساير پلاتفرم‌هاي مشابه نموده است.
اينترنت در چين به تدريج به "اينترانت" بدل مي‌شود. اينترانت يک شبکه داخلي با کنترل مرکزي است و تنها محتويات خاصي را در بر مي‌گيرد. بسياري از سايت‌ها و همچنين اپليکيشن‌ها در چين مسدود شده‌اند و امکان دسترسي به سايت‌هاي خارجي در چين روز‌به‌روز دشوارتر مي‌شود. و اين موضوعي است که ناخرسندي و نارضايتي شرکت‌هاي آلماني را نيز برانگيخته و بنا بر ارزيابي و پژوهش اتاق بازرگاني خارجي آلمان، براي پيشبرد اهداف اقتصادي شرکت‌هاي آلماني مضر تشخيص داده شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران

ایسنا/کرمان رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

دکتر مالک نادری شامگاه پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه‌ای در این رابطه در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

رئیس انجمن نانوفناوری ایران با اشاره به اینکه در این کنفرانس اتفاق‌های برجسته‌ای خواهد افتاد، اظهار کرد: از جمله آنها حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس است.

دبیر انجمن‌های علمی ایران در ادامه گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

دکتر علی ایرانمنش با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چند سال است که در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده، عنوان کرد: در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و این فرصت خوبی که در سال جاری به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در میزبانی این کنفرانس داده شده نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهایی که در این دانشگاه برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم برای برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

دکتر رضا رنجبرکریمی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان، این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، اضافه کرد: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم