Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@05:55:29 GMT

دانش آموزان زلزله‌زده کرمانشاهی در آرزوی زنگ مدارس + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۴۳۶۸

دانش آموزان زلزله‌زده کرمانشاهی در آرزوی زنگ مدارس + فیلم

به گزارش تسنیم، زلزله اخیر کرمانشاه نه تنها خانه اهالی، که مدارس بسیاری از دانش آموزان را هم ویران کرد؛ دانش آموزانی که در برخی مناطق زلزله‌زده بعد از گذشت 22 روز از این زلزله ویرانگر، هنوز از قیل و قال مدرسه محرومند و شاید هیچ وقت به این اندازه دلتنگ شنیدن صدای زنگ مدرسه، بازی‌های کودکانه و نشستن پشت نیمکت‌های کلاس نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بچه‌هایی که در میان ویرانی خانه و کاشانه، بی سرپناهی و زندگی سخت و مشقت‌بارشان در چادر، هنوز به ساختمان مخروبه مدرسه‌شان سرک می‌کشند و چشم انتظار قامت راست کردن کلاس‌های درس هستند.

گرچه مسئولان آموزش و پرورش و مدیران ارشد این وزارتخانه خبر از بازگشایی مدارس مناطق زلزله زده طی هفته گذشته داده بودند و مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از اعلام آمادگی برای از سرگیری فرایند آموزش و پرورش مناطق زلزله زده خبر داده بود ولی هنوز کم نیستند دانش آموزانی که امیدوار به باز شدن مدرسه‌هایشان، به خواب می‌روند.

بر اساس گزارش‌های موجود متاسفانه بخش قابل توجهی از بنای ساختمان مدارس در منطقه ازگله و تعدادی دیگر از بخش‌ها و روستاهای مناطق زلزله‌زده تخریب شده و امکان برگزاری کلاس درس در آن‌ها وجود ندارد و بُعد مسافت نیز امکان تردد دانش آموزان به مناطق همجوار را میسر نمی‌کند لذا لازم است تا مسئولان این وزارتخانه، هرچه سریعتر برای تجهیز روستاهای آسیب‌دیده و مناطق دورافتاده‌تر دست به کار شود.

البته به گفته مسئولان آموزش و پرورش، گرچه روند اعزام کانکس‌های کلاس درس برای مناطق زلزله از 12 روز پیش آغاز شده و روند تعلیم و تربیت در بخش‌هایی از این مناطق آسیب دیده با استقرار کانکس، برپایی چادر و چند شیفته کردن مدارس کلید خورده، اما هنوز برخی از مناطق دورافتاده در منطقه زلزله زده کرمانشاه، از هرگونه کلاس درس و حتی کانکس محرومند و این محرومیت نگرانی‌های جدی برای دانش آموزان و والدینشان ایجاد کرده است.

این نگرانی از عدم شروع تعلیم و تربیت در این استان به اندازه‌ای است که حتی برخی از دانش آموزان تصور می‌کنند راهی برای اتمام سال تحصیلی جاری پیش روی‌شان قرار ندارد و امید است وزارت آموزش و پرورش و مسئولان دولت، تدبیری برای حل موضوع در نظر بگیرند و با بسیج امکانات، دوباره شور و هیجان بازگشایی مدارس در مناطقی از این استان را که هنوز تعلیم و تربیت در آن‌ها از سرگرفته نشده، بازگردانند.


 

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۴۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود

هاشم ناظمی جلال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر یکی از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش را ایجاد امکانات ورزشی عادلانه عنوان و اظهار کرد: این زمین فوتسال سومین چمن مصنوعی (درون مدرسه‌ای) مدارس استثنایی استان است که تحول شگرفی را در فضای ورزشی این مدرسه به همراه خواهد داشت.

ناظمی جلال گفت: این طرح ورزشی با تخصیص ۳ میلیارد ریالی از محل فصل پنجم اعتبارات معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش پرورش استان در مساحت ۵۰۰ متر برای استفاده دانش آموزان با نیازهای ویژه به بهره برداری می‌رسد تا بتوانند در فضای ایمن تر به ورزش بپردازند.

وی عنوان کرد: ۵۷ دانش‌آموز دختر و پسر در دوره‌های مختلف تحصیلی آمادگی، ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه، پیش حرفه‌ای و کاردانش خاص در مدرسه احیا از آموزش و پرورش استثنایی خدمات آموزشی، پرورشی توانبخشی و حمایتی دریافت می‌کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان خدمت به دانش آموزان با نیازهای ویژه را ارزشمند و دارای برکات معنوی زیادی دانست و افزود: دانش آموزانی در گروه‌های معلولیت نیاز ویژه ذهنی، دارای آسیب شنوایی، چند معلولیتی، جسمی حرکتی و طیف اتیسم در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

احداث زمین چمن مصنوعی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر است

ناظمی جلال یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور ماه جاری این زمین فوتسال در قالب طرح شهید سلیمانی وبا هدف ترویج ورزش دانش‌آموزی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، یادآور شد: انجام فعالیت‌های منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان تأکید کرد: از طریق تربیت بدنی دانش آموز دارای نیاز ویژه یاد می‌گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه و مؤثری داشته باشد و به سازگاری بهتر و خودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.

ناظمی جلال با بیان اینکه سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بر حوزه‌ها و ساحت‌های مختلفی به ویژه فعالیت‌های ورزشی تأکید دارد، افزود: تربیت بدنی در تمام دوره‌های تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه با فراهم آوردن زمینه سلامت دانش آموزان مورد توجه است.

کد خبر 6085445

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور