Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@21:43:12 GMT

ریزش مو در جوانی از این بیماری خبر می‌دهد!

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۵۲۴۶

ریزش مو در جوانی از این بیماری خبر می‌دهد!

محققان ۷۹۰ مرد جوان زیر ۴۰ سال مبتلا به بیماری قلبی و هزار و ۲۷۰ مرد را در همین رده سنی اما بدون سابقه‌ای از ابتلا به بیماری قلبی مورد مطالعه قرار دادند. آزمایش‌ها نشان داد مردانی که موهایشان پیش از موعد سفید شده بود در مقایسه با احتمال ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های قلبی در مردان، حدود ۵۰ درصد در معرض بیماری قلبی بودند و نیز مردانی که در جوانی دچار طاسی شده بودند تا ۴۹ درصد احتمال ابتلا به بیماری قلبی داشتند در صورتی که سایر مردان تا ۲۷ درصد در معرض این خطر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهداشت نیوز: مطالعات اولیه نشان می‌دهد مردانی که موهای خود را خیلی زود و در جوانی از دست می‌دهند، بیشتر از سایر مردان در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند.
محققان در مطالعات اولیه دریافتند مردانی که در سال‌های نخست زندگی موهای خود را از دست می‌دهند بیشتر در معرض بیماری قلبی قرار می‌گیرند. آنها تحقیقات خود را روی ۲ هزار مرد هندی زیر ۴۰ سال انجام دادند و در نهایت دریافتند مردانی که موهای آنها سریع‌تر و در سنین جوانی به سفیدی گراییده و دچار کچلی شده‌اند، بیشتر دچار بیماری‌های قلبی می‌شوند.

محققان ۷۹۰ مرد جوان زیر ۴۰ سال مبتلا به بیماری قلبی و هزار و ۲۷۰ مرد را در همین رده سنی اما بدون سابقه‌ای از ابتلا به بیماری قلبی مورد مطالعه قرار دادند. آزمایش‌ها نشان داد مردانی که موهایشان پیش از موعد سفید شده بود در مقایسه با احتمال ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های قلبی در مردان، حدود ۵۰ درصد در معرض بیماری قلبی بودند و نیز مردانی که در جوانی دچار طاسی شده بودند تا ۴۹ درصد احتمال ابتلا به بیماری قلبی داشتند در صورتی که سایر مردان تا ۲۷ درصد در معرض این خطر بودند.

پژوهشگران بعد از در نظر گرفتن سن و عوامل پرخطر بیماری‌های قلبی و عروقی به این نتیجه رسیدند که کچلی مردان در سنین جوانی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در آنها تا ۵/۶ برابر افزایش می‌دهد؛ این در حالی است که سفید شدن زودهنگام موها نیز تا ۵/۳ برابر این خطر را بالا می‌برد.

محققان اعلام کرده‌اند که طاسی و سفید شدن زودرس موها جزو عوامل پرخطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی به شمار می‌رود. در حالی که متخصصان قلب و عروق آمریکا معتقدند که برای اثبات قطعی این ارتباط باید مطالعات گسترده‌تری انجام شود.

این مطالعات تنها روی یک نژاد و روی مردان هندی جنوب شرق آسیا صورت گرفته و برای رسیدن به قطعیت به مطالعات گسترده بیشتری نیاز است تا بتوان این پدیده را به جوامع بیشتر بسط داد. دیابت، فشار خون بالا، سابقه خانوادگی، کشیدن سیگار، چربی شکمی و شاخص توده بدنی بالا از جمله عوامل پرخطر در بروز بیماری‌های قلبی عروقی هستند اما به نظر می‌رسد، نقش آنها نسبت به طاسی و سفید شدن زودهنگام موها و چاقی کم‌رنگ‌تر است.

پزشکان توصیه می‌کنند مردانی که دچار این عوامل هستند، باید با ایجاد تغییر در سبک زندگی مانند تغذیه سالم، ورزش کردن و مدیریت استرس خطر بروز بیماری‌های قلبی را در خود کاهش دهند.

به طور کلی، عوامل معمول از قبیل دیابت، سابقه خانوادگی در ابتلا به بیماری قلبی و عروقی، سیگار کشیدن، زندگی بی‌تحرک، کلسترول بالا و فشار خون زیاد بیشترین عوامل بروز مشکلات قلبی و عروقی محسوب می‌شوند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۵۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

ایتنا - آمارهای سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد امید به زندگی زنان در بیشتر کشورهای جهان بیشتر از مردان است. اما علت این مسئله چیست؟
به طور متوسط ​​زنان ۵ سال بیشتر از مردان عمر می‌کنند اما این شکاف جنسیتی بر اساس کشور و سن متفاوت است.

فاکتورهای زیادی مانند عوامل زیستی، رفتاری و اجتماعی وجود دارد که شکاف جنسیتی در امید به زندگی را افزایش می‌دهد.

مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده تفاوت‌های عمیقی را بین زنان و مردان در مورد علل اصلی بیماری و مرگ زودرس بین دو جنس نشان داد.

در این مطالعه که در The Lancet Public Health منتشر شده، محققان نتایج خود را با مقایسه سال‌های زندگی از دست رفته به دلیل ۲۰ علت اصلی بیماری یا مرگ زودرس به دست آوردند.

 
این تحقیق بر روی مردان و زنان بالای ۱۰ سال در سراسر جهان و در ۷ منطقه بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ انجام شد.

بر اساس این مطالعه، مردان بیش از زنان تحت تأثیر شرایطی قرار می گیرند که منجر به مرگ زودرس می‌شود، مانند COVID-19، سوانح جاده‌ای، بیماری‌های قلبی عروقی، و بیماری‌های تنفسی و کبدی.

از سوی دیگر، زنان بیشتر به امراضی دچار می‌شوند که غیرکشنده است، از جمله مشکلات اسکلتی عضلانی، شرایط سلامت روان، و اختلالات سردرد.

با ادامه بهبود مراقبت های بهداشتی و برابری جنسیتی، شکاف جنسیتی در امید به زندگی احتمالا در آینده کاهش می یابد.

دیگر خبرها

  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟