Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست هماهنگی راهداری زمستانی با بیان اینکه طرح راهداری زمستانی با همکاری پلیس راه استان مرکزی اجرا می‌شود تاکید شد: این طرح از ۲۰ آذرماه با شروع فصل سرما شروع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نخستین نشست هماهنگی راهداری زمستانی با حضور معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی، رئیس پلیس راه و معاون فرمانده پلیس راه نیروی انتظامی و فرماندهان پاسگاه‌های پلیس راه استان مرکزی در اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی در این نشست با اشاره به اجرای طرح‌ زمستانه در محورهای استان مرکزی اظهار داشت: در اجرای این طرح فرماندهان پلیس راه و روسای ادارات شهرستان‌های استان برای ارائه خدمات مطلوب‌تر با یکدیگر در سطح جاده‌ها همکاری می‌کنند.

وی با اشاره به انجام عملیات راهداری شامل روکش آسفالت گرم، لکه‌گیری آسفالت سرد، آسفالت حفاظتی تعمیرات پل‌ها و تونل‌ها، تعمیر و نصب تابلوهای اخطاری و انتظامی، آشکارسازی نقاط پرتصادف، پاک‌سازی دهانه پل‌ها افزود: آماده شروع عملیات راهداری زمستانی هستیم و تا قبل از شروع طرح نسبت به برطرف ساختن کمبودهای احتمالی راهدارخانه‌ها و همچنین تجهیزات راهداری زمستانی در حوزه استحفاظی استان اقدام می‌شود. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی به فعالیت چهار شرکت امداد خوردو در استان اشاره کرد و گفت: این شرکت‌های امدادی با آرم و علائم و چراغ گردان استاندارد و با مجوز رسمی فعالیت می‌کنند که دو شرکت مجوز فعالیت در کل استان را دارند بنابراین انتظار می‌رود در بروز تصادفات احتمالی نیز از خدمات و جرثقیل این شرکت‌های مجاز استفاده شود.

وی با تاکید بر کنترل خودروها برای استفاده از تجهیزات زمستانی بیان کرد: شرکت‌های مسافری ملزم شده‌اند وسایل نقلیه خود را از لحاظ داشتن لاستیک، چراغ و زنجیر چرخ و بخاری و سایر تجهیزات زمستانی کنترل کنند و در صورت نداشتن این تجهیزات از ارائه خدمات به آنها خودداری کنند.

تعامل استان مرکزی با سه استان قزوین، همدان و لرستان

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز با تاکید بر اینکه پلیس راه و راهداری از یکدیگر جدا نیستند و وظایف آنها با یکدیگر همپوشانی دارد گفت: در حال حاضر دقت رانندگان و توجه به مسایل ایمنی از سوی آنها کم شده است چرا که رانندگان قدیمی‌تر تا زنجیر چرخ نداشتند و یا خودروی آنها نقص داشت در جاده‌ها سفر نمی‌کردند اما اکنون بیشتر رانندگان توجهی به داشتن زنجیر چرخ در زمان برف نمی‌کنند.

سرهنگ مهدی حسنی از تعامل با سه استان قزوین، همدان و لرستان خبر داد و گفت: مقرر شده است با این استان‌ها در طرح راهداری زمستانه هماهنگی و همپوشانی داشته باشیم و از ظرفیت‌های این استان‌ها نیز استفاده کنیم تا شاهد مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات باشیم.

تلفات جاده ای استان مرکزی کاهش پیدا کرده است

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز با تاکید بر اینکه در تمام طرح‌های ترافیکی از جمله طرح نوروزی، زمستانه و تابستانه پلیس راه و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در کنار یکدیگر هستند گفت: تلفات جاده‌ای استان مرکزی در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه 9 نفر کاهش پیدا کرده است که اتفاق خوبی برای استان به شمار می‌آید.

سرهنگ ایرج کهریزی به مدیریت ترافیک در جاده‌ها تاکید کرد و افزود: اگر برنامه‌ریزی دقیق داشته باشیم می‌توانیم ترافیک و تصادفات را مدیریت کنیم چرا که اقدامات زودبازده از خیلی از حوادث جلوگیری می‌کند و باعث کاهش بیست درصدی تصادفات می‌شود.

وی ادامه داد: باید خاکریزی دهانه پل‌ها و پرتگاه‌ها جدی گرفته شود. با این حجم اعتبارات نصب نیوجرسی یا گاردریل در سطح تمام نقاط حادثه‌خیز هزینه و زمان‌بر است اما با اقدامات زودبازده مانند خاکریزی می‌توانیم از خیلی از واژگونی‌ها، سقوط خودروها و تصادف جلوگیری کنیم.

به گزارش تسنیم در این جلسه همچنین نصب برخی تابلوهای هشدار دهنده و علائم جاده‌ای ظرف 20 روز آینده، تشکیل کلاس‌های آموزشی برای پرسنل ادارات شهرستان‌ها در سه اداره مسافر و ایمنی و حمل و نقل کالا و مجهز کردن اکیپ‌های راهداری به چراغ چشمک‌زن  تصویب شد.

انتهای پیام/

R41371/P1357/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۶۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا طرح‌های راهداری بوشهر با یک‌هزار میلیارد تومان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از اجرایی شدن طرح‌های راهداری با مصوبه یک‌هزار میلیارد تومانی سفر دوم رئیس جمهور به استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

عبدالکریم اخترشناس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به اینکه راهداران در تمام محورهای شریانی استان شبانه‌روز خدمات‌رسانی می‌کنند، اظهار داشت: اکنون 300 نیرو با 250 دستگاه ماشین‌آلات راهداری در محورهای استان بوشهر استقرار دارند و به جامعه هدف خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی طرح پویش چشم به راهیم را عامل مهمی در کاهش تصادفات جاده‌ای در ایام تعطیلات نوروز دانست و بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد این طرح که نقش همراهان راننده در جلوگیری از حادثه جاده‌ای افزایش داده تأثیر به‌سزایی در کاهش تصادفات داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از افزایش 5 درصدی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی استان بوشهر در ایام نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و تصریح کرد: با وجود افزایش 5 درصدی تردد خودروها ولی 67 درصد تصادفات فوتی کاهش یافت و از 29 فوتی سال گذشته امسال به 9 نفر رسید.

اخترشناس جابجایی مسافر با ناوگان عمومی را با افزایش 65 درصدی نسبت به سال قبل را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در نوروز امسال 297 هزار مسافر با ناوگان عمومی در استان بوشهر مسافرت کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 65 درصد افزایش یافته است.

وی از حمل 9.2 میلیون تن کالا از استان بوشهر در سال 1402 خبر داد و با اشاره به اینکه این میزان جابجایی کالا نسبت به سال ماقبل آن 5 درصد افزایش یافته است گفت: در این مدت 102 هزار تن کالای اساسی با ناوگان عمومی بار از استان بوشهر به نقاط مختلف کشور حمل شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر جابجایی 5.5 میلیون نفر مسافر با ناوگان حمل و نقل عمومی در سال گذشته در این استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: استفاده این تعداد مسافر از ناوگان عمومی نسبت به سال ماقبل آن 21 درصد افزایش یافت و مسافران در این حوزه 75 درصد از اتوبوس و مابقی از مینی‌بوس و سواری کرایه استفاده کرده‌اند.

اخترشناس از افزایش طرح‌های راهداری و ایمنی جاده‌ها در دولت سیزدهم خبر داد و بیان کرد: در سفر اول رئیس جمهور در سال 1401 به استان بوشهر 37 میلیارد تومان برای طرح‌های راهداری مصوب و همه اعتبارات آن تخصیص یافت.

وی مصوبه سفر دوم رئیس جمهور در عرصه طرح‌های راهداری و ایمنی جاده‌های استان بوشهر را یک‌هزار میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: این اعتبار از سه محل استانی، شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت تأمین می‌شود که تاکنون 70 درصد اعتبارات استانی تخصیص یافته و دیگر اعتبارات در حال پرداخت شدن است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر اضافه کرد: همه طرح‌های مصوب سفر دوم رئیس جمهور در حوزه راهداری و ایمنی جاده‌ها قرارداد آن منعقد شده و در حال اجرا است که بخشی از آن افتتاح شد و مابقی در سال جاری تکمیل می‌شود و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین / بارش باران در بعضی محورهای مواصلاتی
  • ۸۰ درصد محورهای مواصلاتی استان بوشهر به سامانه‌های هوشمند مجهزند
  • اجرا طرح‌های راهداری بوشهر با یک‌هزار میلیارد تومان
  • هشدار هواشناسی در سیستان و بلوچستان/ آماده باش نیروهای راهداری
  • آماده باش نیروهای راهداری سیستان و بلوچستان در پی هشدار قرمز سازمان هواشناسی
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۲۷ فروردین / کدام محورهای مواصلاتی مسدود است؟
  • ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی بروجن
  • اصلاح ۱۵نقطۀ پرحادثه در محورهای لرستان
  • حذف و اصلاح ۱۵ نقطه پر حادثه در جاده‌های لرستان
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۲۶ فروردین /بارش باران در محورهای مواصلاتی ۵ استان