Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه ۲ هزار مدرسه در دوره های تحصیلی مختلف در استان فعال اند، گفت: افزایش نرخ شهریه در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ بر اساس ماده قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی و با توجه به شاخص های مندرج حدود ۱۵ درصد است.

حسن محبی در گفت و با  گو خبرنگار جامعه ایمنا در مورد مدارس غیر انتفاعی استان و تعداد و امکانات این مدارس اظهار کرد: مدارس غیر دولتی توسط افراد حقیقی و یا حقوقی پس از طی مراحل قانونی تاسیس می شوند و حدود ۲ هزار مدرسه در دوره های تحصیلی مختلف و پیش دبستانی غیر دولتی با مجوز اداره کل آموزش و پرورش در سراسر استان فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبی ادامه داد: تجهیزات و امکانات این مدارس مطابق با استانداردهای مدارس دولتی و در مواردی بالاتر از استاندارد های مدارس دولتی است.

وی  اظهار داشت: استان اصفهان در حوزه مدارس و مراکز  غیر دولتی به نوعی در کشور پیشگام است و در حال حاضر در این استان بیش از دو هزار مدرسه غیر دولتی و ۷۷۲ مرکز آموزشی فعال،   ۷۵ مدرسه آموزش از راه دور و ۱۶۵ مدرسه هیات امنایی فعالیت دارند.

افزایش ۱۵ درصدی شهریه ها در سال ۹۶

رئیس اداره مدارس غیر دولتی آموزش و پرورش اصفهان درباره  افزایش شهریه در مدارس غیردولتی و مبنای این افزایش شهریه به در پاسخ به سوال ایمنا گفت: افزایش نرخ شهریه در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ بر اساس ماده قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی  و پرورشی  و با توجه به شاخص های مندرج در این ماده تعیین شده که به طور میانگین حدود ۱۵ درصد است.

محبی با اذعان به این نکته از یک و نیم میلیون دانش آموزی که در مدارس غیر دولتی کشور تحصیل می‌کنند، یک دهم جمعیت مربوط به استان اصفهان گفت:  ۱۸.۵ درصد از دانش آموزان استان اصفهان در مدارس غیر دولتی تحصیل می‌کنند.

وی عنوان کرد:  مدارس غیردولتی موظف اند در قبال شهریه دریافتی امکانات و خدمات مورد نیاز و مصوب را در اختیار دانش آموزان قرار دهند.

  رئیساداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش اصفهان‌ در تشریح خدمات مدارس غیر دولتی توضیح داد: این خدمات شامل کلاس های فوق برنامه ای است که هزینه آن در شهریه مصوب شده و مدارس ملزم به تشکیل این کلاس ها هستند و بخش دیگر  شامل کلاس های فوق برنامه غیر درسی است که با تصویب انجمن اولیا و مربیان مدارس و تایید اداره متبوع قابل اجرا است و هزینه آن جداگانه دریافت می شود.

 تدوین آئین‌نامه های واحد، پیش نیاز حل مشکلات مدارس غیر دولتی

رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به چالش‌های پیش روی مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی، تاکید کرد: برای حل این معضلات نیازمند تدوین آئین‌نامه های واحد هستیم و حل مشکلات مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی باید در وزارت آموزش و پرورش برطرف شود تا دچار چندگانگی در حل این مشکلات نباشیم.

محبی در زمینه تخلفات صورت گرفته در این مدارس و انجام برخوردهای لازم با مدیران این مدارس، در پاسخ به سوال ایمنا گفت: نظارت بر عملکرد آموزشی و پرورشی مدارس و مراکز غیر دولتی با شورای نظارت شهرستان و ناحیه است و چنانچه مدیران موسس یا کارکنان مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی مرتکب تخلف شوند، بر حسب مورد طبق ماده ۳۴ و ۳۵ قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی مصوب ۹۵/۹/۱۴ مجلس شورای اسلامی به تخلفات صورت گرفته رسیدگی خواهد شد.

 

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و ساز مراکز آموزشی در خوزستان تسریع یابد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان خوزستان بیان کرد: با توجه به اینکه در آستانه هفته بزرگداشت مقام معلم هستیم در جلسه امروز موضوع‌های مربوط به انتخاب معلمان و مدارس نمونه در سطح خوزستان مطرح شد؛ این مناسبت فرصتی است که از زحمات معلمان و استادان استان قدردانی کنیم.

وی افزود: موضوع دیگری که مطرح شد در خصوص جهش تحصیلی در سطح مدارس خوزستان بود. در این زمینه با توجه به وضعیتی که در آموزش و پرورش داریم معلمان، مدیران، دانش‌آموزان و خانواده‌ها در مدت باقیمانده سال تحصیلی دست در دست هم دهند و تلاش کنند تا معدل امتحانات نهایی پایه دهم تا دوازدهم رشد داشته باشد چون معدل این مقطع در تعیین رتبه‌های کنکور سراسری تأثیرگذار است.

حسینی محراب ادامه داد: موضوع دیگری که در نشست امروز مطرح شد، نرم‌افزار شاد بود. با توجه به تکنولوژی‌های ارتباطی جدید چنین ابزارهایی می‌تواند در رفع اشکال دروس مختلف برای دانش‌آموزان و در نهایت در رقابت آزمون سراسری کمک شایانی داشته باشد.

وی اظهار کرد: در خصوص حوزه ساخت و ساز مراکز آموزشی در سطح خوزستان گزارشی توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان ارائه شد که امیدوارکننده بود. امیدواریم سازمان برنامه و بودجه، دستگاه‌های متولی و خیران مدرسه‌ساز نیز این مسیر را تسهیل کنند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: در خصوص کمبودهایی که در برخی مدارس استثنایی وجود دارد نیز مباحثی مطرح شد که برای رفع این موارد پیگیری لازم صورت می‌گیرد.

کد خبر 6085845

دیگر خبرها

  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • ساخت و ساز مراکز آموزشی در خوزستان تسریع یابد
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی
  • پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته؟
  • پیش ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد