Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@01:09:11 GMT

آب این شهر ایران به نیترات بالا آلوده است

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۷۳۰۱

آب این شهر ایران به نیترات بالا آلوده است

گزارش هشدار دهنده سازمان آب و بهداشت اصفهان، نشان می دهد آب شرب نطنز به علت املاح بسیار زیاد و نیترات بالا، غیر قابل شرب است.

ایران آنلاین /مرتضی صفاری نطنزی امروزدر جلسه بررسی مسائل آب منطقه ای حوزه انتخابیه نطنز و قمصر اظهار داشت: از موضوعات مهمی که در بحث بحرانی شدن آب در نطنز تأثیر گذار است، ایجاد استخرهای بزرگ ذخیره سازی آب توسط معادن است که همین موضوع باعث شده قنات ها و چشمه های مجاور و زیردست معادن خشک شود و یا در آستانه خشک شدگی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در برخی از شهرستان ها در ازای خشک شدن قنوات مجوز حفر چاه توسط شرکت آب منطقه ای صادر می‌شود اما برای روستاهای نطنز این مسئله انجام نمی‌شود و همین امر باعث شده برخی از روستاها به صورت کامل خشک و گاها خالی از سکنه شود.

نماینده مردم نطنز و قمصر تصریح کرد: پیرامون موضوع کاهش میزان برداشت آب از چاه های عمیق از اردستان ۱۸ درصد کم شده ولی در نطنز ۴۶ درصد کاهش در نظر گرفته شده است که این تبعیض بین مردم شهرستان نطنز و سایر شهرها قابل بخشش نیست.

وی در ادامه اذعان داشت: کیفیت پایین آب آشامیدنی سبب شده تا مردم به چاه های خانگی، قنوات و چشمه ها روی بیاورند.

صفاری نطنزی تأکید کرد: طبق اعلام آبفا و بهداشت اصفهان، آب شرب نطنز به علت املاح بسیار زیاد و نیترات بسیار بالا، غیر قابل شرب است و به همین خاطر مردم شهر نطنز برای تامین آب شرب به قنوات و چشمه ها روی آورده اند.

وی در پایان یادآور شد: برخلاف اینکه ایجاد چاه های خانگی ممنوع است اما نمی‌توان به مردم خرده گرفت که چرا چاه های آب در خانه های خود دارند زیرا مجبورند برای تأمین آب شرب خود از این چاه ها استفاده کنند./ باشگاه خبرنگاران  

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۷۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • بالا بردن جام قهرمانی آسیا توسط ستاره فوتسال (فیلم)
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم