Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@04:08:45 GMT

معلمان ضعف‌ها و کاستی‌های کتب درسی را داوری کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۷۸۶۳

معلمان ضعف‌ها و کاستی‌های کتب درسی را داوری کنند

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در همایش ادبی شاعران کرد زبان فارسی سرا در سنندج با بیان اینکه اولویت مهم آموزش و پرورش معلمان مولف است؛ گفت: آماده انتشار آثار شاعران کُرد زبانِ فارسی سُرا هستیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان صبح امروز در همایش ادبی شاعران کرد زبان فارسی سرا که در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد؛ با تبریک هفته وحدت، گفت: آنچه که هویت ما را می سازد اعتصام به حبل المتین الهی است که با پیام پیامبر رحمت و مهربانی به ما رسیده است و این پیامبر رحمت است که فرمود: " انما المومنون الاخوه" .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیامبر اسلام خود اسوه نیکویی است و خداوند متعال نیز به اسوه حسنه بودن پیامبر شهادت داده است؛ اظهار داشت: دعوت به وحدت، مهربانی، عطوفت، صبوری، همراهی و حسن خلق همواره مورد تاکید پیامبر اسلام بوده است.

محمدیان با خواندن شعری از شاعر کرد زبان، مدرس روحانی، در وصف پیامبر به زبان فارسی گفت: بخشی زیادی از اشعار شاعران فارسی سرا که روح لطیفی داشته اند به مدح منقبت پیامبر اسلام(ص) اختصاص یافته است و در این میان شاعرانِ کرد زبانِ فارسی سرا نیز بخش از اشعار خود را در مدح و نعت پیامبر سروده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری نشست هایی با عنوان " بزم اندیشه" در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور برای تولید برنامه های آموزشی تربیتی طی دو سه سال اخیر خبر داد و گفت: این نشست ها به منظور انسجام بیشتر و تقویت هویت ایرانی ملی برگزار شده است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور، با بیان اینکه در کتاب های درسی مجموعه سروده های فاخر شعرای کشور را منعکس کرده‌ایم؛ گفت: در این میان از شعر شعرای کرد زبان فارسی سرا هم چند شاهد مثال آورده شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شعرای ِکرد زبان فارسی سرا انواع اشعار قصیده، غزل و مرثیه با  مضامین بکر و دارای صناعات ادبی داشته اند و نوع بیان آن ها نیز بیشتر در زمینه اخوانیات، شکوه و گلایه، هجا، سیاست و حماسه سروده شده است.

وی از فرهنگیان هنردوست استان کردستان به ویژه معلمان ادبیات فارسی خواست مجموعه ای از اشعار شعرای برحسته پارسی گویان کرد زبان را به صورت جُنگ با تهیه شناسنامه و تاریخ ادبیات دقیق جمع آوری کرده و با توصیف از سراینده آن را به مردم بشناسانند.

به گفته این مقام مسئول اگر مجموعه ادبی شاعران کرد زبان فارسی سرا با تاریخ ادبیات منطقه کردستان تهیه و تدوین شود؛ سازمان پژوهش و برنامه ریزی می تواند این مجموعه را در 10 شماره از طریق انتشارات مدرسه منتشر و در منظر اهل نظر قرار دهد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور با بیان اینکه گنجینه‌های نهفته از شعر و شاعری در میان اقوام مختلف ایران وجود دارد؛ تاکید کرد مردم ما باید از این گنجینه های ملی خودشان باخبر شوند .

وی افزود: زبان فارسی گاه زبان دیوانی، هنری، اداری، سیاسی و علمی بوده است و مجموعه آثار علمی که به زبان فارسی نوشته شده است بسیار زیاد است.

معاون وزیرآموزش و پرورش از ادبیات به عنوان محل تجلی و ظهور فرهنگ نام برد و با بیان اینکه زبان فارسی منعکس کننده فرهنگ ماست؛ تاکید کرد که زبان ملی را یاد بگیریم و با خزائن آن آشنا شویم چراکه زبان می تواند پیوند ملی ایجاد کند و ما را به هم پیوند دهد.

وی با بیان اینکه زبان اقوام مختلف نیز مانند رنگین کمانی است که زیبایی های خاص خود را دارد؛ تاکید کرد که نباید از زبان اقوام مختلف غافل شویم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور، هدف از اختصاص درسی با عنوان " درس آزاد" در کتب درسی را تولید محتوای متناسب با موقعیت جغرافیایی و نیازهای اقوام مختلف کشور برشمرد و گفت: با توجه به ظرفیت استان فرهنگی کردستان، می توان از درس های آزاد در راستای تقویت هویت ملی و پیوند اقوام بهره برد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با بیان اینکه معلمان مولف اولویت مهم آموزش و پرورش است؛ گفت: ما در نظام تعلیم و تربیت نیارمند معلمان پژوهشگر و مولفی هستیم که بتوانند یافته و داشته‌هایشان را مخصوصا در حوزه زبان و ادبیات فارسی در دسترس دیگران قرار دهند.

به گفته این مقام مسئول، با توجه به پتانسیل و ظرفیت استان کردستان در حوزه شعر و هنر، کردستان باید پشتوانه زبان و ادبیات فارسی باشد و در حوزه ادب فارسی به یک قطب تبدیل شود.

وی بر دخالت معلمان در اعتبار بخشی و ارزشیابی برنامه‌های درسی تاکید کرد و از معلمان خواست با داوری کتاب های درسی، ضعف ها و کاستی ها را داوری کنند و دست به قلم شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه، ارزش گذاری جایگاه معلمان در جامعه را در واقع ارج نهادن به مقام بالای علم، آگاهی، بصیرت و معرفت دانست و مردمی سازی و مشارکت پررنگ مردم در برنامه‌های هفته معلم را مساوی با نهادینه کردن ارزش علم و دانش در وجود دانش آموزان عنوان کرد.

وی ادامه داد: اگر مردم پای کار باشند و دانش آموزان مشارکت کنند، برنامه‌ها جلوه زیباتری پیدا می‌کنند و این کار به آنها احساس هویت می‌دهد بنابراین باید سعی شود در برگزاری برنامه‌ها از شکل رسمی و اداری که مردم و دانش آموزان فقط در آنها تماشاگرند، پرهیز شود.

صحرایی از رسانه‌های استان خواست یک موج رسانه ایی در سطح جامعه نسبت به گرامی داشت جایگاه واقعی و مقام معلم راه اندازی کنند؛ مانند پویش اگر بخواهید از معلم خود تشکر کنید چطور این کار انجام می‌دهید یا چه چیزی به او می‌گویید.

استاندار کرمانشاه با اشاره به چارچوب برگزاری امتحانات نهایی سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم از مسئولان آموزش و پرورش استان خواست در برگزاری هر چه بهتر و راحتر و بدون دغدغه این آزمون برای دانش آموزان تلاش کنند.

صحرایی با اشاره به برخی از مشکلات مدارس شهر کرمانشاه مانند فرسودگی مدارس، کمبود فضای آموزشی در برخی از شهرک‌های تازه ساز؛ ایجاد فضای آموزشی به اندازی کافی قبل از ایجاد شهرک‌ها را مورد تاکید قرار داد و همچنین از شهرداری، فرمانداری و آموزش و پرورش استان خواست گام به گام مسائل و کمبود فضای آموزشی در برخی محلات رفع کنند.

تجلیل از معلمان از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش است

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در جلسه به تشریح برنامه‌های هفته معلم استان پرداخت گفت: از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته تجلیل از معلمان نمونه در سطح منطقه، شهرستان، استان و کشوری در قالب برنامه مختلف با حضور مسئولان ارشد استان و شهرستان‌ها است.

سلمان محمدی ادامه داد: در این هفته از معلمان نمونه، پیشکسوتان، چهره‌های ماندگار، بازنشسته، خانواده شهدای فرهنگی تجلیل و همچنین از معلم بیماران صعب العلاج عیادت می‌شود.

وی از برگزاری مسابقات رشته‌های مختلف قرآنی، ورزشی، هنری، آموزشی در سطح تمام شهرستان‌ها و استان و دیدار ۴۰ معلم و فرهنگی نمونه، بازنشسته، خانواده شهید استان با مقام معظم رهبری خبرداد و گفت: همچنین معلمان در این هفته به دیدار نماینده ولی فقیه در استان و ائمه جمعه شهرستان‌ها می‌روند و طی مراسمی با غبار روبی عطر افشانی و گلباران مزار شهدا با شهیدان انقلاب اسلامی تجدید پیمان می‌کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایرانی و زبان فارسی به سعدی مدیون است
  • سعدی، زبان هویت انسان مسلمان ایرانی است
  • استاندار فارس: سعدی، زبان هویت انسان مسلمان ایرانی است
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • دانشگاه آزاد آبادان میزبان نشست سراسری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
  • تشریح ویژه برنامه‌های هفته معلم
  • رییس هیأت داوران بخش زبان‌های فارسی و گیلکی در ایران انتخاب شد
  • اما و اگرها برای جامع‌ترین فرهنگ زبان فارسی
  • در راستای حفظ قند پارسی / شکر بودن شرط دارد