Web Analytics Made Easy - Statcounter

چابهار- ایرنا - کلنگ ساخت مدرسه 12 کلاسه روستای تیس چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان امروز/سه شنبه/ با حضور محمدرضا واعظ مهدوی معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد و مسئولان محلی این شهرستان به زمین زده شد.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان چابهار در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این مدرسه در سه طبقه با زیربنای هزار و 80 مترمربع و با اعتبار 15 میلیارد ریال ساخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن نوروزی اظهار داشت: این مدرسه 12 کلاسه در مقطع ابتدایی جایگزین مدرسه فرسوده و قدیمی روستای تیس می شود که با ساخت آن بیش از هزار دانش آموز در 2 شیفت از فضای آموزشی استاندارد بهره مند خواهند شد.
وی بیان کرد: کار ساخت این مدرسه توسط سازمان منطقه آزاد چابهار با اعتبار 10 میلیارد ریال و خرید تجهیزات آموزشی و سرمایشی آن توسط آموزش و پرورش با اعتبار پنج میلیارد ریال انجام خواهد شد.
وی افزود: هم اینک 16 پروژه آموزشی در چابهار در حال ساخت است که با تکمیل آنها میانگین سرانه فضای آموزشی این شهرستان ارتقا پیدا می کند.
مدیر آموزش و پرورش چابهار گفت: مجتمع آموزشی با 24 کلاس درس در محدوده گلشهر نزدیکی روستای کمب با 60 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
نوروزی ادامه داد: در این مجتمع آموزشی چهار مدرسه 6 کلاسه، 2 سالن ورزشی، 2 نمازخانه و 2 واحد سرایداری ساخته می شود که می توان گفت بزرگترین پروژه آموزشی تاریخ شهرستان چابهار است.
وی افزود: سرانه فضای آموزشی در شهرستان چابهار یک متر و 87 سانتی مترمربع است که نسبت به میانگین کشوری پنج متر و 87 سانتی متر کمبود دارد.
وی بیان کرد: در حوزه آموزش و پرورش چابهار هم اینک 41 هزار دانش آموز در 290 مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
نوروزی گفت: شهرستان چابهار دارای 2 منطقه آموزش و پرورش در شهر چابهار و بخش دشتیاری است که برای رسیدن به سرانه میانگین فضای آموزشی کشوری بیش از 2 هزار کلاس درس جدید و حدود 2 هزار معلم نیاز دارد.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر در قالب 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213 خبرنگار: رستم کریمی نژاد **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 

به گزارش جام جم آنلاین، ابراهیم سحرخیز، کارشناس آموزشی و معاون پیشین آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه عملکرد آموزش و پرورش را در سالی که گذشت چگونه ارزیابی می‌کنید؟ عنوان کرد: معتقدم در چند سال اخیر در آموزش و پرورش شاهد حرکت رو به جلو و تحول نبوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه کمبود معلم و کسری بودجه دو مشکل اصلی آموزش و پرورش است، توضیح داد: آموزش و پرورش هر سال دست‌کم با حدود ۲۵ درصد کمبود بودجه مواجه می‌شود. به همین دلیل نمی‌تواند مطالبات خود را که بیشتر آن نیز صرف حقوق می‌شود، پرداخت کند.

سحرخیز با بیان اینکه آموزش و پرورش با کمبود حدود ۳۰۰ هزار معلم نیز رو به رو است، ادامه داد: چنین مسائلی سبب شده که شاهد افت کیفیت و به حاشیه رفتن عدالت آموزشی باشیم که این روز‌ها به بحران بدل شده است.

‌این کارشناس آموزشی ادامه داد: مشکلات مالی آموزش و پرورش سبب شده که برخی معلمان انگیزه خود را برای تدریس و کیفیت بخشی به آموزش از دست بدهند و به این شکل اداره مدارس نیز دچار مشکل شود.

 معاون پیشین آموزش و پرورش درباره اینکه وزیر آموزش و پرورش گفته می‌خواهد سرانه مدارس شهری را به مدارس شبانه‌روزی، روستایی و مناطق محروم بدهد نیز عنوان کرد: چند سال است که به مدارس دولتی سرانه پرداخت نمی‌شود و اگر این روند ادامه پیدا کند شرایط مدارس دولتی نامناسب‌تر خواهد شد.

 وی ادامه داد: به این شکل مدارس دولتی که کلاس‌های درس آن‌ها ۴۰ تا ۵۰ نفره برگزار می‌شود بیشتر دچار مشکل می‌شوند، زیرا مدیران مدارس نمی‌توانند کلاس جبرانی، پرورشی و فوق برنامه برگزار کنند.
 
به گفته سحرخیز چنین رویکردی سبب ضعیف‌تر شدن مدارس دولتی در سال پیش‌رو خواهد شد.

معاون پیشین آموزش و پرورش درباره پیامد‌های تغییر نکردن رویکرد آموزش و پرورش نیز توضیح داد: برای نجات آموزش و پرورش باید بودجه این وزارتخانه واقعی شود تا بتوان مشکلات این وزارتخانه را برطرف کرد.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از معلمان بازنشسته نمی‌توان مساله کمبود معلم را جبران کرد، عنوان کرد: این در حالی است که اضافه کاری و مطالبات معلمان نیز به موقع پرداخت نمی‌شود.

 سحرخیز با اشاره به اینکه مدیران آموزش و پرورش نیز بی‌تجربه هستند و این وزارتخانه را به درستی نمی‌شناسند، ادامه داد: در واقع این مدیران در بین معلمان پایگاه مناسبی ندارند و نمی‌توانند مشکلات را به درستی مدیریت و برطرف کنند.

این کارشناس آموزشی یادآور شد: بنابراین اگر رویکرد مدیریت آموزش و پرورش تغییر نکند مشکلاتی مانند فقر یادگیری دانش آموزان، کمبود معلم و کلاس‌های متراکم برطرف نخواهد شد و آموزش و پرورش به اهدافی که برای آن در نظر گرفته شده دست پیدا نمی‌کند.

دیگر خبرها

  • مدارس دولتی امسال ضعیف‌تر می‌شوند؟ 
  • کلنگ زنی ۳ باب مدرسه در باشت
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • بلاتکلیفی ۶ ساله پروژه ساخت مدرسه در اریسمان بادرود
  • کلنگ زنی ۳ مدرسه در شهرستان کهگیلویه انجام شد
  • کلنگ ساخت ۳۲ واحد مسکونی سازمانی در  هنگ مرزی تایباد به زمین خورد
  • پلدشت پیشرو در توسعه فضای آموزشی آذربایجان غربی
  • ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی منطقه آزاد ماکو
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه روستای سندحمزه شهرستان دشتیاری
  • ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی، اولویت دولت و آموزش و پرورش