Web Analytics Made Easy - Statcounter

ه گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی از استان فارس؛‍ مرتضی نوشاد در جمع تعدادی از خانواده‌های تحت پوشش کمیته‌ امداد امام خمینی (ره) منطقه دو شیراز به ویژگی‌های شخصیتی و فتاری دانشجویان اشاره و اظهار کرد: دانشجویان به واسطه اقتضای شرایط زندگی و همچنین محیط تحصیلی، انسانی آرمان‌گرا می‌باشد و لذا در همه فعالیت‌هایش به‌دنبال تحقق آرمانشهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تاریخچه جنبش دانشجویی، توجه به مهمترین مسائل جاری جامعه و مردم را از دغدغه‌های دانشجویان اثرگذار عنوان و خاظرنشان کرد: از مهم‌ترین مسائل در جامعه تحقق عدالت است که از جوانب مختلف قابل تشریح است.

عدالت در استفاده از منابع، عدالت در تخصیص منابع در نسل های مختلف یا عدالت بین نسلی، عدالت توزیعی در موضوع درآمد و عدالت آموزشی از جمله عناوینی بود که نوشاد بدان‌ها به‌عنوان زمینه تشریح عدالت یاد کرد و گفت: از زوایه عدالت آموزشی باید همه از امکانات آموزشی با کیفیت برخوردار باشند.

مدیر علم و اقتصاد ناحیه بسج دانشجویی استان فارس افزود: از بعد آموزشی، عدالت یعنی اینکه نباید کسی به دلیل فقر و عدم دسترسی به منابع مالی از تحصیل علم و دانش محروم بماند که در صورت وقوع این موضوع، در استفاده از منابع که نیروی انسانی یکی مهم‌ترین آن است با بی‌عدالتی رفتار شده است.

نوشاد با اشاره به دامنه آموزش در مدارس از دولتی تا غیرانتفاعی، خاطرنشان کرد: باید ارائه دهنده هر خدماتی به کیفیت خدماتش برای مصرف کننده توجه داشته باشد و اگر کیفیت نازل شد، سعی بر اصلاح مسیر عرضه خدمات نماید چرا که در این صورت نیز در حق مصرف کننده اجحاف صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به  طراحی و اجرای طرح «زکات دانایی» با هدف تحقق عدالت آموزشی برای دانش آموزان کم و بی بضاعت در سطح شیراز، افزود: انتظا ما از دستگاه‌های مسئول در زمینه معرفی دانش آموزان هدف طرح «زکات دانایی» بسیار بیشتر از وضع موجود است اما شاید عدم وجود تجربه پیشین در اجرای این جهاد علمی باور اجرای این فعالیت را با مشکل مواجه کرده است.

مدیر علم و اقتصاد ناحیه بسج دانشجویی استان فارس با اشاره به اجرای گام به گام طرح «زکات دانایی» به‌عنوان بخشی از نهضت خدمت‌رسانی به محرومان، گفت: در گام اول این طرح و با توجه به محدودیت زمانی تا امتحانات پایان ترم دانش آموزان هدفگذاری بر رفع اشکال به منظور تقویت بنیه تحصیلی آنها در امتحانات گذاشته شد.

نوشاد اجرای گام‌های دیگر طرح «زکات دانایی» را منوط به بازخوردگیری از خروجی گام اول طرح عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به نو بودن این تجربه در سطح استان فارس و به ویژه شهر شیراز برای اجرای گسترده آن باید نواقصش در مسیر اجرا گرفته شود.

وی با اشاره به فرمایش حضرت علی (ع) که زکات علم به نشر آن است، گفت: جهاد به معنای تلاش برای مواجهه با یک خصم است و در این مسیر هر کس با هر چه دارد به جهاد می‌پردازد و مهم‌ترین داشته نخبگان و دانشجویان، دانش است و لذا بهترین زمینه جهاد در مسیر علم به نظر همین زکات علم و نشر دانش باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امین برملا اظهار کرد: مسائل آموزشی باید ریشه‌ای‌تر تحلیل شوند و برنامه بلندمدت‌تری برای برون‌رفت از این وضعیت و رفع مشکلات انجام شود. این کار آغاز شده است، اما نیازمند کمک سایر دوستان هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این زمینه این است که در خوزستان در هدایت تحصیلی، شرایط خوبی نداشتیم و سهم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در انتها بود و در نتیجه، انتخاب رشته نادرست در نمرات امتحانات پایانی تاثیرگذار بود. تلاش برای رفع این مساله در حال انجام است و نتایج آن را خواهیم دید.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تحلیل نمرات نوبت اول و شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه گفت: بر اساس این اطلاعات، کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه بر اساس دروس هدف تعیین‌شده در حال برگزاری است.

وی افزود: ۱۰ منطقه در استان خوزستان، بضاعت علمی و نیروی انسانی ضعیف‌تر دارند که برای بهبود وضعیت این مناطق، نیرو‌های سرگروه استان در حال برگزاری همایش‌های جمع‌بندی در این مناطق هستند.

برملا ادامه داد: همچنین روزانه دو سه وبینار آموزشی در مورد دروس هدف در کانال‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود تا آموزش در دورافتاده‌ترین نقاط توسط بهترین معلمان ارائه شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت اپلیکیشن‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان توسط مولفان کتب درسی نیز استفاده شده است. در کنار آموزش، سنجش نیز در حال انجام است و آزمون‌ها از دروس هدف در سه پایه در حال برگزاری است و قرار است نتایج استخراج شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در ایام نوروز ۹ هزار دانش‌آموز در پایگاه‌های مطالعاتی شرکت کردند، گفت: بعد از کنکور، این پایگاه‌ها دوباره فعال می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های درس تصریح کرد: پیش از این، بدعت تعطیلی کلاس‌ها را داشتیم. با نظارت‌های انجام‌شده فعالیت‌های آموزشی تا روز آخر استمرار خواهد داشت.

برملا با اشاره به تلاش برای بهبود رتبه علمی خوزستان بین دیگر استان‌ها گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال حتما رتبه علمی خوزستان ارتقا می‌یابد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • آمریکا شریک جرم صهیونیست‌ها است
  • پرداخت زکات فطریه در استان بوشهر ۱۲ درصد افزایش یافت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • تاثیر موسیقی بر شعر فارسی / شرایط تحول پذیری شعر فارسی از سلیقه جامعه / تلاشی بزرگ برای حفظ اصالت و توجه به تحول