Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه نیویورک تایمز با انتشار گزارشی از شک و تردید کارشناسان نظامی آمریکایی نسبت به ادعاهای عربستان مبنی بر ساقط کردن موشک پرتاب شده از سوی حوثی‌ها به سمت فرودگاه ملک خالد ریاض خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : وزنامه نیویورک تایمز با انتشار گزارشی از شک و تردید کارشناسان نظامی آمریکایی نسبت به ادعاهای عربستان مبنی بر ساقط کردن موشک پرتاب شده از سوی حوثی‌ها به سمت فرودگاه ملک خالد ریاض خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی به نقل از کارشناسان نظامی آمریکایی در امور مربوط به موشک نوشت: موشک بالستیکی که نیروهای حوثی به سمت فرودگاه ملک خالد واقع در شمال ریاض پرتاب کردند به هدف خود اصابت کرده است و گزارش‌های رسمی منتشر شده در عربستان مبنی بر ساقط شدن این موشک درست نیست.

روزنامه نیویورک تایمز در ادامه گزارش خود تحت عنوان "آیا سامانه دفاع موشکی آمریکا در عربستان شکست خورده است؟" به نقل از تعدادی از کارشناسان آمریکایی در خصوص موشک پرتاب شده به سمت فرودگاه ملک خالد در ریاض نوشت: موشک پرتاب شده توسط حوثی‌های یمن به اطراف فرودگاه اصابت کرده و سامانه دفاع هوایی عربستان نتوانست آن را ساقط کند. تحلیل‌ها و سخنان کارشناسان بیانگر آن است که توانمندی و قدرت نیروهای حوثی به اندازه‌ای افزایش یافته که می‌تواند اماکن مهمی را در عربستان مورد هدف قرار دهد و این مسئله معادله قدرت در جنگی که چند سال به طول انجامیده تغییر می‌دهد.

در این گزارش آمده است: بر اساس اعلام رسمی در عربستان پدافند هوایی این کشور توانسته یک موشک بالستیک که حوثی ها طی ماه گذشته به سمت ریاض پرتاب کردند ساقط کند. این مسئله اگر درست باشد به مثابه پیروزی سعودی ها و همچنین آمریکا به شمار می‌آید چرا که سامانه دفاع موشکی پاتریوت توسط آمریکا به عربستان فروخته شده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در روز بعد از این واقعه در حالیکه به سمت ژاپن در پرواز بود عنوان داشت: چیزی که ما میسازیم دیگران نمی‌توانند بسازند و ما این سامانه را به تمام جهان می‌فروشیم. اما تحلیل تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که این اعلام رسمی می‌تواند نادرست باشد. تحلیل های کارشناسانه نشان دهنده آن است که سر جنگی این موشک بدون هیچ مانعی بر فراز پدافند هوایی عربستان به پرواز درآمده و تقریباً به هدف مورد نظر خود را اصابت کرد به طوری که این سر جنگی در نزدیکی فرودگاه منفجر شده و باعث ترس و وحشت مسافران شده بود.

بنا به نوشته این روزنامه، مسئولان عربستانی از اظهارنظر در این خصوص خودداری کرده و مسئولان آمریکایی نسبت به اینکه نیروهای سعودی توانسته باشند بخشی از موشک را مورد هدف قرار داده باشند شک و تردیدهایی دارند چرا که هیچ دلیل و مدرکی در این خصوص وجود ندارد. مسئولان آمریکایی معتقدند که سر و بدنه موشک ممکن است از یکدیگر جدا شده باشد و این مسئله به دلیل قدرت این موشک و سرعت بسیار زیاد آن بوده است.

در ادامه این گزارش تاکید شده است: جفری لوییس، تحلیل گری که گروه تحلیلگران آمریکایی در پژوهشکده‌ میدلبری واقع در کالیفرنیا را رهبری می‌کند عنوان داشت که دولت‌ها در خصوص عملکرد سیستم‌های دفاع موشکی دروغ می‌گویند و یا اینکه سخنان آنها در این خصوص گمراه کننده است و باید نگرانی همه ما را برانگیزد. ساقط کردن موشکی از نوع اسکاد بسیار سخت است. ویدئوهای منتشر شده از سوی حوثی‌ها نشان می‌دهد که موشک پرتاب شده از نوع "برکان2" و نسخه‌ای از موشک اسکاد که در خاورمیانه استفاده می‌شود است. تحلیل گران آمریکایی از همان ابتدا که ادعاهای عربستان در خصوص ساقط کردن این موشک را شنیدند نسبت به آن شک و تردید داشتند چرا که آمریکا در جریان جنگ نخست خلیج فارس مدعی شده بود که توانسته‌اند انواع مختلف موشک‌های اسکاد را ساقط کند اما تحلیل‌های منتشر شده نشان داد که تقریباً تمامی عملیات رهگیری این موشک‌ها شکست خورده است سوال این است که آیا عربستان نیز در این خصوص شکست خورده است؟

منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیویورک تایمز: حمله ایران پیروزی بزرگ منطقه‌ای بود

حملات خسارت‌بار ایران به اسرائیل، پیروزی داخلی و دیپلماتیک در منطقه بود؛ زیرا به ایران اجازه داد تا توانمندی‌های خود را در مقابل اسرائیل نشان دهد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: پاتریک کینگزلی در نیویورک‌تایمز نوشت: پرتاب‌های گسترده موشکی و پهپادی آخر هفته ایران به سوی اسرائیل، جنگ سایه بلندمدت طرفین را به یک رویارویی مستقیم تبدیل و این نگرانی را ایجاد کرد که پارادایم قدیمی آنها مبنی بر ضربات دقیق‌سنجیده شده با چیزی آشکارتر، خشن و مخاطره‌آمیز جایگزین شده است. اما اسرائیل هنوز به حمله ایران پاسخ نداده است. مقامات اسرائیل به جای اینکه مردم را برای رویارویی با رقیب اصلی خود آماده کنند، تلاش دارند نشان دهند شرایط به حالت عادی بازگشته است، محدودیت‌ها را برای تجمعات بزرگ برداشته و به مدارس اجازه بازگشایی دادند.

برخی از سیاستمداران راست‌گرای اسرائیل، که از پاسخ فوری ناامید شده‌اند، استدلال کرده‌اند که اسرائیل باید با قدرت - و به زودی - حمله کند وگرنه خطر از دست دادن قدرت بازدارندگی خود را دارد. دیگر مقامات میانه‌روتر استدلال کرده‌اند که اسرائیل باید قبل از واکنش زمان لازم را بگذارد و از حمایتی که از متحدان و بازیگران منطقه‌ای دریافت کرده، استفاده کند؛ زیرا پیش از این ماجرا، بسیاری از قضیه جنگ اسرائیل در غزه عصبانی بودند.

هرگونه پاسخ قهرآمیز اسرائیل، خشم بایدن را ممکن است در پی داشته باشد؛ زیرا بایدن، اسرائیل را برای کاهش تنش تحت فشار قرار داده و در صورت رویارویی بزرگ، اسرائیل به حمایت نظامی او نیاز دارد. به طور خلاصه، مراحل بعدی درگیری نامشخص است. به گفته تحلیلگران، ماهیت پاسخ اسرائیل می‌تواند احتمال وقوع یک جنگ منطقه‌ای را افزایش یا کاهش دهد و می‌تواند روابط اسرائیل با کشورهای عربی را که از جنگ غزه انتقاد می‌کنند، بهبود بخشد یا تیره کند.

حمله آخر هفته، که در آن ایران صدها پهپاد و موشک در حال انفجار را عمدتا از خاک خود به سمت اسرائیل برای اولین بار ارسال کرد، به تلافی کشته شدن هفت نظامی ایرانی در سوریه بود. از نظر نظامی، حملات ایران نشان‌دهنده تمایل این کشور برای مقابله مستقیم با اسرائیل به جای استفاده از نیروهای نیابتی منطقه‌ای بود، و در نتیجه فرضیات اسرائیل در مورد آستانه خطر ایران را تغییر داد.
ایران گفته است که هرگونه «اشتباه» اسرائیل در آینده با پاسخی «به طور قابل‌توجهی شدیدتر» مواجه خواهد شد. تحلیلگران می‌گویند که اگر اسرائیل به گونه‌ای به ایران واکنش نشان دهد که منطقه را به جنگ بکشاند، روابط خوبی که اسرائیل اخیرا با متحدان خود به دست آورده، به سرعت از بین می‌رود.

برای ایران، حملاتی که باعث برخی خسارات به اسرائیل شد، پیروزی داخلی و دیپلماتیک بود؛ زیرا به ایران اجازه داد تا توانمندی‌های خود را در مقابل اسرائیل نشان دهد. تحلیلگران گفتند که این حمله همچنین به متحدان ایران در کشورهایی مانند لبنان و یمن اطمینان داد که ایران مایل است خطر حمله به اسرائیل از خاک خود را تحمل کند و به گفته آنها، این امر به ایران اجازه داد تا رهبران رقیب خاورمیانه را که اغلب بی‌سر و صدا با اسرائیل کار می‌کنند، رسوا کند.

یک کارشناس مطالعات بین‌المللی پیشرفته در دانشگاه جانز هاپکینز در واشنگتن، گفت: ایران می‌خواهد «لباس محافظت از جهان اسلام را به تن کند. آنها اساسا قدرت خود را برای مخاطبان منطقه‌ای نشان می‌دهند و به طور همزمان، ضعف رهبران عرب در منطقه را برملا می‌کنند. ملت‌های عرب به این شکل مستقیم که ایران با اسرائیل مقابله کرده، برخورد نکرده‌اند.»

اما عکس این قضیه صادق بود و حداقل یک کشور عربی یعنی اردن، مستقیما در دفع حملات ایران نقش داشت و گمان می‌رود که دیگران بی‌سر و صدا یا از طریق اشتراک‌گذاری اطلاعات یا ارسال داده‌های جمع‌آوری‌شده از حسگرهای شناسایی موشک، به اسرائیل کمک کرده باشند. اردن، همسایه شرقی اسرائیل، دارای جمعیت زیاد فلسطینی است و به طور مرتب از جنگ در غزه انتقاد کرده است.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی درباره اصابت موشک‌های اسرائیلی به ایران
  • ادعای مقام آمریکایی درباره اصابت موشک های اسرائیلی به ایران /سی ان ان: ۸ پرواز مسیر خود را تغییر دادند /رویترز: سامانه پدافندی فعال شد
  • نیویورک تایمز : اشتباه محاسباتی اسرائیل باعث تنش شد / عصبانیت امریکا بعد از حمله اسرائیل به دمشق
  • نیویورک تایمز: مقامات اسرائیلی در مورد شدت پاسخ ایران، اشتباه محاسباتی کردند
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • طرح حمله اسرائیل علیه ایران اینگونه تصویب شد | افشاگری در خصوص به هم ریختن تصورات تل آویو
  • نیویورک‌تایمز: تل‌آویو تصور نمی‌کرد پاسخ ایران به حمله به کنسولگری دمشق تا این اندازه شدید باشد
  • نیویورک تایمز: حمله ایران پیروزی بزرگ منطقه‌ای بود
  • فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد
  • کاریکاتور/ ادعای پوشکی در خصوص قدرت موشکی!