Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، علی آزادگان در خصوص بارش جوزایی که به زودی رخ می دهد اظهار کرد: بارش جوزایی بر خلاف همه بارش های دیگر که با منشا دنباله دارها هستند منشا سیارکی دارد.

وی با بیان اینکه منشا بارش جوزایی، یک سیارک به نام «۳۲۰۰ فائتون» است، افزود: این سیارک هر یک و نیم سال به دور خورشید می چرخد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیارک مدتها پیش با جسم دیگری برخورد کرده که بقایای آن به صورت بارش نمایان می شود.

آزادگان خاطر نشان کرد: شهاب های بارش جوزایی از ۱۳ تا ۲۵ آذرماه هر سال قابل رصد است ولی هر بارشی زمانی به عنوان اوج دارد که بیشترین شهاب ها قابل رصد و مشاهده خواهند بود.

این کارشناس نجوم با اشاره به زمان بارش شهابی جوزایی گفت: اوج بارش شهابی، شامگاه چهارشنبه ۲۲ آذر و سحرگاه پنجشنبه ۲۳ آذر خواهد بود.

وی با بیان اینکه بارش شهابی جوزایی معمولا پرنور و زیبا است، عنوان کرد: در زمان اوج بارش حدود ۱۲۰ شهاب در ساعت قابل مشاهده است که همه در ایران می توانند آن را رصد کنند؛ ساعتی که کره زمین با توده اصلی شهاب ها برخورد می کند ساعت ۲ ظهر به وقت ایران است.

به گفته آزادگان، البته که این بارش از همه کشورهای دیگر هم قابل مشاهده است؛ در ایران بهترین ساعت برای رصد شهاب ها بعد از نیمه شب در حدود ساعت یک و دو بامداد است.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۱۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری هوای قابل قبول برای تهرانی‌ها در یک هفته اخیر

کیفیت هوای تهران در یک هفته اخیر در وضعیت قابل قبول قرار داشته و این وضعیت تا فردا نیز ادامه خواهد داشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر کیفیت هوای شهر تهران با شاخص 67 در وضعیت قابل قبول قرار دارد؛ این وضعیت طی یک هفته اخیر پایدار بوده و تهرانی‌ها در هوای قابل قبولی تنفس کرده‌اند. 

از ابتدای سال جاری تاکنون، تهران 33 روز هوای قابل قبول و 5 روز هوای پاک داشته اما در مدت مشابه سال گذشته 6 روز هوای پاک، 31 روز هوای قابل قبول و یک روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس به ثبت رسیده است.

سهم خودروهای پلاک شهرستان در انتشار آلودگی هوای تهراندر حال حاضر دمای هوای تهران 18 درجه سانتیگراد است و پیش‌بینی می‌شود کمینه دما در روز آینده 15 درجه و بیشینه دما 23 درجه سانتیگراد باشد.انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی ورود سامانه بارشی به لرستان
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید
  • بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه
  • شرایط ناپایدار برای مناطق غربی و جنوبی لرستان
  • دستگیری قاتل مسلح در کمتر از ۲۴ ساعت در کاشمر
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • دستگیری ۳ سارق با ۷ فقره سرقت در یزد
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟
  • پایداری هوای قابل قبول برای تهرانی‌ها در یک هفته اخیر
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته