Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@11:19:00 GMT

نقشه توسعه در ورامین باید آماده شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۳۲۰۵

نقشه توسعه در ورامین باید آماده شود

فرماندار ورامین پس از بیان اینکه هزینه برای آموزش‌های لازم بسیار مناسب تر از هزینه‌های چند برابر برای تلفات بالا است، گفت: باید مراکز پژوهشی راه اندازی شود تا آموزش‌های لازم با توجه به شرایط منطقه به افراد مختلف داده شده و در زمان لازم از آنها بهره برداری مناسب کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: محمدرضا یوسفی فرماندار ورامین در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان ورامین گفت: مجمتع هلال احمر قلعه سین جز شهرستان پیشوا محسوب می‌شود و به همین دلیل نیز امروز نمی‌توانیم اقدامات مناسب را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلاتی که امروز در شهرستان ورامین وجود دارد تقسیمات سیاسی است که باعث شده تا دانشگاه‌ها و اماکن دیگر آن هر کدام در شهرستان‌های دیگر وجود دارد.

یوسفی با بیان اینکه هلال احمر باید برای ورامین اقدامی انجام دهد، گفت: از تلاش‌های سه عضو شورای شهر که با وجود خستگی موکب احباب الرضا در مسیر نجف به کربلا باز هم در قصر شیرین حضور پیدا کرده و با اقدامی جهادی، حساب شده و دلسوزانه اقدام به یاری رساندن به زلزله زدگان کردن تقدیر می کنیم.

فرماندار ورامین اظهار داشت: مسئولین ادارات ما باید این را بدانند که زلزله کرمانشاه به اندازه‌ای بود که باید توسط مدیران همان استان مدیریت می شد و همین مسئله باید درس عبرتی برای مسئولین ما باشد تا اقدامات محوله به آنها به درستی انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ما بر روی گسل زلزله هستیم، همانند کشورهای زلزله خیز باید در آمادگی کامل باشیم تا در زمان وقوع حادثه اقدامات لازم را انجام دهیم.

یوسفی تصریح کرد: باید در ورامین نقشه توسعه داشته باشیم تا همگان بدانیم که از چه مسیری به سمت چه هدفی باید گام برداریم تا در زمان بحران با مشکل روبرو نشویم.

فرماندار ورامین با بیان اینکه باید اطلاعات لازم را آماده کرده و به گروه‌های امدادی برسانیم، گفت: در زمان بحران باید دستگاه‌های امنیتی ورود مستقیم کرده و گلوگاه ها را کنترل کنند تا رفت و آمدها مشخص گردیده و تمام آمد و شدها توسط کارت صورت گیرد.

وی اظهار داشت: ستاد بحران نیز باید از هم اکنون خود را آماده کند تا در زمان بروز حادثه با توجه به شرایط اقلیمی منطقه اسکان‌های موقت را سازماندهی و راه اندازی کند تا مشکلی پیش نیاید.

یوسفی پس از بیان اینکه هزینه برای آموزش‌های لازم بسیار مناسب تر از هزینه‌های چند برابر برای تلفات بالا است، گفت: باید مراکز پژوهشی راه اندازی شود تا آموزش‌های لازم با توجه به شرایط منطقه به افراد مختلف داده شده و در زمان لازم از آنها بهره برداری مناسب کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۳۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز در دومین روز از هفته زمین پاک، با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در خصوص محیط زیست افزود: حضرت آقا تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

گفتنی است، جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز همزمان با دومین روز از هفته ملی زمین پاک با حضور، موسوی شهردار منطقه ١١، حلیا سادات حسینی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، شادی مالکی سرپرست سازمان مدیریت تاکسیرانی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری به میزبانی منطقه ١١ در بوستان رازی برگزار شد.

کد خبر 6087377 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • فرمانداران استان کرمان آماده هرگونه حادثه احتمالی باشند
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • ۲ هزار و ۳۰۰ قطعه زمین در خراسان جنوبی آماده واگذاری است
  • آب‌گرفتگی در ۴ شهرستان استان اصفهان/ آماده‌باش تمام تیم‌های امدادی تا پایان هشدار هواشناسی
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود