Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دکتر محمود جباروند در حاشیه بیست و هفتمین کنگره چشم پزشکی ایران گفت: پیوند قرنیه در کشور ما همگام با دیگر کشورهای جهان رشد بسیار خوبی داشته است و در حقیقت بیمارانی که در گذشته دید خوبی نداشتند، با عمل های جراحی پیشرفته، دیدهایشان به دید واقعی تبدیل می شود.

وی افزود: افرادی که دچار سوختگی های شیمیایی می شوند و یا دچار عفونت های چشمی هستند مشکل قرنیه پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری های میکروبی، بیماری های ویروسی و یا بعضی از بیماری های مادرزادی و یا ارثی نیز قرنیه را دچار مشکل می کند.

جباروند تصریح کرد: خوشبختانه در سال های اخیر پیوند بدون بخیه برای تغییر لایه های قرنیه ایجاد شده که این روش با استفاده از لیزرهای خاصی انجام می شود و لایه های معیوب با لایه سالم تعویض شده و بیمار دید واقعی خود را به دست می آورد.

وی گفت: بسیاری از قرنیه های پیوندی مصنوعی هستند که با همکاری ایران و سوئد تولید می شود و بسیاری دیگر را از بانک چشم تهیه و استفاده می کنیم.

رئیس انجمن چشم پزشکی ایران در خصوص پیوند قرنیه در ایران اظهار کرد: سالانه حدود ۷ تا ۸ هزار پیوند قرنیه در کشور انجام می شود و هیچ بیماری در صف پیوند قرنیه وجود ندارد. حداکثر سه روز بعد از مراجعه بیمار به پزشک، قرنیه تحت عمل جراحی قرار می گیرد.

جباروند ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد جراحی های پیوند قرنیه در کشور موفقیت آمیز هستند و کمتر پیش می آید که قرنیه پس زده شود، در صورتی که این اتفاق رخ دهد، مشکلی برای بینایی بیمار ایجاد نمی شود زیرا قرنیه را می توان تا پنج بار تعویض کرد و در عین حال مشکلی برای بیمار ایجاد نشود.

وی در پایان افزود: بیمارانی که می بایست پیوند قرنیه شوند و نیاز به سلول درمانی دارند، از اقوام درجه اول و یا از چشم سالم آنها سلول های سالم را استخراج و پرورش می دهیم. این روش اغلب برای کسانی که دچار سوختگی شیمیایی می شوند استفاده می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مسول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شد.

مسول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

دکتر خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند