Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@03:14:30 GMT

پژوهشگران برگزیده آذربایجان‌شرقی تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۴۱۶۱

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برگزیده سال 96 استان آذربایجان‌شرقی امروز با حضور مجید خدابخش استاندار آذربایجان‌شرقی دردانشکده برق دانشگاه تبریز برگزار و پژوهشگران برگزیده تجلیل شدند.

مجید خدابخش، استاندار آذربایجان‌شرقی در این مراسم، گفت: پژوهش در دوره‌های اولیه زندگی بشر به آرامی شکل گرفت، اما از دوره رنسانس و انقلاب صنعتی، این روند شتاب بیشتری به خود گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شکل‌گیری پژوهش در دانشگاه‌ها و سایر مراکز تحقیقاتی نیز با توجه به نیاز جامعه و صنعت به مرور زمان به جود آمد و در حال حاضر دانشگاه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در این راستا برعهده دارند.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه از آنجایی که پژوهش نقش کلیدی و تعیین‌کننده‌ای در توسعه همه‌جانبه هر کشور و ملتی مطرح است، اضافه کرد: یکی از علل عدم پیشرفت ما در پژوهش، وابستگی به دولت است؛ همچنان که اختصاص بودجه به پژوهش را واجب و امری ضروری می‌دانیم، در حالی که در غرب چنین چیزی نیست و تفکر دولتی در امر پژوهش وجود ندارد.

وی متذکر شد: دانشگاهها هم باید در راستای پژوهش‌محوری حرکت کنند و یکی از لازمه‌های این حرکت، عوض شدن ساختار مقالات علمی است،اگر مقالات علمی ما از حیطه نظری به سمت فناوری و تولید علم حرکت کنند، یقیناً با ظرفیت‌های بسیار غنی که از اساتید و دانشجویان سراغ داریم، می‌توانیم پیشرفت‌های بسیاری را در این زمینه داشته باشیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: یکی از وظایف بزرگ دانشگاه‌ها، ارتباط تنگاتنگ با صاحبان صنایع است، دانشگاه باید خودش را موظف کند تا اساتید و دانشجویان پژوهش‌محور خود را با صاحبان صنایع تلفیق کنند؛ در چنین شرایطی است که نیاز صنایع به دستگاه‌ها و تکنولوژی‌های مدرن توسط پژوهشگران مشخص شده و دستگاه‌های لازم توسط همین جوانان ما ساخته خواهد شد.

خدابخش اضافه کرد: تا زمانی که دروازه‌های واردات صنایع و ماشین‌آلات در تمام عرصه‌ها به کشور ما باز باشد؛ پژوهشی اتفاق نخواهد افتاد چرا که سرمایه‌گذار به راحتی مایحتاج خود را از طریق واردات تامین خواهد کرد و دیگر احساس نیازی به پژوهش جهت ساخت وسایل مورد نیاز احساس نخواهد کرد؛ هرچند که معتقد هستیم هیچ کشوری نمی‌تواند بدون واردات باشد اما باید این واردات در عرصه‌های مورد نظر را محدود کرد.

در این مراسم  شهرام رضاپور، محمد اصغری جعفرآبادی، بهزاد برادران، عطا محمودپور، علیرضا ختایی، بهنام محمدی ایواتلو، رضا یگانی، علی عجمی، ناصر صباغ نیا، -ابوالفضل قنبری، مازیار آصفی، مهدی شفایی، محمدرضا رضایی آقا میرلو، حسین رستمی، اشکان شمالی، عباس دل‌آذر، شایان زارعی، آریا یونسی، پویا مطیع نوع‌پرور، نعیمه ماشینچی، پریا کریمی پژوهشگر برگزیده استان آذربایجان‌شرقی در بخش‌های مختلف تجلیل شدند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۴۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • تصاویر وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • امسال میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی ثبت می‌شود
  • همایش تجلیل از معلمان برگزیده در بوشهر برگزار شد