Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر ۱۶ مرکز نگهداری از معتادان متجاهر در ۱۶ استان کشور با مدیریت و نظارت سازمان بهزیستی فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، فرید براتی سده اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶ مرکز نگهداری از معتادان متجاهر در ۱۶ استان کشور مشغول به فعالیت هستند و عملکرد آن‌ها توسط سازمان بهزیستی کشور تحت بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براتی سده تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار، مجموع معتادان متجاهر در کشور ۱۶ هزار نفر است و با توجه به سرد شدن هوا برای استقرار آن‌ها در مراکز ماده ۱۶ مشکلی به لحاظ ظرفیت و بودجه مورد نیاز نگهداری این افراد وجود ندارد.

 وی ادامه داد: ستاد مبارزه با مواد مخدر، به عنوان تامین کننده بودجه فعالیت مراکز ماده ۱۶ و سازمان بهزیستی کشور به عنوان عامل اصلی اجرا و مدیریت در مراکز فوق نقش آفرینی می‌کنند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: در حال حاضر همه مراکز ماده ۱۶ تحویل بهزیستی شده‌اند و اداره و نظارت بر این مراکز با سازمان بهزیستی کشور است و این سازمان بر ارتقای کیفیت و افزایش نظارت بر عملکرد مراکز در استان های مختلف کشور، تاکید دارد.

براتی سده خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی کشور به همان میزانی که ستاد مبارزه با مواد مخدر برای مراکز ماده ۱۶ اعتبار در نظر بگیرد، در این مراکز فعالیت خود را دنبال می‌کند.

وی تصریح کرد: آخرین آمار معتادان متجاهر شهر تهران میان ۳ تا ۵ هزار نفر متغیر است و تاکنون هر معتاد متجاهری که در طرح‌های ساماندهی به مراکز ماده منتقل شده‌ است، پذیرش شده و در این مراکز نگهداری می‌شود.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در حال حاضر بر اساس قانون هر یک از معتادان متجاهر، باید حداقل مدت ۳ ماه را در مراکز ماده ۱۶ سپری کنند و اگر تشخیص مسئولان این مراکز افزایش مدت زمان این دوره باشد، برخی از معتادان متجاهر برای مدت بیشتری در مراکز فوق نگهداری خواهند شد.

براتی سده تاکید کرد: از زمان تحویل شدن مراکز ماده ۱۶ به سازمان بهزیستی، عملکرد این مراکز بهتر شده و نسبت به گذشته با تغییرات بسیاری در نحوه مدیریت و عملکرد همراه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی کشور مسئله پس از ترخیص معتادان متجاهر و خدمات بعد از خروج آن‌ها از مراکز ماده ۱۶ پس از طی دوره درمان را با جدیت دنبال می کند و این موضوع برای سازمان بهزیستی کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: به دنبال این هستیم که اگر اعتبار مورد نیاز برای حمایت معتادان متجاهر پس از ترخیص از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر و یا از طریق بخشی از بودجه سال ۹۷ سازمان بهزیستی تامین شود، این افراد را مورد حمایت قرار دهیم و در واقع آن‌ها را به حال خودشان رها نکنیم.

براتی سده یادآور شد: اشتغال و حمایت های روانی از معتادان متجاهر موضوعی است که علاوه بر سازمان بهزیستی کشور، سایر مسئولان در حوزه اعتیاد نیز مسئولیت هایی در این زمینه بر عهده دارند و امیدواریم که همه نهادهای مسئول به وظایف خود عمل کنند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۵۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور همزمان با ششم اردیبهشت در بخشی از پیام به مناسبت روز جهانی روانشناس گفت: این سازمان با راه‌اندازی مراکز مشاوره دولتی و غیردولتی زمینه پاسخگویی به نیاز آحاد مردم، ارتقاء سلامت روان آنان و حل مسائل روان‌شناختی را فراهم کرده و در حال حاضر بالغ بر ۳۳۰۰ مرکز مشاوره دولتی و خصوصی تحت نظارت سازمان در سراسر کشور، انواع خدمات روان‌شناختی و مشاوره را به عموم مردم ارائه می‌دهند.
 متن این پیام به شرح ذیل است؛

"امیدآفرینی با توسعه خدمات روانشنا سی، مشاوره و مشارکت مردم"

 در تقویم جهانی، روز ششم اردیبهشت‌ماه مصادف با روز جهانی روان‌شناس نام گذاری شده است. مهم‌ترین هدف از ثبت این روز در تقویم جهانی، تأکید بر لزوم بهره‌مندی اقشار جامعه از خدمات حرفه‌های یاورانه از جمله علم روان‌شناسی و کاربرد‌های آن در زندگی است. به‌جرات می‌توان گفت که سازمان بهزیستی از پیشقراولان به‌کارگیری روان‌شناس در تمامی بخش‏های دولتی و غیردولتی بوده است که از طریق مطالعه، طراحی و اجرای انواع برنامه‌ها به موضوع سلامت روان عموم مردم و گروه ‏های هدف خود پرداخته است.

 این سازمان افتخار دارد با راه‌اندازی مراکز مشاوره دولتی و غیردولتی زمینه پاسخگویی به نیاز آحاد مردم، ارتقاء سلامت روان آنان و حل مسائل روان‌شناختی را فراهم نموده است. لازم به ذکر است که در حال حاضر بالغ بر ۳۳۰۰ مرکز مشاوره دولتی و خصوصی تحت نظارت سازمان در سراسر کشور، انواع خدمات روان‌شناختی و مشاوره را به عموم مردم ارائه می‌دهند. سازمان بهزیستی با طراحی و اجرای مشاوره تلفنی، خدمت رایگانی را فراهم آورده است تا هرکس بتواند در هر نقطه از این کشور پهناور، مسائل و مشکلات خود را از طریق شماره تلفن ۱۴۸۰ مطرح و رهیافت‌های لازم را دریافت کند. مشاوران تلفنی در سال گذشته، یک میلیون و هشتصدهزار مورد خدمت به مردم ارائه نموده اند.

 این فرصت را مغتنم دانسته و روز روان‌شناس را به عموم مردم شریف ایران تبریک گفته و امیدوارم با حمایت و مشارکت تمامی آحاد جامعه در سال ۱۴۰۳ خدمات روان‌شناختی با کیفیت مطلوبتری را به مردم عزیز و به ویژه خدمت گیرندگان سازمان بهزیستی ارائه نماییم. همچنین این روز را به‌تمامی روان‌شناسان و مشاورانی که با تمام وجود در تلاش هستند تا در غلبه بر افسردگی‌ها، اضطراب‌ها، مسائل و مشکلات بین‌فردی مراجعان، به آنها یاری برسانند و نیز به مدیران و کارشناسان دلسوز و سخت‌کوش سازمان بهزیستی که دائماً در تلاش هستند که سطح کیفی و کمی خدمات سلامت روان در کشور را ارتقاء دهند تبریک عرض می‏ نمایم و توفیق روزافزون آنها را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • جمع‌آوری و دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار