Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، خبر تقدیر اساتید قرآن از شبکه قرآن و معارف سیما، یکی از اخبار مهم قرآنی است که طی امروز سه‌شنبه، 14 آذرماه بر روی خروجی صفحات معارفی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مختلف کشور منتشر شده است.
تسنیم
صفحه قرآن و عترت خبرگزاری تسنیم طی امروز سه‌شنبه، 14 آذرماه و تا ساعت 14 تعداد 24 خبر را بر روی خروجی خود منتشر کرده است که تنها تعداد هفت خبر از این اخبار در حوزه تخصصی قرآن کریم منتشر شده‌اند و مابقی اخبار نیز با توجه به پیش رو بودن میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) بیشتر در حوزه معارفی عترت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«مسابقه کتابخوانی شبکه قرآن به مناسبت میلاد پیامبر رحمت»، «قرآن مطلای «سفینة‌النجاة» رونمایی شد»، «ابراز رضایت اساتید قرآن از رویکرد جدید شبکه قرآن»، «معرفی اوقاف به عنوان رئیس جدید ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن»، «آموزش قرائت قرآن با استادی صدرالحفاظ در حرم مطهر رضوی»، «نخستین تلاوت استاد سبزعلی در کرسی نفحات‌القرآن» و ««طلوع مهربانی» ویژه برنامه رادیو قرآن در ایام ولادت پیامبر مهربانی» عناوین هفت خبر قرآنی امروز این صفحه از خبرگزاری تسنیم هستند که تا این ساعت بر روی خروجی منتشر شده‌اند.
همچنین، علیرغم تعداد کمتر اخبار قرآنی صفحه قرآن و عترت خبرگزاری تسنیم نسبت به اخبار معارفی دیگر، دو تیتر از سه تیتر اصلی امروز این صفحه با عناوین «قرآن مطلای «سفینة‌النجاة» رونمایی شد» و «معرفی اوقاف به عنوان رئیس جدید ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن» در حوزه قرآنی قرار دارند.
یکی از اخبار قرآنی امروز خبرگزاری تسنیم که سایر رسانه‌ها نیز در صفحات معارفی خود بدان پرداخته‌اند، خبری با عنوان «معرفی اوقاف به عنوان رئیس جدید ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن» می‌باشد که در بخش‌هایی از این خبر آمده است: «حجت‌الاسلام حمید محمدی نایب رئیس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی روز گذشته در نشست مشترک مدیران امور قرآنی سازمان اوقاف و وزارت ارشاد در استان‌ها از تصمیم شورای توسعه به واگذاری مسئولیت ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن به سازمان اوقاف خبر داده و گفته است: سازمان اوقاف و امور خیریه علاقه‌مندی ویژه‌ای در زمینه حفظ از خود نشان داده و حافظان خوبی تربیت کرده است که امیدواریم ستاد راهبری حفظ را هم به خوبی مدیریت کند.
وی در حالی از این تصمیم شورای توسعه فرهنگ قرآنی در جلسه اخیرش خبر داده است که در گزارش جلسه مذکور که در سایت شورا درج شده است اطلاعاتی در این خصوص وجود ندارد و فقط به این موضوع اشاره شده است که ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم مأموریت یافته است تا اطلاعات و آمار دقیق حافظان قرآن کریم کشور را پیگیری و گزارش آن را به جلسات آتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی ارائه کند».
فارس
شش خبر امروز صفحه فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس طبق روال معمول این خبرگزاری با خبر تلاوت ترتیل صفحه 242 قرآن کریم توسط شهریار پرهیزگار، حافظ بین‌المللی کل قرآن کریم آغاز شده است.
همچنین، در ادامه نیز پنج خبر دیگر با عناوین «وضعیت اتحادیه قرآنی کشوری نگران‌کننده است/ اساسنامه «اتحادیه مدغم» هنوز تصویب نشده است»، «جدیدترین تلاوت امین پویا/ آیاتی از سوره مبارکه «توبه»»، «شورای توسعه بین دو اتحادیه قرآنی تبعیض قائل می‌شود/ از سال ۹۳ تاکنون اعتباری دریافت نکردیم»، «تقدیر اساتید قرآن از شبکه قرآن و معارف سیما» و «معبودهایى که در قیامت دشمن انسان می‌شوند/ گمراه‌ترین مردم چه کسانی هستند؟» بر روی خروجی این صفحه منتشر شده‌اند که اغلب این اخبار نیز در حوزه تخصصی قرآن کریم قرار دارند.
صفحه فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس نیز طی امروز به انتشار خبری جالب با عنوان ««شورای توسعه بین دو اتحادیه قرآنی تبعیض قائل می‌شود/ از سال ۹۳ تاکنون اعتباری دریافت نکردیم»، در گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام حسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی پرداخته که در بخش‌هایی از این خبر آمده است: «حجت‌الاسلام حسین کوششی مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی با اشاره به کمبود اعتبارات اظهار داشت: سال 1393 یک نوبت بودجه‌ای معادل دو میلیارد و 400 میلیون تومان به اتحادیه مؤسسات و همین مقدار به اتحادیه‌های تشکل‌ها تعلق گرفت.
وی با بیان اینکه از سال 1393 تاکنون هیچ‌گونه اعتباری از سوی شورای توسعه به اتحادیه مؤسسات تخصیص پیدا نکرده است، افزود: این در حالی است که شورای توسعه چندین نوبت بودجه برای اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت اختصاص داده است. انتظار ما این بود اگر قرار است اعتباری تخصیص یابد به صورت مساوی اعطا شود در غیر این صورت شورای توسعه صبر می‌کرد تا به بودجه پس از تشکیل اتحادیه مدغم واریز و به مؤسسات تعلق می‌گرفت.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی با اشاره به اینکه خوشبختانه امسال ادغام دو اتحادیه قرآنی روند خوبی را طی کرد و اتحادیه‌های واحد استانی تشکیل شدند، گفت: متأسفانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی بین دو اتحادیه قرآنی پیش از ادغام و حتی هم‌اکنون هم تبعیض قائل می‌شود اما امیدواریم با تشکیل اتحادیه مدغم این امور برطرف شود».
همچنین، این خبرگزاری نیز با انتشار خبری با عنوان «تقدیر اساتید قرآن از شبکه قرآن و معارف سیما» که تقریبا در صفحات معارفی اکثر خبرگزاری‌ها نیز بدان پرداخته شده،‌ به انعکاس این خبر قرآنی اقدام کرده است.
ایسنا
صفحه دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان نیز طی امروز و تا این لحظه تعداد 14 خبر را بر روی خروجی صفحه دین و اندیشه خود منتشر کرده است که اغلب این اخبار نیز در رابطه با موضوع وحدت و نیز برگزاری کنفرانس وحدت اسلامی منتشر شده‌اند و از اخبار تخصصی قرآنی در میان‌ آن‌ها نیز خبری نیست.
سخنرانی‌های مربوط به رئیس جمهوری اسلامی ایران، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، رئیس مجلس اعلای الجزایر، معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان، وزیر ارشاد، حج و اوقاف افغانستان،‌ رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، مفتی اعظم سوریه،‌ ‌در کنفرانس وحدت اسلامی، از جمله اخباری هستند که صفحه دین و اندیشه خبرگزاری ایسنا به طور جداگانه به هر کدام از آن‌ها پرداخته است.
ایرنا
اغلب اخبار امروز خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز که تا این ساعت بر روی خروجی صفحه معارف این خبرگزاری منتشر شده، در رابطه با برگزاری کنفرانس وحدت اسلامی و پوشش خبری این کنفرانس هستند که شش خبر از 9 خبر امروز این صفحه را تشکیل می‌دهند.
همچنین، در صفحه معارف خبرگزاری ایرنا نیز همانند اغلب صفحات معارفی رسانه‌های مختلف کشور که این روزها اخبار شان تحت تأثیر ایام هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص)‌ قرار دارد، طی امروز و تا این لحظه هیچ‌گونه خبر تخصصی قرآنی منتشر نشده است که البته این موضوع نیز با توجه به ایام نورانی، دور از انتظار نیست.
باشگاه خبرنگاران جوان
هشت خبر امروز صفحه قرآن و عترت خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان نیز تحت تأثیر ایام هفته و حدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) بیشتر در حوزه‌های معارفی غیر قرآنی منتشر شده و مربوط به حوزه معارفی عترت هستند.
«چهل حدیث از امام جعفر صادق(ع)»، «وقف ۲۵۰ میلیون تومان، برای ساخت مدرسه در کرمانشاه»، «تحکیم برادری و برابری در جهان اسلام»، «زندگی نامه شهید فریدفر»، «اعلام آمادگی افغانستان برای بهره گیری از تجارب اوقافی ایران»، «جشن بزرگ ولادت در حرم عبدالعظیم حسنی (ع)»، «زندگینامه پیامبر اسلام از تولد تا رحلت» و «معجزات الهی در رسالت پیامبر اکرم(ص)» عناوین اخبار این صفحه از باشگاه خبرنگاران جوان را تشکیل می‌دهند که تا این لحظه بر روی خروجی منتشر شده‌اند.
مهر
صفحه قرآن و متون دینی خبرگزاری مهر نیز طی امروز و تا این ساعت تنها یک خبر را با عنوان «مسابقه الکترونیکی نماز بهتر برگزار می شود» بر روی خروجی خود منتشر کرده است که مربوط به برگزاری مسابقه الکترونیکی نماز می‌باشد. این مسابقه از روز پانزدهم آذرماه هم‌زمان با سالروز میلاد مسعود نبی اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) تا سوم بهمن ماه مطابق با سالروز میلاد حضرت زینب(س)، با حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و با همکاری سامانه آموزش الکترونیکی حامیم برگزار خواهد شد.
مسابقه الکترونیکی نماز که با بهره‌گیری از جدیدترین و جذاب‌ترین روش‌های تعامل اینترنتی برگزار می‌شود، شامل سه رشته «درست‌خوانی نماز»، «معانی نماز» و « غنچه‌های نماز» است و عموم علاقمندان در مقاطع سنی گوناگون می‌توانند در هر یک از دو رشته نخست شرکت کنند و برای تشویق نسل آینده ساز، کودکان خود را در رشته‌های غنچه‌های نماز شرکت دهند.
ایبنا
خبرگزاری ایبنا نیز که در حوزه تخصصی کتاب فعالیت می‌کند، طی امروز و تا این لحظه تعداد سه خبر را بر روی خروجی صفحه دین و علوم قرآنی خود منتشر کرده است که یکی از این اخبار با عنوان «معرفی مقالات قرآن و حدیث راه یافته به مرحله نهایی جشنواره نقد کتاب» در حوزه تخصصی قرآن کریم قرار دارد.
همچنین، دو خبر دیگر نیز با عناوین «مجموعه 10 جلدی «زندگی پُرافتخار» منتشر شد» و «ضعف ما در قصه‌نویسی دینی، پژوهش است/انبوهی از کارهای تکراری و کم‌ارزش در حوزه دین شکل گرفته است» در این صفحه منتشر شده است که این اخبار قرآنی نبوده و در حوزه‌های معارفی دیگر منعکس شده‌اند.
میزان
تنها خبر امروز صفحه دین و اندیشه خبرگزاری میزان خبری با عنوان «تولد پیامبر اکرم(ص) اسباب انحراف در دنیا را متزلزل کرد/ امام صادق(ع) تبیین کننده تمامی ابعاد قرآن کریم است» می‌باشد که این خبر نیز مربوط به میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص)‌ بوده و در حوزه عترت قرار دارد.
کیهان
روزنامه کیهان در شماره امروز خود اقدام به انتشار مطلبی با عنوان «پیامبر اکرم(ص) ؛ مظهر رحمت الهی»، به قلم رسول علیجانی در صفحه معارف خود کرده که در بخش‌هایی از این مطلب آمده است: «خداوند در قرآن پیامبر اکرم(ص) را به عناوین و نام‌هایی چند ستوده و صفات بسیاری را برای او برشمرده است. در یک کلمه همه نام‌ها و صفاتی که برای خدا در قرآن بیان شده، برای پیامبر اعظم(ص) نیز بیان شده است؛ زیرا از نظر قرآن، پیامبر(ص) مظهر اتم و اکمل اسماء و صفات الهی است. پس همه صفات و نام‌های نیک خدا در پیامبر(ص) ظهور و تجلی یافته است. بر همین اساس است که خدا پیامبرش را به «خلق عظیم»(قلم، آیه 4) ستوده است؛ زیرا عظیم، مقام عظمت است که بیانگر همه صفات جمالی و جلالی است. پس همه کمالات الهی در پیامبر(ص) به عنوان مظهر کمال الهی تحقق دارد و خلقت و خوی آن حضرت(ص) را شکل داده است.
البته در این میان برخی از صفات به شکل خاص مورد توجه و عنایت الهی بوده و در آیات قرآن پیامبر(ص) بدان توصیف و ستوده شده است. از جمله این صفات می‌توان به صفت رحمت ‌اشاره کرد. خدا در توصیف پیامبر(ص) می‌فرماید: «وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ؛ و تو را جز رحمتى براى جهانيان نفرستاديم». (انبیاء، آیه ۱۰۷)
از این آیه به دست می‌آید که ایشان مظهر تمامی رحمت الهی است. بر این اساس، هم رحمت رحمانی و هم رحمت رحیمی، همچنین رحمت دنیوی و رحمت اخروی و نیز هر نوع رحمتی دیگر اگر فرض شود برای حضرت(ص) ثابت است. ایشان نه تنها رحمتی برای انسان‌ها بلکه رحمتی برای جنیان و حتی دیگر مخلوقات الهی است. رحمت ایشان به شکل عام دربرگیرنده همه هستی و به طور خاص مخصوص مؤمنان از انسان و جنیان در دنیا و آخرت است».

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند

عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور در ماه مبارک رمضان به همت فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی تجلیل شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم قدردانی از عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور با حضور حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس؛ حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی؛ پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما و جمعی از نمایندگان فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در کمیسیون تلفیق برگزار شد.

ضرورت تلاش مستمر برای ترویج آموزه‌های قرآنی در کشور

در این نشست حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس، طی سخنانی ضمن قدردانی از عوامل و دست‌اندرکاران برنامه‌های قرآنی ساخته شده در رسانه ملی، گفت: انس با قرآن به همت سازمان‌ها و نهادهای مختلف در کشور ترویج پیدا کرده و لازم است این روند ادامه‌دار باشد.

پژمانفر تصریح کرد: فراکسیون قرآن و عترت وظیفه خود می‌داند که از تمام کسانی که به هر روش در قرآنی شدن جامعه تلاش داشتند تقدیر و قدردانی داشته باشد.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس با اعتقاد به اینکه تمسک به قرآن تنها راه رهایی از بن‌بست‌های بشریت است، اظهار داشت: برای رهایی از بن‌بست‌ها باید به قرآن و اهل بیت علیهم السلام تمسک بجوییم. در عین حال اگر موضوع جهانی شدن در دنیا مطرح می‌شود، این جهانی شدن تنها از طریق قرآن امکان‌پذیر خواهد بود.

این نماینده مجلس بر لزوم تلاش برای رساندن مفاهیم قرآنی طبق فرموده امام رضا (ع) تأکید کرد و گفت: اگر معارف قرآنی را به مردم برسانید بی‌شک اکثریت از آنها تبعیت خواهند کرد. امروز در تمام دنیا به نوعی فاصله قرآنی در امور مشاهده می‌کنیم، زیرا ما نتوانستم حقیقت معارف قرآنی را به دنیا برسانیم.

 

اذعان دانشمندان غربی به نقش کلیدی قرآن در هدایت‌های علمی

 

او ادامه داد: تجربیات مختلف نشان داده اگر با مخاطبان خود به اشکال مختلف ارتباط قرآنی را برقرار کنیم، می‌تواند تأثیر جامعی داشته باشد، مانند برنامه‌های متنوع قرآنی که در رسانه ملی شاهد آنها بودیم.

پژمانفر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انس و دوستی با قرآن، اظهار داشت: انس و دوستی با قرآن اثرات مثبتی در زندگی مردم خواهد داشت. در مجلس شورای اسلامی نیز به امور مختلف در حوزه اجرا و تصویب قوانین پرداخته شد و با وجود این موضوعات تلاش شد تا رسیدگی به موضوعات قرآنی در اهم مباحث نمایندگان قرار بگیرد.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس خاطرنشان کرد: این فراکسیون در طول سه سال فعالیت خود تلاش کرد برای توسعه فعالیت قرآنی از ظرفیت مجلس حداکثر استفاده را داشته باشد. در عین حال نمایندگان در کنار پیش‌بینی اعتبارات و قانون‌نویسی سعی کردند از کسانی که در فعالیت‌های قرآنی دستی توانا دارند حمایت و قدردانی کنند.

پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است

سخنران دیگر این نشست پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، بود که ضمن قدردانی از حمایت مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این زمینه اعضای فراکسیون قرآن و عترت و فراکسیون فرهنگی حمایت مثال‌زدنی از تولید محتوای فاخر در رسانه ملی، برنامه هفتم و در لایحه بودجه سال جاری داشتند.

رئیس سازمان صدا و سیما به موفقیت‌های رسانه ملی در تولید محتوا اشاره کرد و توضیح داد: این موفقیت‌ها در حوزه تولید محتوا با حمایت مجلس شورای اسلامی و نمایندگان صورت گرفته است.

جبلی از همکاری سازمان تبلیغات اسلامی یاد کرد و گفت: حجت‌الاسلام قمی نیز در سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان همراه و مبدع بسیاری از خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها به رسانه ملی کمک کردند.

او تصریح کرد: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است. چراکه تجربه سال‌های گذشته نشان داده هرچه رنگ و بوی هویتی برنامه رسانه ملی را افزایش دهیم با استقبال مخاطبان مواجه می‌شویم. وظیفه ذاتی، دینی و اخلاقی ما این است تا با همه توفیقاتی که در مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی نصیب ملت بزرگ ایران شده، قدردان این نعمت‌ها باشیم.

رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: افتخار ما این است که صدا و سیما با برنامه‌های جذاب قرآنی و معارف اسلامی شناخته می‌شود که برکت در رسانه ملی در همین رویکرد و اخلاص فعالیت عزیزان ما طی برنامه‌سازی‌های مختلف در صدا و سیمای استان‌ها و همه بخش‌ها به مصداق «فستبقوا الخیرات» است.

او به رقابت مدیران و تولیدکنندگان در تهیه برنامه‌های خلاقانه اشاره کرد و گفت: تهیه‌کنندگان در سازمان با مدیران مختلف در شبکه‌ها برای ساختن برنامه‌هایی با خلاقیت، مهارت و جذابیت بیشتر با یکدیگر رقابت دارند. امیدوارم خداوند به همه ما توفیق بدهد تا در شأن و تراز ملت بزرگ ایران، انقلاب بزرگ اسلامی و میراث ارزشمند قرآن و عترت که ملت ما میراث‌دار آن است در خدمت مردم باشیم.

در ادامه این جلسه، دست‌اندرکاران محافل قرآنی اعم از شورای توسعه قرآنی، آموزش و پرورش، بسیج، شهرداری، کانون‌های فرهنگی و مذهبی و رادیو و تلویزیون درباره نکات و مسائل مربوط بحث و تبادل نظر کردند.

در این جلسه از 78 نفر از عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور در ماه مبارک رمضان از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صدا و سیما و شهرداری قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • دکتر جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • تقدیر از عوامل برنامه‌های قرآنی ماه رمضان
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی