Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@19:23:54 GMT

اهدای مدالم به زلزله زدگان غرب کشور انجام وظیفه بود

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۹۲۷۳

اهدای مدالم به زلزله زدگان غرب کشور انجام وظیفه بود

گرگان – کاپیتان سابق تیم ملی والیبال نشسته گفت: اهدای مدالم به زلزله زدگان غرب کشور انجام وظیفه بود و به خاطر دل خودم و هموطنان زلزله زده‌ام این کار را انجام دادم.

جلیل ایمری در گفتگو با خبرنگار مهر پس از اهدای مدال طلای والیبال نشسته پارالمپیک پکن به زلزله زدگان غرب کشور، اظهار کرد: تمام ایرانیان از جمله مردم و مسئولان در حال کمک به هموطنان زلزله زده غرب کشور هستند، زیرا شدت زلزله بسیار بالا بود و موجب آسیب دیدگی شدید بسیاری از روستاهای آن منطقه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: من هم وظیفه خودم دانستم تا از طرف جامعه معلولان و ورزشکاران مدال طلایی که در مسابقات والیبال نشسته پارالمپیک پکن در سال ۲۰۰۸ کسب کرده بودیم را به زلزله زدگان غرب کشور تقدیم کنم.

وی تصریح کرد: این مدال را در اختیار سازمان بهزیستی کشور قرار دادم تا هر مبلغی که از فروش آن به دست آمد برای زلزله زدگان غرب کشور هزینه شود.

توقعی از مسئولان ندارم

کاپیتان گلستانی سابق تیم ملی والیبال نشسته در پاسخ به این سوال که چرا هیچ مسئول ورزشی در آئین اهدای مدال شما به زلزله زدگان غرب کشور حضور نداشت، گفت: من از هماهنگی‌ها اطلاعی نداشتم و فقط در این مراسم دعوت بودم، اما چندین مسئول کشوری، چند نماینده مجلس و معاون استاندار در این مراسم حضور داشتند.

ایمری ادامه داد: من بابت انجام این کار که آن را وظیفه خود می‌دانم هیچ توقعی از مسئولان ندارم زیرا به خاطر دل خود و هموطنان زلزله زده‌ام این کار را انجام دادم و مدالم را تقدیم نکردم تا مسئولی برای من کاری انجام دهد.

وی یادآور شد: امیدوارم مبلغ خوبی از فروش این مدال به دست بیاید، من پنج مدال پارالمپیک دارم و هیچ کسی برای اهدای مدال به من نگفته بود، اگر لازم باشد تمام مدال‌هایم را تقدیم به هموطنانم می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: چنین اقدام‌هایی جای دوری نمی‌رود زیرا همین که هموطن ما شب را در جای گرمی بخوابد یک دنیا ارزش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل ایمری کاپیتان گلستانی سابق تیم ملی والیبال نشسته در همایش وحدت اقوام، معلولان و بهزیستی که با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور در گرگان برگزار شد، مدال طلای پارالمپیک ۲۰۰۸ پکن خود را به زلزله زدگان غرب کشور تقدیم کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۶ میزبانی و ۱۴ اعزام برون استانی توسط هیات بدمینتون قم انجام شد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • اقدام بشردوستانه سرمربی ملوان در انزلی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • چهارمین مدال دوره جدید والیبال ایران از جنس طلا
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد