Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: فرماندار بندر آستارا گفت: علمای شیعه و سنی از فرصت هفته وحدت برای رفع نگرانی های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی مردم بهره بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، یونس رنجکش، فرماندار آستارا امروز ( ۱۴ آذر) در نشست صمیمی با علمای اهل تسنن و تشیع این شهرستان که در سالن کنفرانس اداره تبلیغات اسلامی برگزار شد با تبریک هفته وحدت و فرا رسیدن میلاد پیامبر اسلام و ولادت امام صادق (علیه الاسلام)، اظهارکرد: باید وحدت را در همه حوزه‌ها تسری داد، ضمن اینکه نگاه های اعتقادی مان را به هم نزدیک می‌کنیم نیازمند تعمیم دادن وحدت در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برای رفع مشکلات نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: باید از همه ظرفیت‌ها برای بالندگی بیشتر شهرستان استفاده کرد و در این مسیر همراهی های علما بسیار موثر و ارزشمند است.

 

فرماندار بندر آستارا تصریح کرد: ما در شهرستان انسجام خوبی داریم که با تقویت آن می‌توانیم در ابعاد مختلف از جمله امنیتی، سیاسی، اجتماعی و ...  بهره بگیریم و از این ظرفیت در راستای حل مشکلات مردم استفاده کنیم.

 

رنجکش گفت: همه ما شهروندان جمهوری اسلامی هستیم و باید در حوزه خدمات رسانی به همه بکوشیم، تلاش ما هم این است تا این وحدت را بیشتر کنیم تا منتج به رفع نگرانی های اقتصادی و معیشتی مردم شود و از سوی دیگر کیفیت زندگی مردم بیشتر شود.

 

وی ادامه داد: مشکلات بسیاری در جامعه وجود دارد که یکی از آنها چالش های اجتماعی مثل بیکاری، طلاق، اعتیاد و غیره است، این چالش ها زیر پوست جامعه ما وجود دارد، فراگیر است و بین شیعه و سنی فرق نمی گذارد، بنابراین باید با انسجام و هماهنگی بیشتر آن را رفع کنیم.

 

عالی ترین نماینده دولت در بندر آستارا با بیان اینکه دغدغه های حوزه اجتماعی بسیار است، اظهارکرد: علما و خواص جامعه باید ورود کنند که چرا با این چالش‌ها روبه‌رو هستیم، متاسفانه جامعه مرجع ما در حال فاصله گرفتن از متن است در حالی که جامعه مرجع باید از شبکه‌ای که در اختیار دارد استفاده کند و فرصت طرح مباحث اجتماعی را از دست ندهد.

 

وی تصریح کرد: اعتبارات خوبی به شهرستان در حوزه‌های مختلف تخصیص یافته است، کسانی که تریبون در اختیار دارند باید مردم را به سمت ایجاد طرح های اشتغالزایی هدایت کنند، مشکل اشتغال که حل شود قطعاً مباحث اجتماعی نیز برطرف خواهد شد، از همین رو از علمای شیعه و سنی تقاضا دارم در حوزه اجرا به ما کمک کنند تا از منشاء وحدت برای رفع نگرانی های اقتصادی استفاده کنیم تا خدمات مطلوب تری به مردم ارائه دهیم.

 

رنجکش گفت: یکی از ویژگی‌های این شهرستان مرزی که می‌تواند الگویی برای سایر نقاط باشد همگرایی و وحدت مثال زدنی بین اهل سنت و تشیع است چرا که این وحدت و همگرایی سالیان سال است که وجود دارد.

پایان پیام/163

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۹۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با استاندار اصفهان گفت: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان اصفهان گفت: این مورد بارها توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان اصفهان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و مسئولان و علما

 استاندار اصفهان نیز در این دیدار گفت: در دیدار با علما و بزرگان استان اصفهان، همه بزرگواران پروژه‌های تأمین آب را مطالبه می‌کنند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اصفهان اولویت نخست است.

سیدرضا مرتضوی بیان کرد: البته سایر مشکلات استان اصفهان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان اصفهان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی نیز بارها پیگیری کرده‌ایم.

استاندار اصفهان گفت: سالها است که آب‌هایی از استان اصفهان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است، از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان اصفهان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و خاطرنشان کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه های متوقف شده، فعال شده است.

مرتضوی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد مترمکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، تصریح کرد: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مرداد 1401 مراحل اجرایی پروژه شروع شد و در سال نخست از فاصله یک هزار کیلومتری موفق شدیم 500 کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید. این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجراست و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان اصفهان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است
  • فرصت استثنایی برای یک بازیکن پرسپولیس
  • علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟