Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر وقت ایران در شوروی گفت: در دیپلماسی قجری کشور خود را یک کشور ضعیف می‌دانیم که برای پیشبرد اهداف باید خود را آویزان یک کشور قلدر کنیم و این ماجرا در برجام اتفاق افتاد.

به گزارش تسنیم، مراسم بزرگداشت روز دانشجو عصر امروز(سه‌شنبه 14 آذر) به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی با حضور حجت‌الاسلام سید محمود نبویان نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی و ناصر نوبری سفیر وقت ایران در اتحاد جماهیر شوروی در سالن شهید طهرانی مقدم دانشگاه شهید رجایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر نوبری سفیر وقت ایران در اتحاد جماهیر شوروی در این مراسم با اشاره به صحبت‌های نبویان گفت: حجت‌الاسلام نبویان بعد از برجام فعالیت‌هایی داشته‌اند که شهادت می‌دهم او در دیپلماسی یک معجزه است و برای من که قدیمی‌ترین دیپلمات ایرانی هستم، یک مرجع محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی 8 کمیته داشت و یک کمیته در راس همه کمیته‌ها بود که کمیته نهایی نام داشت و من دبیر این کمیته بودم، اظهار داشت: افراد زیادی به من تهمت می‌زنند و من را مرتد از عقایدم می‌شمارند، ولی من همواره نمک نظام جمهوری اسلامی ایران را خورده‌ام و از نمکدان نظام صیانت می‌کنم و به هیچ حزب و جناحی بدهکار نیستم.

سفیر وقت ایران در شوروی خاطر نشان کرد: دو دیپلماسی در دنیا وجود دارد، یکی دیپلماسی سنتی و قجری و دومی دیپلماسی علمی و حرفه‌ای است. دیپلماسی قجری همان دیپلماسی است که در دوران قاجار استفاده شد و بعد از انقلاب هم ادامه دارد که تئوری این دیپلماسی آن است که بین قدرت‌های قلدر و قدرتمند جهانی یک کشور که مورد اعتماد است را انتخاب کنیم و به آن وابسته شویم‌ .

وی با تشریح دیپلماسی قجری ادامه داد: در این دیپلماسی کشور خود را یک کشور ضعیف می‌دانیم که برای پیشبرد اهداف باید خود را آویزان یک کشور قلدر کنیم و این ماجرا در برجام اتفاق افتاد.

سفیر ایران در شوروی افزود: دیپلماسی که ظریف به کار برد، کاملا برچیده شده است و او علناً به آمریکا گفت ما این همه به شما لطف کردیم، معرفت داشته باشید و پاسخ دهید و جواب ترامپ هم این است که لطف شما به اوباما بوده است و چیزی عائد من نشده است.

نوبری ادامه داد: در اوایل دولت قبل همه چیز از جمله هوا، دارو و دریاچه ارومیه را به مذاکرات وابسته دانستند حال که در مذاکرات خللی به وجود آمده است دولتمردان ادعا دارند که ما سایه ی جنگ را از کشور دور کردیم.

وی خاطر نشان کرد:در دیپلماسی علمی هیچ معرفتی وجود ندارد و مذاکرات بر اساس قدرت کشورها بصورت دوطرفه انجام می‌شود. چیزی که در برجام اتفاق نیفتاد و همین الان سفارت خانه ما در خارج از کشور نمی‌تواند حساب ارزی باز کند و همه کاغذبازی ها وعده پوچ است و کل برجام می‌توانست یک صفحه باشد.

سفیر وقت ایران در شوروی با بیان اینکه باید کشور از باندبازی و جناح بازی خارج شود و به علمی گرایی متمایل شود چرا که هدف نهایی اصلاح‌طلبان و اصولگرایان یکی است، گفت: کسانی که ادعا دارند اصلاح طلبان مقصر برجام‌اند، بدانند مجلس اصولگرا در 20دقیقه برجام را تصویب و تحویل مردم داد.

نوبری گفت: اگر فضای کشور کارشناسی شود به افرادی که حرف حق می‌زنند تهمت زده نمی‌شود. وقتی به من تهمت دلواپس زدند، گفتم به دلواپس بودن خودم افتخار می‌کنم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اختلاس و فساد رشد کرده و منافع افراد به منافع ملی ترجیح داده می‌شود که آن چیزی که نظام را دچار چالش می‌کند اختلاس، دروغ و دزدی هاست.

منبع: تسنیم

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۲۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، زاهدی سفیر تاجکستان در ایران گفت: دورنمای کشور تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار خیلی روشن و‌امید بخش است و باور داریم که این بندر یکی از صحنه‌های همکاری دوجانبه ایران و تاجیکستان برای رونق تجارت و حمل ونقل است.

معاون وزیر حمل و‌نقل و‌سفیر تاجیکستان در ایران افزود: درگذشته ما ازتوانمندی‌ها و‌ظرفیت‌های بندرچابهار خیلی شنیده بودیم، اما امروز با سفر به این بندر برای ما مشخص‌شده که چابهار در زمینه سرمایه گذاری، از ظرفیت بالای برخوردار است.

سفیر کشور تاجیکستان در ایران، افزود: سال گذشته ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران به تاجیکستان سفر کرد که در آن سفر تفاهم نامه همکاری‌هایی برای مراودات تجاری بین دو کشور ایران و تاجیکستان، با محوریت بندر چابهار به امضا رسید که امروز برای اجرایی کردن این تفاهم نامه‌ها ما به بندر چابهار سفر کرده ایم تا ضمن بررسی فرصت‌های تجاری در بندر چابهار، زمینه را برای سرمایه گذاری مهیا کنیم.

همچین شایسته مرادزاده معاون‌حمل و نقل کشور تاجیکستان در بازدید از بندر شهید بهشتی گفت: بندر چابهار برای کشور تاجیکستان که مردمانش با مردم ایران غرابت فرهنگی دارند، یک‌ بندر جدید و‌مفیدی برای رونق تجارتِ دو کشور است که همکاری دوکشور برای کشور تاجیکستان بسیارخوب است.

وی گفت: بندر چابهار برای کشور تاجیکستان که در خشکی محصور است، نزدیکترین مسیر برای تجارت کالا است و از مسیر دریا به دیگر نقاط دنیا است.

شایسته مرادزاده بیان کرد: کشور تاجیکستان برای داشتن یک مرکز لجستیکی در بندر چابهار، برنامه ریزی‌هایی پیش بینی کرده است که امیدواریم مفید واقع شود.

دیگر خبرها

  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • ورزشکاران از افتخارات کشور هستند
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • دیپلماسی می‌تواند مشکل کرسنت و شکایت گازی ترکمنستان از ایران را حل کند
  • 5 درس از مواجهه ایران با رژیم صهیونیستی
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی